Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
mariusfanea

Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 4359
Data de inscriere : 05/12/2012

Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana? Empty
MesajSubiect: Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?   Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana? Icon_minitimeLun 04 Feb 2013, 09:57

Cunoaste cineva un site sau o sursa buna cu tutoriale la trucuri magice sau cu carti de joc explicate in limba romana? Very Happy Caut de ceva vreme si nu reusesc sa gasesc nimic bun, sau imi intra doar spam. Ma gandeam ca mai sunt persoane in situatia mea... O fi de la browser? Sau nu stiu eu sa caut? Sad Daca cunoasteti un site sau o sursa cu trucuri explicate in romana lasati un link va rog frumos si raman dator. Smile
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6885
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?   Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana? Icon_minitimeLun 04 Feb 2013, 10:26

http://www.bookiseala.ro/leonard-iozefini-misterele-magiei/70296.html
Sus In jos
mariusfanea

MesajSubiect: Re: Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?   Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana? Icon_minitimeMar 12 Feb 2013, 09:08

Interesant, merci de raspuns, dar uite ce am gasit si eu in fundul paginii de youtube:

plus ca la descriere zice ceva de o rubrica pe site-ul lor doar cu trucuri simple explicate Very Happy.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?   Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana? Icon_minitimeMar 12 Feb 2013, 09:13

Depinde ce doresti. Daca doresti sa-ti impresionezi gasca de prieteni sau familia,merg si cele de pe iutub,dar daca doresti sa impresionezi un public mai larg,si/sau sa obtii niste bani,trebuie sa te pretezi la lucruri serioase.
Sus In jos
mariusfanea

MesajSubiect: Re: Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?   Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana? Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 09:30

Spartan1948 a scris:
Depinde ce doresti. Daca doresti sa-ti impresionezi gasca de prieteni sau familia,...

Da sunt bune pentru incepatori, chiar de aia imi plac, sunt simple si usor de invatat...

Mai am o rugaminte, nu de multa vreme, m-am mutat in chirie si tot ce am luat cu mine e laptopul si o plasa geanta cu haine, am ramas fara TV. Si daca cunoasteti vreo emisiune romaneasca cu pariuri sportive va rog sa lasati un link.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?   Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana? Icon_minitimeLun 25 Feb 2013, 09:49

mariusfanea a scris:
Spartan1948 a scris:
Depinde ce doresti. Daca doresti sa-ti impresionezi gasca de prieteni sau familia,...

Da sunt bune pentru incepatori, chiar de aia imi plac, sunt simple si usor de invatat...

Mai am o rugaminte, nu de multa vreme, m-am mutat in chirie si tot ce am luat cu mine e laptopul si o plasa geanta cu haine, am ramas fara TV. Si daca cunoasteti vreo emisiune romaneasca cu pariuri sportive va rog sa lasati un link.

Era o emisiune mai demult pe GSPTV,dar vezi ca sunt multe site-uri de acest gen,...cum ar fi "tipseri.ro","pariori.ro",etc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?   Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana? Icon_minitime

Sus In jos

Sursa cu trucuri de orice tip in limba romana?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 125 : Oravita - Anina
» Software feroviar
» Locomotive
» Bucureşti Nord, fosta gara Târgoviştei
» Lucrari de modernizare gara Sfantu Gheorghe

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: