Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori

In jos 
+18
membru inactiv
bogdan srl
Razvan Tudor
frank81
mtotann
mstupariu
calin941-2
ATM
cont inactiv
liviulav33
stefan damian
IonutCFR2009
cristi ar
MariusM
Vlad
Ionutz
mardaryroby
COSTACHE MIHAIL
22 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15503
Data de inscriere : 06/03/2009

Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Empty
MesajSubiect: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMar 21 Apr 2009, 17:51

Daca unii dintre dumneavoastra doriti sa aflati informatii despre mersul trenurilor de calatori din anii anteriori, va stau la dispozitie cu cea mai mare placere! Trebuie ca dumneavoastra sa puneti intrebarea pe forum la acest topic, iar eu in cel mai scurt timp, va voi trimite raspunsul, tot pe forum si tot la acest topic. Cartile mele cu Mersul trenurilor de calatori se afla la topicul ,,COLECTIA MERSUL TRENURILOR DE CALATORI"
Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori DSC07515
Sus In jos
mardaryroby
V.I.P Member
V.I.P Member
mardaryroby

Numarul mesajelor : 251
Varsta : 46
Localizare : Iasi, Romania
Reputatie : 6216
Data de inscriere : 21/08/2008

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMar 21 Apr 2009, 17:59

Ma bucur sa vad ca cineva are o colectie de "Mersul Trenurilor" din anii anteriori.
As dori, pentru inceput, sa ne spui din ce ani ai astfel de carti.
Sunt cartile mele preferate, "carti de calatorie" si detin tot ce s-a scos din 1987 pana in prezent, plus un exemplar superb din 1977.
Sus In jos
http://rrt-group.com
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMar 21 Apr 2009, 18:35

Cea mai veche carte este din 1994
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7935
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: As fi curios de o mica statistica....   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMar 21 Apr 2009, 18:49

De exemplu in anii 1990 - 1995 cat faceai pe ruta Baia Mare - bucuresti..Acum se fac cam 12 ore si 30 de minute...plus minus 15 minute.Acum mi se pare ca sunt atatea restrictii...mereu incetineste trenul...rar gasesti un petec de mai multi kilometri fara incetinire..si mai ales la deal sau la munte...Cel mai mult ma doare ca infrastructura se deterioreaza de la un an la altul...si nici pe firele importante nu se demareaza actiuni de reabilitare...(exceptand Buc - Constanta unde se lucreaza, dar oricum si acelea sunt in impas din ce am citit)..Sau electrificarile..care in 89 s-au blocat...de exemplu pe ruta cluj - huedin pe o distanta de vreo 5-6 km stau stalpii goi, semn ca se incepuse ceva..dar asa au ramas..foarte trist...
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMar 21 Apr 2009, 19:00

Pai in anul 1994, exista un tren accelerat cu nr.461, care pleca din Bucuresti Nord la ora 6:38 si ajungea in Baia Mare la ora 17:50, iar acum acceleratul 1745 pleaca din Bucuresti Nord la ora 7:30 si ajunge in Baia Mare la ora 19:29. deci in anul 1994 facea 11 ore si 12 minute, iar acum face 12 ore fara un minut. Cred ca am calculat bine!
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMar 21 Apr 2009, 20:14

mardaryroby a scris:
Ma bucur sa vad ca cineva are o colectie de "Mersul Trenurilor" din anii anteriori.
As dori, pentru inceput, sa ne spui din ce ani ai astfel de carti.
Sunt cartile mele preferate, "carti de calatorie" si detin tot ce s-a scos din 1987 pana in prezent, plus un exemplar superb din 1977.
Te felicit pentru acel superb exemplar din anul 1977! Cu siguranta este o bijuterie!
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13805
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMier 22 Apr 2009, 13:42

Am si eu o intrebare:
Exista in vre-un mers de tren din anii anteriori linia Pojorata - Fundu Moldovei? si daca da cam ce trenuri treceau pe acolo?
Multumesc anticipat...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMier 22 Apr 2009, 13:53

O sa caut eu ceva intr-un mers de tren din 1958
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeMier 22 Apr 2009, 20:45

In cartile care le am eu, nu am gasit nimic referitor la sectia Pojorata-Fundu Moldovei
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8339
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeVin 03 Iul 2009, 13:17

Costache Mihail a scris:
Pai in anul 1994, exista un tren accelerat cu nr.461, care pleca din Bucuresti Nord la ora 6:38 si ajungea in Baia Mare la ora 17:50, iar acum acceleratul 1745 pleaca din Bucuresti Nord la ora 7:30 si ajunge in Baia Mare la ora 19:29. deci in anul 1994 facea 11 ore si 12 minute, iar acum face 12 ore fara un minut. Cred ca am calculat bine!

Iar în 1989, aceeași trasă era efectuată de rapidul 45 "Maramureș", care pleca din București Nord la 6:50 și ajungea în Baia Mare la 17:29, deci atunci făcea 10 ore și 39 de minute.

Apropo de A 461/462... Acesta a fost primul tren lung cu care am circulat vreodată(dintre accelerate). În 1995, știu că avea vreo 15-16 vagoane, din care ultimele 5(11-15) se detașau în Teiuș și mergeau la Timișoara via Arad(A 235/236). Trenul mai avea și grupă de Satu Mare via Zalău(A 465/466), care se detașa la Jibou(unde se detașa vagonul bar/restaurant).

@ Vlad:

Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori IMGP0216

Tabela 511 Cîmpulung Est - Pojorâta - Fundul Moldovei în MT 1966-1967
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeVin 07 Aug 2009, 20:09

Am o intrebare:
Exista in vre-un mers de tren din anii anteriori linia Carbunesti - Seciuri? M-ar interesa denumirile statiilor si haltelor de pe acest traseu si distantele dintre ele.
Sus In jos
MariusM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 2221
Varsta : 36
Localizare : Bucureşti
Reputatie : 8339
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeSam 08 Aug 2009, 22:22

Vlad a scris:
Am o intrebare:
Exista in vre-un mers de tren din anii anteriori linia Carbunesti - Seciuri? M-ar interesa denumirile statiilor si haltelor de pe acest traseu si distantele dintre ele.

Știu că era trecută în MT 1996/1997 ca tabela 219.
Sus In jos
http://mionulescu.blogspot.com
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6553
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeDum 09 Aug 2009, 00:59

Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Dscf0328p
sursa:Indicatorul kilometric 1998
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeDum 09 Aug 2009, 10:38

Multumesc pentru informatii, Cristi. cheers
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitimeSam 29 Aug 2009, 21:00

Am si eu o rugaminte: Daca aveti vreun mers de tren din anii 1975-1983, puteti sa imi spuneti si mie cate perechi de trenuri circulau in acea perioada pe sectia 801, Bucuresti 23 August-Oltenita? Si poate postati si pagina cu mersul trenurilor. Multumesc!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori   Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori Icon_minitime

Sus In jos

Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mersul trenurilor 2012-2013 (3)
» Mersul Trenurilor 2016/2017
» INFORMATII GENERALE DESPRE TFG si TFC
» Podul Regele Carol I (Podul Anghel Saligny)
» Mersul trenurilor 2011-2012

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: MERSUL SI COMPUNEREA TRENURILOR-
Mergi direct la: