Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

TRENUL REGAL

In jos 
+66
marius_catalin84
Vitosa
Maddox
Semafor
sergiu.asi
catalinu'
sovidiu
dan tm
ets2oltromânia
Desiro256
NIKU24
IonutCFR2009
Motreanu Sorin
Alextasy
marius664
Katalyn
ALEXCFR
EuroNight
TonyGFR
dananews
Michael
George
florin.lifticariu
phnegativ
mishu88
Adirmvl
AndreiCFRbv
cristi_tgv
maris.constantin
19jimmy84
Scoop
kasapis2007
nemotoujours
Rarau
LanceR
ANDU2100HP
spiderpc
TVlad
Adrian78
bostanescu 2
membru dezactivat ,
adycfrbucuresti
mariuscfrbucuresti
AlexD
DUAL
cristi CFR
baiazid
Hurricane
Lafont
Vlad
Mihay
AndreiCFRBucuresti
Vioooorel
Spartan1948
COSTACHE MIHAIL
Katalin4653
allred
AndiCFR
FeroFan97
M.I.C.I.
kristi kkk
stefan_br
Dr2005
Alex Avram
AndreiStefan
Bayazid
70 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

Numarul mesajelor : 509
Localizare : Iasi
Reputatie : 6264
Data de inscriere : 27/04/2009

TRENUL REGAL - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 6:03 pm

Abia cand am citit a doua oara am inteles ce s-a intamplat. cristi_tgv a avut probleme la muzeu si nu la trenul regal.

cristi_tgv a scris:
..in timp ce filmam trenuletul...

La muzeul CFR filmarea si fotografierea se plateste. Tariful este afisat la intrarea in sala muzelui. Doamna respectiva probabil era de la muzeu.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 6:16 pm

ma pee pe el de muzeu,sec pur si simplu...
dezamagitor altadata nu mai calc
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6741
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 6:51 pm

Privitor la taxa de fotografie in muzeu, va spun ca m-am plimbat toata Europa si cam peste tot se plateste 1-2 Euro sau mai mult functie de tara si de importanta locatiei . Dar asupra acestui aspect trebuie sa te informezi personal atunci cand achiti biletul pentru a nu exista vreo situatie neplacuta de genul celei prin care a trecut colegul nostru. De obicei la casa ti se da un timbru pe care il lipesti pe aparatul foto astfel incat sa fie vizibil de catre personalul muzeului.

Sunt si muzee ceva mai putin importante unde chiar nu se plateste o astfel de taxa insa nu este cazul muzeului CFR.
In cazul lui CristiTGV a fost o confuzie, nu are de a face trenul regal si actiunea respectiva a lui Bayazid cu muzeul CFR.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15509
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 7:28 pm

Citind mesajul lui crist-tgv, am avut impresia ca se refera la faptul ca nu a fost lasat sa pozeze in trenul regal. De accea eram nedumerit.

Intr-adevar, la muzeu se percepe o taxa. Pe care am platit-o si eu cand am vizitat muzeul in urma cu vreo 2-3 ani
Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8761
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 9:11 pm

Si eu intelesesem de Trenul Regal.. acum cica e gratuit,pana la urma care e varianta adevarata?
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 9:28 pm

Cum a decurs prima zi? Au fost probleme, incidente, totul a mers ca la carte? Am inteles ca nu sosisera biletele de dimineata iar vizitatorii au trebuit sa astepte.
A vizitat astazi cineva Trenul Regal? Niste poze din exterior am gasit aici : http://calatorii.myfreeforum.ro/t1480-trenul-regal-gara-de-nord-muzeu-in-aer-liber
Sus In jos
Bayazid

Numarul mesajelor : 132
Reputatie : 4436
Data de inscriere : 18/02/2013

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 9:48 pm

Fotografiatul in tren este permis si gratuit. Fotografiatul in muzeu este permis contra unei taxe de fotografiere de 13 lei. Alles klar? Smile

Prima zi a fost un succes, cu peste 500 de vizitatori. Interesul atat fata de Trenul Regal, cat si fata de Muzeul Cailor Ferate este foarte mare. A fost intr-adevar o desincronizare cu biletele la inceput de program, care a facut ca deschiderea vizitarii pentru public sa intarzie aproape o ora. Embarassed Dar in cele din urma s-a rezolvat si lucrurile au intrat in normal.

A fost impresionant un vizitator in varsta de 80 de ani care spunea ca el de mic si-a dorit sa viziteze acest tren si ca nu credea ca o sa-l vada vreodata.
Sus In jos
http://www.construim-romania.ro
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 10:08 pm

Pai atunci ar trebui expus spre vizitare si trenul lu Dej dupa ce va fi restaurat. E o parere de-a mea!! Very Happy
Sus In jos
Bayazid

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 10:12 pm

COSTACHE MIHAIL a scris:
Pai atunci ar trebui expus spre vizitare si trenul lu Dej dupa ce va fi restaurat. E o parere de-a mea!! Very Happy

E-he! Ce frumos ar fi... Dar cata munca si ce efort mai avem pana atunci. Plus ce bani ne mai trebuie. Dar, incetul cu incetul putem ajunge departe.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6741
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 10:31 pm

Bayazid a scris:
Fotografiatul in muzeu este permis contra unei taxe de fotografiere de 13 lei.

:shock: Cam mare taxa! Nu vad navala la banii astia, sincer e cam japca ...

Bayazid a scris:
Prima zi a fost un succes, cu peste 500 de vizitatori.

Semn ca lumea nu este atat de dezinteresata de fenomen, en contraire...

Bayazid a scris:
A fost impresionant un vizitator in varsta de 80 de ani care spunea ca el de mic si-a dorit sa viziteze acest tren si ca nu credea ca o sa-l vada vreodata.

Pai nu degeaba se zice ca cei batrani sunt de fapt niste copii Very Happy
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 10:36 pm

Bayazid a scris:
COSTACHE MIHAIL a scris:

E-he! Ce frumos ar fi... Dar cata munca si ce efort mai avem pana atunci. Plus ce bani ne mai trebuie. Dar, incetul cu incetul putem ajunge departe.

Dar sa nu fie expus fara vreo locomotiva cu aburi, fie ea cum o fi, numai sa stea in capul trenului ca sa aiba farmec garnitura!!
Sus In jos
Bayazid

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 10:52 pm

Cu locomotiva cu abur e complicat oricum o dam. Pe scurt are nevoie de revizie, altfel nu poate fi expusa nici macar rece, decat daca e adusa pe trailer Smile Iar revizia inseamna bani multi. Desigur, am putea sa facem campanii de strangeri de fonduri Wink
Sus In jos
Lafont

Lafont

Numarul mesajelor : 390
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti M300
Reputatie : 5595
Data de inscriere : 02/01/2011

MesajSubiect: Re:   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeLun Apr 01, 2013 11:23 pm

Tarifele pentru vizitarea Trenului Regal sunt de 12 lei pentru adulți și 9 lei pentru copii. Cei care doresc să viziteze atât garnitura regală, cât și Muzeul Căilor Ferate, pot achiziționa un bilet unic, al cărui tarif este de 16 lei pentru adulți și 11 lei în cazul copiilor.

sursa: www.evz.ro
Sus In jos
http://www.sagetzel.ro
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9710
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeMar Apr 02, 2013 2:11 am

Felicitari pentru eveniment.

Bayazid a scris:
Cu locomotiva cu abur e complicat oricum o dam. Pe scurt are nevoie de revizie, altfel nu poate fi expusa nici macar rece, decat daca e adusa pe trailer Smile Iar revizia inseamna bani multi. Desigur, am putea sa facem campanii de strangeri de fonduri Wink

Sa nu te superi ca te contrazic dar am vazut destule locomotive cu aburi reci remorcate de la punctul A la punctul B cu revizii planificate expirate (131.001 de ex a mers pe propriile osii de la Subcetate pana la Arad, 142.044 de la Arad la Oradea).
230.516 a fost chiar sub presiune la Resita si Petrosani.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13281
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitimeMar Apr 02, 2013 8:21 am

Salut ,am vizitat si eu ieri pentru a 2'a oara trenul regal,dar datorita faptului ca am ajuns la 16:20 si trenul meu pleca la 16:45,nu m-am mai dus la muzeu,am sa revin cu o poza cu biletu... Aparatul foto nu l-am avut la mine ,ca nu avea acumulatorii incarcati ... Vizita a fost pur in scop de sustinere Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TRENUL REGAL   TRENUL REGAL - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

TRENUL REGAL
Sus 
Pagina 6 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Locomotive clasa 80 si 81 (LDH 125)
» Trenul Regal la Alba Iulia
» Oradea- Chisinau (CFM)- Oradea
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» La drum cu trenul......

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: TRENURILE DIN ROMANIA :: TRENURI-
Mergi direct la: