|
| Automotoare DESIRO | |
|
+86ldh80 Mihay Bogdan Razvan Theo A. cristi ar Mihai Nicolae george.of.314 Luca tgv Vale_ntin Andrei Andras Nk11 ets2oltromânia vatmanul IonutCFR2009 AndiCFR kasapis2007 ALEXCFR Katalyn Lineus646 Jurnal Feroviar lifetec rich1974 deconectat alexul razvan22 AndreiCFRBucuresti DB Robert alinutz23 Simply18 Sabik Dionis buldozer2 pisti91 TonyCFR IonutChircu nenuandrei decward AeroX tcm mielutu zburator didinul marius_catalin84 cristy79 dan tm c o r v i n daniel_c 19jimmy84 Norbi LanceR lapsanszkitamas TEE601 Vitosa bubu Adisoft1991s 63-1143-5 ako.ans Raduku09 Bobby_TM adrian.vidican.9 Razvan Tudor Desiro256 Spartan1948 Gabry Gabriel electrica912 Cont.dezactivat mishu88 redeme DanyCfrPascani cfr500 ANDU2100HP Dutzu allred Lafont COSTACHE MIHAIL Dr2005 MariusM membru dezactivat , AlexD stefanb.steff @ndrey DUAL Nesebar Adrian78 Adirmvl Teodor Andrey_tm 90 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mier 13 Ian 2016, 14:37 | |
| Depoul nu e certificat ca unitate de reparaţie a materialului rulant (mama ei de legislaţie UE), aşa că reparaţiile majore (RR, RG, RK) aşa cum sunt ele definite prin legislaţia în vigoare trebuie făcute într-o unitate certificată, Remar Paşcani în cazul de faţă.
Dacă e în garanţie după R8 ar trebui să fie reparat de cei de la Paşcani. _________________ :TTT:
|
| | | Jurnal Feroviar
Numarul mesajelor : 340 Reputatie : 3838 Data de inscriere : 27/05/2015
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mier 13 Ian 2016, 15:37 | |
| - Teodor a scris:
AM-ul 2003 a pierdut cardanul acum vreo 2 luni în stația Câineni, ăsta vrea să fie RK ? La revizia R8 se intervine asupra tuturor componentelor mai putin la motoare. La faza cu cardanul daca tot vreti sa stiti, e vina celor de la depou, care au desfacut ansamblul si i-au facut praf si atacul pe osie, dupa care numai Dumnezeu stie cum au montat piesele inapoi. Rezultatul il stiti si voi. La cardan si se intervine numai daca e nevoie, astia sunt termenii contractului. Interventia neautorizata a celor de la SCRL Sibiu a facut ca acel AM inca in garantie sa piarda din piese pe drum. Studiati va rog toate datele problemei dupa care sa va dati cu parerea asa inversunati. Noroc cu cei de la Pascani ca sunt baieti valabili si le-au trimis prapaditilor alta osie sa rezolve problema. In rest, numai de bine. |
| | | didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6472 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mier 13 Ian 2016, 15:51 | |
| - Jurnal Feroviar a scris:
12.000 de euro si nu e inclus in caietul de sarcini, plus ca nu se mai produce. Bun... şi ce se întâmplă dacă sticla aia crapă de tot? Casezi automotor funcţional pentru un parbriz? O soluţie viabilă trebuie să existe, chiar dacă nu se foloseşte piesă originală. Dacă mi-aduc bine aminte, la VFU Paşcani s-a reparat anul trecut un Desiro cu post de conducere avariat destul de serios în urma unui impact cu vehicul rutier şi au refăcut capătul respectiv ca nou. http://www.feroviarul.ro/stiri-feroviare/noutati-feroviare/electroputere-vfu-pascani-a-terminat-de-reconditionat-primul-automotor-desiro |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8447 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mier 13 Ian 2016, 17:31 | |
| Nu te întreb de unde știi aceste informații că nu are rost, dar mi-e greu să cred că ai fost în persoană la depou iar respectivii ți-au spus aceste lucruri. Și chiar de-o fi așa, cei de la Sibiu nu ar fi intervenit doar pentru a-și face de lucru, automotorul dacă era într-o stare așa bună n-ar fi avut nevoie de nicio intervenție. Iar din cauza lipsei de material rulant, intervii cât se poate. Sibiul are cele mai bune AM-re din punct de vedere al mentenanței, cei de acolo știu bine ce au de făcut, nu ar fi făcut nimic în bătaie de joc, cel puțin asta este părerea pe care mi-au lăsat-o, și nu doar o dată. |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11404 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Lun 18 Ian 2016, 21:16 | |
| |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5279 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mar 19 Ian 2016, 10:51 | |
| In dimineata asta, 1890 (craiova-pitesti-bucuresti) a luat la pitesti 10 minute intarzaiere din cauza dificultatilor de cuplare intre automotoare. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5873 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mar 19 Ian 2016, 19:09 | |
| Astazi au fost anulate mai multe trenuri facute cu automotoare intre care IR 1783, IR 1896 etc Chiar nu stiu ce e de facut cu aceste automotoare, in medie au picat cate 2 pe zi si anularile au ca scop probabil sa nu pice toate. Gerul le e fatal, canicula la fel... Sensibile rau, o fi vorba si de modul cum sunt ingrijite si exploatate sau e altceva? Am inteles ca circula bine mersi in alte tari in conditii similare... aici in fiecare zi crapa cateva. Lasand la o parte aversiunea mea fata de aceste tramvaie care nu mi-au placut niciodata, nu pot sa nu recunosc ca sunt foarte bune pe anumite rute dpdv economic ca si capacitate de transport etc. Totusi... pica precum mustele - o fi ceva din fabricatie sau e altceva ca doar traim in Romania? Poate ma lamureste si pe mine cineva care are mai multe cunostinte tehnice si stie cum sunt exploatate aceste automotoare in Romania. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6991 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mar 19 Ian 2016, 23:16 | |
| Aici, cu detalii cât cuprinde te poate ajuta colegul mishu88. Ai dreptate, sunt (au fost) folosite prost, întreținute prost, dar ele sunt oricum foarte, foarte sensibile, mult prea sensibile pentru cerințele de exploatare din România. Sper să nu se mai cumpere niciodată vreun vehicul din seria Desiro, e clar că nu sunt bune pentru noi. Rămâne să vedem cât o să plimbe sârbii ramele Flirt, dacă și lor o să le crape cum ne crapă nouă șobolanii... or să se spele pe cap cu ele.
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mar 19 Ian 2016, 23:53 | |
| La peste 10 (15?) cm de zăpadă, gestionarul infrastructurii poate dispune interzicerea circulaţiei trenurilor formate din automotoare şi rame electrice, indiferent de tipul lor, aşa zice instrucţia. De aia au fost anulate acele trenuri azi. _________________ :TTT:
|
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6991 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mier 20 Ian 2016, 00:02 | |
| 1787, 1890, 1522, 1521 - AM Desiro defect, s-a postat și pe paginile oficiale. Deci 4 picate. Sunt perfect de acord cu interzicerea circulației cu ramele sau automotoarele din dotare la zăpadă peste un anumit nivel, sunt mult mai ușoare și mai predispuse deraierilor. În schimb astăzi nu a fost problemă de zăpadă, aceasta a fost curățată ieri de pe șine în marea parte a țării, iar vântul s-a domolit cam peste tot. Azi a fost însă foarte frig (să fi văzut ce arc electric făceau captatorii troleului astăzi). |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mier 20 Ian 2016, 00:14 | |
| 1890 a circulat, 1896 a fost anulat, Desiro defect. Saptamana trecuta 1891/1896 a circulat cu DA + 2 vagoane. |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8447 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mier 20 Ian 2016, 00:53 | |
| - cristy79 a scris:
- Astazi au fost anulate mai multe trenuri facute cu automotoare intre care IR 1783, IR 1896 etc
Chiar nu stiu ce e de facut cu aceste automotoare, in medie au picat cate 2 pe zi si anularile au ca scop probabil sa nu pice toate. Gerul le e fatal, canicula la fel... Sensibile rau, o fi vorba si de modul cum sunt ingrijite si exploatate sau e altceva? Am inteles ca circula bine mersi in alte tari in conditii similare... aici in fiecare zi crapa cateva. Lasand la o parte aversiunea mea fata de aceste tramvaie care nu mi-au placut niciodata, nu pot sa nu recunosc ca sunt foarte bune pe anumite rute dpdv economic ca si capacitate de transport etc. Totusi... pica precum mustele - o fi ceva din fabricatie sau e altceva ca doar traim in Romania? Poate ma lamureste si pe mine cineva care are mai multe cunostinte tehnice si stie cum sunt exploatate aceste automotoare in Romania. Fără mentenanță cum să nu pice ? Dacă ar fi îngrijite ar merge bine-mersi. Au probleme de la interfața calculatorului și până la pinii aflați pe patină, care deseori dau avarie grea calculator frână, adică mecanicul e nevoit să se bage sub automotor pentru a-l defrâna. Au fost exploatate greșit în Romania, iar pe lângă asta, nu au fost și nici nu sunt îngrijite, cu mici excepții. Cele de București sunt bombe cu ceas, fiecare cursă e o nouă aventură. |
| | | rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5279 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Mier 20 Ian 2016, 12:38 | |
| Oameni buni, La noi in Romania trebuie sa se construiasca niste automotoare simple, adaptate conditiilor noastre. Fara elecronica, fara complicatii, etc. Singura treaba este sa aiba suspensii pe perne de aer. |
| | | mielutu zburator
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Vin 22 Ian 2016, 23:02 | |
| Cu IR 1895 în Gara de Nord. Destul de plin automotorul. |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11404 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO Lun 25 Ian 2016, 20:17 | |
| 24.01.2016 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Automotoare DESIRO | |
| |
| | | | Automotoare DESIRO | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |