|
| Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... | |
|
+15DUAL Nesebar Dr2005 Adirmvl JohannDB spsdc7 membru dezactivat , kristi kkk Lafont Spartan1948 LanceR Adrian78 Amiralul TVlad c o r v i n 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13081 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Vin 02 Mai 2014, 13:08 | |
| O sa ne-o luam grav pe front, astia care n-am facut armata. Si daca mai vorbim si de conditia fizica generala a tinerilor romani e chiar tragica situatia. |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6885 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Vin 02 Mai 2014, 13:12 | |
| Stai linistit ca au si rusii petardele lor. Doar nu crezi ca toti fac parte din trupe speciale ? Atata doar ca sunt multi. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8391 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Vin 02 Mai 2014, 13:48 | |
| In zilele noastre armamentul e mai important decit vitejia soldatilor. Asa cum se prezinta lucrurile la noi in tara sint convins ca ne-am lua-o pe cocoasa chiar daca am avea milioane de soldati unul si unul, antrenati ca la fortele speciale. Iar eu unul nu sint dispus sa imi pun viata sau integritatea corporala in pericol pentru a face jocul unor personaje precum Ponta, Basescu sau altii mai importanti decit ei, ca Obama, Putin si echipa jidaneasca care le actioneaza sforile. E destul ca au murit milioane de oameni absolut degeaba, manipulati in mod ordinar in ultimele razboaie mondiale si nu numai. Singurii care au cistigat au fost cei au tras sforile. E incredibil sa vad ce sloganuri timpite se foloseau, cum era instigata oficial ura contra altor popoare, ce povesti de groaza erau spuse, cit de rai sint ceilalti si cit de buni si nevinovati "ai nostri". Iar cei care se incapatinau sa gindeasca cu mintea lor deveneau automat "lasi" - in cel mai bun caz - sau "dusmani" de-a dreptul, 'agenti infiltrati" si alte asemenea. Oprobiul turmei trebuia canalizat impotriva lor. Dar, oricum legea nu lasa nici o sansa: "inrolarea obligatorie" sau curtea martiala. Hai sa vedem si acum spectacolul, daca sint in stare sa vina cu ceva nou sau folosesc metodele consacrate. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 47 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8488 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Vin 02 Mai 2014, 21:20 | |
| "Asa cum se prezinta lucrurile la noi in tara sint convins ca ne-am lua-o pe cocoasa chiar daca am avea milioane de soldati unul si unul, antrenati ca la fortele speciale"... Vlad, cel putin aici sunt perfect de acord cu tine, de fapt, intregul tau ultim expozeu e cat se poate de pertinent! :shock: |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8391 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Vin 02 Mai 2014, 22:17 | |
| Ati vazut cind cu accidentul din Apuseni ce capacitate de organizare si timp de raspuns are tara noastra. Ce sa mai spunem daca am avea de-a face cu un adversar inteligent, nu cu un prapadit de avion ratacit. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25509 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Sam 03 Mai 2014, 00:07 | |
| Cred că putem sta liniştiţi... ruşii au alte metode să ne ,,ardă", mai bune pentru ei decât forţa brută. Ca şi restul Europei, suntem dependenţi de gazul lor (că pe al nostru îl dăm cadou fraţilor de peste Prut), iar alte moduri de a obţine gaz - gen gazele de şist - sunt mai scumpe, poluează mult, iar produsul finit oricum va fi mai scump decât gazul rusesc, deci nu va avea vânzare bună. Buba e în fostele state sovietice.. câteva dintre ele (nu vorbesc de statele baltice, acolo nu mai au ruşii cum să intervină) au ,,călcat strâmb" şi şi-au scos buzele din kurul Moscovei. Mai ales Ucraina şi Moldova, iar lui Putin nu-i place asta (au mai încercat şi cei din Georgia şi au intrat ruşii cu tancurile acum câţiva ani şi nu au mai plecat nici până acum). Însă Ucraina e cam mare şi cam greu de cucerit (dar nu imposibil), iar Moldova e prea departe şi nu cred că prezintă interes pentru Rusia. În schimb, tare îmi e că estul Ucrainei şi Transnistria (inclusiv porţiunea din dreapta Nistrului) vor deveni pământ rusesc cât de *urând. _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22371 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Sam 03 Mai 2014, 00:22 | |
| Transnistria sa se duca linistit la rusi ca nu plange nimeni dupa ea , nu stiu de ce nu au facut mai de mult acest pas si asa sta degeaba in componenta Moldovei ca ei tot cu rusii sunt deci drum bun spre Rusia asa toata lumea ar fi fericita . Estul Ucrainei e in pericol sa fie pierdut de Ucraina dar dupa cum vad eu lucrurile nici autoritatile ucrainiene nu intervin in forta si ii lasa pe aia sa faca ce vor , acolo trebuiau mobilizate forte militare sa puna batuta pe ei si ii potoleau dar sunt cam slabe in prezent autoritatile in decizii . Din punctul meu de vedere Ucraina trebuie ajutata mult mai mult de UE sa o sprijine si sa o aduca si pe ea in UE pe viitor . Toata Europa ar fi bine sa fie UE si sa fim o adevarata forta , ar mai trebui sa intre Serbia , Muntenegru , Macedonia , Ucraina , Belarus este un stat foarte comunist si nu stiu daca renunta asa usor la mama Rusie , ar mai fi Moldova si Albania , aceasta din urma nu stiu ce sanse are , a fost un stat izolat si nici acum nu e prea bine vazut de restul Europei , ar mai fi Kosovo , cel mai nou stat din Europa dar si cel mai sarac cred , la fel nu stiu ce sanse are pentru Europa desi ei folosesc ca moneda Euro la fel si Muntenegru , sunt 2 state care nu sunt in UE dar moneda lor este Euro .
Ultima editare efectuata de catre Karpaty in Sam 03 Mai 2014, 00:35, editata de 1 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25509 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Sam 03 Mai 2014, 00:30 | |
| Transnistria e o regiune care, istoric vorbind, n-are a face cu Moldova (Basarabia) sau cu România Mare. Însă: - 30% din populaţia Transnistriei e formată din ruşi. Restul sunt români şi moldoveni (adică tot români). - separatiştii au ocupat şi câteva localităţi pe dreapta Nistrului, de exemplu Tighina _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22371 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Sam 03 Mai 2014, 00:39 | |
| Tighina adica Bender in limba rusa , a fost ocupata abuziv de autoritatile din stanga Nistrului si asta s-a intamplat tot datorita faptului ca autoritatile de la Chisinau nu s-au implicat asa cum trebuia si ia lasat pe aia sa faca ce vor , ce ar fi acum daca Covasna si Harghita iese in strada si vor autonomie sau sa le uneasca cu Ungaria , noi ce facem ii lasam sa faca ce vor sau le dam la cap sa stea linistiti in banca lor , asa trebuia si acolo si in Ucraina acum , autoritatile sa se implice mai mult si sa potoleasca spiritele . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13254 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Sam 03 Mai 2014, 01:11 | |
| Desigur sa facem politica , e usor,si-am ajunge un fel de Antena 3 ) ! Am si eu 2 pareri personale 1. Daca Ucraina intervenea in Est in forta cu armata,astazi estul Ucrainei nu mai era in Ucraina,pentru ca le oferea ruznacilor scuza perfecta sa intre sa isi "apere" cetatenii.. 2. In Transnistria sunt 30% ruznaci , tot vre-o 30 la suta ucrainiei si restul ce-o da Domnu.. Ca a fost ciopartita Molodova de peste Prut(Basarabia e cuvant ruznac si sa moara toti inecati cand il pronunta..) adica judetele de la sud date Ucrainei si Transnistria data Moldovenilor e partea a 2'a .. Pentru noi e usor sa zicem ... Moldoveni renuntati la transnistria,dar aia sunt cam spalati la creier.. vre-o 30% si evident ca nu concep asa ceva .. Exista un plan ca Ucrainienii sa faca schimb de pamanturi cu Moldovenii ,dar nu stiu cand va fi posibil.. Ce vreau sa punctez iar e ca ruznacii sunt tari in gura cand au armata a 14 rusa acolo stationata .. Daca ,era un pic inversata situatia si nu era armata lor acolo(situatie care se repeta si-n Ucraina,probabil de asta Ucraina nu a intervenit in forta) nu i mai vedeai atat de violenti .. In Rep Moldova(Chisinau) insa,am vazut ca au facut un miting,asemanator cu cel de la Donetsk si si-au cam luat o in freza =)) .. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13081 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Sam 03 Mai 2014, 11:12 | |
| Bender e termen de origine turceasca. Gaz? Importam cam 10% din nevoile nationale, atat pentru industrie, cat si pentru consumatorii casnici. Sa opreasca rusii gazul si sa vezi cum incepe Valea Jiului sa infloreasca. Ucraina e in c****' gol. Vestul nu da trei lei pe ea. Ca de obicei, vestul se multumeste sa acuze, fara sa faca nimic. Inclusiv Stefan a patit faza asta. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7632 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Sam 03 Mai 2014, 15:15 | |
| Care Stefan dom'ne? Cumva Pinalty? Sau cel "Mare si sfant"? De ce nu l-au ajutat vesticii? Si in secolul XXI ne victimizam ca ce mari am fi putut fi noi daca nu eram ocupati de turci? Pai ia exemplul Ungariei care dupa un secol de ocupatie turceasca, fiind transformata in pasalic s-a refacut, a luptat pt. independenta si nu a acceptat niciodata stapanirea habsburgica, determinand formarea dualismului austro-ungar, in schimb noi romanii am bagat capul in nisip ca strutii si am acceptat suzeranitatea turceasca inca din timpul domniei lui Mircea cel batran, cand pe acesta l-a mancat in dos sa se bage si el putin in lupta pt. succesiunea la tron dupa ce Yildirim(ala caricaturizat de M. Eminescu in scrisoarea III) a fost dus in cusca in Mongolia de hanul tatar pe nume Timur Lenk(sau cel schiop), da' a sustinut pe un perdant si astfel am devenit supusi cu tribut turcilor! Am o dilema, de ce tarile romane n-au fost transformate in pasalicuri? Bender a fost numele raialei turcesti, preluat de rusi dupa anexarea Basarabiei din 1812 pt. a sterge denumirile romanesti, dorind sa rusifice tinutul! |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Sam 03 Mai 2014, 23:38 | |
| Imi place ca noi (Romania) ne bagam ca chilotii in *ur, ba murim de grija Moldovei ba de grija lu NATO.
Pai astia sint intelesi intre ei, nu le pasa lor de Romania si Moldova. Noi ne comparam si coborim la Stefan, pentru ce, cu ce iesim in fata? Turcii nici nu ne-au ocupat cita vreme le plateam, peskes sau cum se chema? Daca gaseau oameni dispusi sa plateasca ii lasau pe loc nu-si mai bateau capu cu administratia.
Ca unde nu le mergea, puneau de un pasalic, dar ne-am iesit din fire cu faptul ca n-am fost pasalic iar acuma ca sintem in NATO.
Ucraina va fi impartita Rusia isi va lua o portiune intr-un fel sau altul ca nu va suporta sa se apropie NATO de ea si ii trebuie legatura directa cu Crimeea.
Autoritatile astea de la Kiev sint depasite de situatie, au venit pe val crezind ca sint miezul si s-au trezit intr-o situatia mai grava decit Moldova cu Transnistria atunci cind toata lumea era cu podul de flori.
Acolo e haos ce administratie de la Kiev, niste smecheri cheliosi care au venit la ciolan.
Iar astialalti care au aprins totul cica dau sanctiuni Rusiei. Ce sanctiuni? Pe partea aialalta vin si le dau niste bani Ucrainei, esalonati pe nspe ani dar cu conditia unor reforme. Pai acolo la FMI si la ailalti ar trebui sa le dea foc. Astia cu razboiu in casa cu o bucata luata ,,pasnic" si ei vor reforme.
E o noua Iugoslavia acolo, nu stiu ce se agita Romania. O sa fie doar carne de tun si teren de aratura.
Asa a facut si cu nemtii, s-au bagat romanii repede cu nemtii fara nici un acord, s-au dus cu ei pina la Stalingrad, au luat Transnistria, au facut excesele de la Odesa si apoi, ce au primit?
Interesanta actiunea de la casa sindicatelor din Odesa. Asa a fost si cu comandamentul cind a fost ocupatia romaneasca.
Cum spune Kristi kkk despre unguri, uite ei au spus la FMI ca nu mai vor un acord ca sa nu mai bage taxe si cind au incheiat cel curent le-au spus sa inchida reprezentanta si sa plece.
Acuma noi cu Transnistria, era o vorba mai demult: Sa stie armata 14 rusa de la Bender ca la nevoie armata romana e in 2 zile la Budapesta.
Rusia nu are nevoie de nici o scuza ca sa intre pe unde a fost URSS. Mai putin o sa intre in tarile baltice ca sint in NATO, dar in rest umbla cam pe unde vrea ea. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13254 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Dum 04 Mai 2014, 02:53 | |
| Si de finlandezi le e cam frica ... In al 2 lea razboi mondial au incercat sa ajunga la minele de fier a lu Hitler prin Finlanda .. Dar s au lovit cu capul de perete ! Cei drept nici nu s au prea chinuit ca i ardeau mai tare nemtii ,insa dupa 1950 a fost liniste .. Nu le a mai trebuit sa auda de Finlanda |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7632 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... Dum 04 Mai 2014, 15:50 | |
| Istoria romanilor e exprimata cel mai bine de urmatorul banc, cu scuzele de rigoare daca jignesc sentimentele patriotice: "Sultanul trimite paşa să ia birul de la români. La întoarcere îl întreabă: -Ce fac românii? -Plâng de supărare, înjură, se zvârcolesc pe jos. -Du-te şi mai ia birul. Se duce paşa. Când vine înapoi, sultanul îl întreabă: -Ce fac românii? -Îşi smulg părul din cap, îşi bat copii,... -Du-te şi mai ia birul. Iarăşi se duce paşa. Când vine înapoi, aceeaşi întrebare de la sultan: -Ce fac românii? -Păi stau la porţi, sparg seminţe, râd, fac mişto de sultan... -Bine, nu te mai duce. Nu mai e nimic de luat."
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... | |
| |
| | | | Ati "facut"... armata?? Daca "da"... "turnati" tot!... | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |