Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Carti despre locomotive/vagoane

In jos 
+3
lapsanszkitamas
IonutChircu
Cont.dezactivat
7 participanți
AutorMesaj
Cont.dezactivat

Numarul mesajelor : 1236
Reputatie : 5469
Data de inscriere : 20/05/2013

Carti despre locomotive/vagoane Empty
MesajSubiect: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeJoi 25 Iul 2013, 14:48

Am si eu o intrebare: Are cineva carti despre vagoane/locomotive?
Eventual de vanzare Very Happy
Sus In jos
IonutChircu

IonutChircu

Numarul mesajelor : 813
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6220
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeJoi 25 Iul 2013, 15:02

fore2 a scris:
Am si eu o intrebare: Are cineva carti despre vagoane/locomotive?
Eventual de vanzare Very Happy

http://www.asab.ro/carti.php?cat=40

http://www.asab.ro/ebooks.php
Sus In jos
http://trainzpremiumroutes.weebly.com
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 23:16

Am "The great book of trains" de B. Hollingsworth si A. Cook, editia in germana cu coperti tari (Das Handbuch der Lokomotiven). constine date despre sute de locomotive, de la inceputuri pana la finele anilor '80 (cand a aparut cartea). contine si 2 locomotive romanesti, aburoasa 142 si evident, 060DA. nu e de vanzare, ziceam si eu asa, de dragul topicului
Sus In jos
Cont.dezactivat

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeJoi 29 Aug 2013, 00:25

@okhiu. alea ma intereseaza dar nu gasesc nicaieri..
Sus In jos
spiderpc

spiderpc

Numarul mesajelor : 421
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4860
Data de inscriere : 12/10/2012

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeJoi 29 Aug 2013, 00:40

"The great book of trains" se gaseste pe amazon.
Sus In jos
http://2wireless.blogspot.ro
Cont.dezactivat

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeJoi 29 Aug 2013, 15:27

Ma intereseaza cele cu detalii tehnice, in special de la editura asab
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeJoi 29 Aug 2013, 21:22

Le poți comanda de pe saitul postat de @okhiu și îți vin prin Poșta Română.
Sus In jos
Cont.dezactivat

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeMar 03 Sept 2013, 14:18

Stiu ca le pot comanda de oe site-ul lor doar ca nu mai sunt Smile)

____________________________________________________________________________________

:RER: 41-0465-9 FAN
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeMar 03 Sept 2013, 18:06

Eu mi-am cumpărat toamna trecută Îndrumătorul de exploatare al locomotivei electrice. M-au sunat cei de la editură și mi-au spus că mai au doar 3 exemplare din primul volum, iar aceste cărți nu se mai tipăresc. Din păcate, nu mai ai șanse să ți le cumperi.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeMar 05 Noi 2013, 19:23

Sallve! Pentru cei care adora cartile cu foarte multe detalii tehnice dar si istorice cred ca cea mai reusita de pe la noi este lucrarea "CAI FERATE - TRANSPORTURI CLASICE SI MODERNE". Aceasta ii apartine inginerului ILIE POPESCU si a aparut la Editura Stiintifica si Enciclopedica in anul 1987. Contine toate reperele legate mai ales de istoria locomotivelor
Nu stiu daca a mai fost prezentata sau invocata pe vreun topic dar, la cat de pasionati sunt multi dintre useri sunt convins ca macar o parte dintre ei o detin.
Mie mi-a picat in mana oarecum intamplator si recunosc ca mi-am insusit-o cumva fraudulos de la biblioteca unui prieten la care am stat in gazda acum vreo 10 ani! Totusi am vrut sa i-o cer "oficial" dar plecase deja in Canada cu familia!
Sus In jos
Amiralul

Numarul mesajelor : 845
Reputatie : 6524
Data de inscriere : 12/06/2009

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeMar 05 Noi 2013, 19:55

Buna intr-adevar,dar ce scumpa a fost,ca trebuia sa cumpar si ceva carti cu congresu`PCR la gramada,ce vremuri ....
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitimeMar 05 Noi 2013, 23:58

Pe exemplarul meu scrie un pret de 52 de lei! La vremea aceea nu erau putini bani dar, avand in vedere bogatul continut tehnic plus multele fotografii sau schite, multe dintre ele color, face(a) toti banii!534483 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Carti despre locomotive/vagoane   Carti despre locomotive/vagoane Icon_minitime

Sus In jos

Carti despre locomotive/vagoane
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Automotoare clasa 78 Malaxa
» Carti locomotive-trenuri-vagoane etc.
» vanzare carti despre trenuri
» Discutii despre vagoane.
»  Despre tipurile de frana a vagoanelor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum