Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan

In jos 
+2
Andrey_tm
c o r v i n
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
hanzelikr

Numarul mesajelor : 13
Reputatie : 4840
Data de inscriere : 16/08/2011

CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan   CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan - Pagina 2 Icon_minitimeDum 01 Mar 2015, 19:40

Țin să mențin hărțile am realizat după documentare pe teren.
Sus In jos
hanzelikr

Numarul mesajelor : 13
Reputatie : 4840
Data de inscriere : 16/08/2011

MesajSubiect: Re: CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan   CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan - Pagina 2 Icon_minitimeLun 02 Mar 2015, 18:16

Am trimis aceste fișiere cu hărțile liniilor pe adresa cerută. Le-am pus și pe wetransfer, valabil 10 zile. După descărcare se dezarhivează. se deschide în google earth, și se mărește imaginea până la municipiul Hunedoara. Vor începe să apară și marcajele mele pe hartă. CFI HUNEDOARA via Wetransfer.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 47
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8489
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan   CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan - Pagina 2 Icon_minitimeMar 20 Oct 2015, 21:24

...O foto de epocă ce nu pare să spună ,,ceva,, dar este singura găsită până acum în care să apară măcar o mică parte din fosta linie CFI Teliuc-Călan (aprox. anul 1890)! Sper să mai dau şi de altele asemenea!

CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan - Pagina 2 8y6d0j

(sursa: G.Jozsef/B.Bognar-,,Frumosul judeţ Hunedoara,,)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan   CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

CFI (Hunedoara)-Teliuc-Calan
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Călan Băi (202)
» Călan (202)
» Linia pentru... gips, zona Călan-Băi
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
» Hunedoara (207)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: ALTE LINII-
Mergi direct la: