Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Tigari electronice: Pro sau contra?

In jos 
+7
cortexedge
Shinkasen
TVlad
Nesebar
Balto
cristi CFR
kristi kkk
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

Tigari electronice: Pro sau contra? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Tigari electronice: Pro sau contra?   Tigari electronice: Pro sau contra? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 00:02

@lapsanszkitamas, aici e de discutat si filozofat mult, eu cand stiu ca intr-un anumit loc se va intampla ceva ce nu-mi place nu ma duc! In restaurante sunt locuri speciale separate atat pt. fumatori cat si pt. nefumatori! In principiu tu ai dreptate dar trebuie acceptate si slabiciunile celorlalti! La fel ca tine cu tutunul si eu sunt oripilat de faptul ca impozitele mele se duc spre biserica doar pt. ca o multime de babe fara minte voteaza si guvernantii vor sa le impresioneze sustinand biserica ce le creaza o activitate punandu-le sa bata matanii iar acum au pus-o de constructia catedralei mantuirii neamului prost din banii mei si ai tai! Eu nu am nevoie de biserica, da' daca asa vor cei multi si cum a mai zis Lapusneanu? Referitor la ce a zis Teodor e corect, cine vrea sa fumeze sa faca bani el si pe urma va fi mai atent cum ii cheltuie, si eu am facut ca pustii de azi, ce mai rabdam dupa ce cheltuiam banii de buzunar pe tigari!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Tigari electronice: Pro sau contra?   Tigari electronice: Pro sau contra? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 00:09

eeeee, asta e deja alta discutie. Nu mai tine de fumat. Poate fi alt topic.

Mie imi place ca sint stabilimente cu locuri pentru nefumatori... dar ca sa ajungi la ele treci printre fumatori in loc sa fie taman invers. a26 

Ca nici eu nu fumez.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Tigari electronice: Pro sau contra?   Tigari electronice: Pro sau contra? - Pagina 2 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 00:23

Nici eu nu mai fumez, acum vapez Twisted Evil !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tigari electronice: Pro sau contra?   Tigari electronice: Pro sau contra? - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Tigari electronice: Pro sau contra?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Becurile economice: pro şi contra
» Viteza mare pro sau contra ?
» A calatori legal sau a calatori fraudulos -- opinii pro si contra

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: