| Revista presei | |
|
+88Nk11 marcelbanu Ciprian ANDU2100HP @ndrey apmatei redeme puscasflaviu Simply18 AndiCFR Costin.H Jhonyla Goanga Florin C marian1967 alexmorph3us stefanb.steff andreiutzu cristyadaX IonutChircu Shinkasen phnegativ Norbi halmarius Volk sytrus DAS 2011 florin.lifticariu laur 133 Razvan Tudor gardianlinux mariushal Costin.B Vale rich1974 kristi kkk rizelgeorgel2004 NicuS cristy79 Katalin4653 M.I.C.I. tzifrea adytm Caspar The Legend EuroNight Teodor lifetec Bobby_TM AndreiStefan 92Dragos DPS cnusi Adirmvl Warrior12 Spartan1948 Nesebar lapsanszkitamas marius_catalin84 Andrey_tm cfr500 Gabry Gabriel TVlad IonutCFR2009 Vitosa Amiralul DUAL mishu88 costi_dumitru Re6/6 baiazid Adrian78 Sabik Dr2005 allred Cont dezactivat cstefan 19jimmy84 ATM razvan - trenuri Balto cristi CFR cont dezactivat . Radu Tudor cardinal Rarau AlexD Vlad 92 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5714 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 10 Iul 2013, 19:46 | |
| Asta pentru ca vag 26-16 n-au decat doua bare laterale de care sa te tii iar daca e aglomeratie si nimeresti pe mijloc n-ai de unde.Eu n-as pune etichete cum ca acela ar fi fost un drogat pentru ca poate a fost impins din spate si s-a dezechilibrat. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Mier 10 Iul 2013, 19:53 | |
| Cite bare aveau trenurile pe vremuri, cum faceam naveta? CUM? dimineata la ora 5.40 eram ultima gara unde urcau pasageri stateam cum apucam, vara si pe scari la Dimitrovuri, cite bare aveau etajatele astea pe vremea aia? Hai ca am vazut ce ii duce capul pe suporteri.
Hai sa mai punem bare, sa mai punem niste iale sa mai punem ceva portari la usi.
|
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Revista presei Mier 10 Iul 2013, 19:56 | |
| Dane, dar cei care mergeau cu foamea pe acoperis si strigau sarma _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Revista presei Mier 10 Iul 2013, 20:02 | |
| Nu stiu cat de drogangiu o fi fost raposatu' dar e binecunoscut nivelul de civilizatie si bun simt al asa-zisilor "lupi galbeni". E de notorietate cazul Dragos Enache vs. Galamaz! Eu zic ca pamantul si asa sta cu resursele de hrana pe rosu, o gura in minus de hranit, si un scandalagiu mai putin. Galeriile echipelor de fotbal din Romanica sunt alcatuite din diversi dubiosi, faptul ca mai piere unul din ei e un mare + pt. igiena intelectuala a Ploiestiului. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Mier 10 Iul 2013, 20:06 | |
| Nu face obiectul discutiei,
Sirmele acelea erau intinse de catre alti cetateni pentru ca cei de pe vagoane sa cada si sa fie jefuti. |
|
| |
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Revista presei Mier 10 Iul 2013, 23:17 | |
| din cate am inteles eu decedatul era in stare de ebrietate (el si majoritatea celor din tren). si, permiteti-mi sa intreb, dar vagoanele astea nu au usi care se blocheaza in mers [automate] ? si care-i treaba cu suporterii astia? mai nou a fi suporter in romania inseamna a scanda sloganuri nationalste/politice/discriminatoare, a arde drapeluri, a lupta cu fortele de ordine, a distruge stadionalele, a agresa suporteri celeilalte echipe, a ataca arbitrii/jucatorii etc |
|
| |
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Revista presei Mier 10 Iul 2013, 23:30 | |
| Ușile vagoanelor se blochează automat, dar se pot deschide manual. |
|
| |
alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5714 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: Revista presei Mier 10 Iul 2013, 23:35 | |
| Dupa mine politistii aia care insoteau sunt de vina pentru ca rolul lor era sa-i tina sub control nu sa-i lase sa fie de capu' lor.Daca va uitati in clipul asta veti vedea clar ca la plecarea din Ploiesti erau mai multi care stateau rezemati de usi si scandau in timp ce trenul lua viteza: https://www.youtube.com/watch?v=1YbunQtsKkA&feature=player_embedded |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iul 2013, 01:07 | |
| La etajate s-au distrus senzorii care detectează viteza... degeaba au fost acoperite cu placi metalice manetele de deschidere in mers. Cum tahogeneratorul (sau cititor optic sau ce o fi) de pe osie nu merge ori cablul e tăiat, uşa se poate deschide din buton la orice viteză. Aşa era şi anul trecut (testat la 3001 cu nişte copii care erau să zboare pe la Sinaia Sud), aşa e şi acum (testat cu 3008 la Câmpina cu o biclă care era să zboare). _________________ :TTT:
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iul 2013, 08:04 | |
| Decedatul cica ar fi fost impins, beti intre ei acolo s-au luat la cearta si ar fi fost impins in gluma sau in serios. Era sofer de troleibuz la Ratp Ploiesti, si statea la mine in cartier. Jandarmi si militieni trebuiau sa asigure usile, cum s-a facut la prima plecare cand la fiecare usa erau cate 2 militieni de la TF. Intarea pe stadioane stiu ca e interzisa in stare de ebrietate intr-o tara care incepe cu Ro, dar sigur nu Romania. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iul 2013, 08:11 | |
| Aha, trebuiau politisti si jandarmi sa pazeasa usile.
Interesant.
Pina sa se inventeze gaura in macaroana si usile cu inchidere automata trenurile puteau circula cu usile deschise si nu mai cadea nimeni din tren.
o problema invocata totusi de suporteri a fost lipsa aerului, la vagoanele astea ,,inteligente" problema cu care m-am confrunta si eu cind am fost in zona. Practic inchizi oamenii acolo, ventilatia merge sau nu iar mai nou manetele de deschidere manuala sint plumbuite. bine pentru suporteri n-ar fi o problema. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iul 2013, 08:33 | |
| Ultrasi, fani, suproteri sau huligani daca nu sunt insotiti distrug tot ce le iese in cale. Pe vremuri cand depalsarile se faceau cu autocare opreau in diferite locuri, magazine, benzinari, intrau toti la grmada 2-3 insi cumparau cu bani restul furau tot ce le pica in mana. Prin orase daca vede o fata in fusta se duce si o ia cu forta pe batrani ai ia la palme se apuca de jafuri si multe altele, pe care le-am vazut din 2002 si pana in prezent. Un mare hobby al lor este sa se bata cu rivali sau cu jandarmi. Pe tren trebuia la fiecare usa cate 2 jandarmi, nu 2 militieni de la TF cum se vede in anumite clipuri de pe net.
Deplasarile cu auto se fac insotite de jandarmi pana la granita judetului de care apartine de acolo ii preia jandarmi judetului respectiv si tot asa pana la stadion. |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iul 2013, 11:11 | |
| Nu e despre trenuri dar are legătură cu ele.
http://0-100.hotnews.ro/2013/07/11/lungul-drum-al-masinilor-dacia-catre-destinatiile-din-strainatate-si-chinul-de-a-iesi-cu-trenul-din-tara/ |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iul 2013, 11:38 | |
| Si totusi trenurile auto sunt prioritare fata de celelalte de marfa |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Revista presei Joi 11 Iul 2013, 11:59 | |
| http://www.cfrcalatori.ro/presa/Cu-trenurile-CFR-C%C4%83l%C4%83tori-la-concertul-Europa-FM----Live-pe-Plaj%C4%83-56/s-1/p-2 |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Revista presei | |
| |
|
| |
| Revista presei | |
|