| Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6450 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Joi 31 Ian 2013, 20:30 | |
| Reportajul il incep de la Fabrica de bere Timisoreana si il inchei in zona marcata pe prima harta de mai jos : de unde am terminat eu de evidentiat linia continua ocolind orasul pana la halta Semenic traversand drumul judetean 592(Timisoara - Buzias - Lugoj) |
|
| |
The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6450 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Joi 31 Ian 2013, 20:56 | |
| |
|
| |
The Legend V.I.P Member
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Joi 31 Ian 2013, 21:19 | |
| |
|
| |
The Legend V.I.P Member
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Joi 31 Ian 2013, 21:41 | |
| Am traversat strada Prof. Dr. Aurel Paunescu Podeanu iesid din zona Cerna cu numere pare si ma indrept spre zona Cerna cu numere impare : vedere spre zona Cerna cu numere impare : vedere spre fabrica respectiv zona Cerna cu numere pare : vedere spre zona Cerna cu numere impare : o veche linie care ducea la o veche termocentrala(presupun) pentru ca acolo erau duse inainte cisterne cu pacura : tunelul facut in vegetatie prin care am trecut sa merg in continuare spre zona Cerna cu numere impare : vedere spre fabrica respectiv zona Cerna cu numere pare : "tunelul" dupa ce am trecut prin el : vedere spre fabrica respectiv zona Cerna cu numere pare : pamantul adus din locul unde se construieste o noua sala de handbal a rupt un gard de beton si a cazut pe linie : vedere spre Cerna cu numere impare : vedere spre fabrica respectiv zona Cerna cu numere pare : vedere spre zona Cerna cu numere impare : vedere spre fabrica respectiv zona Cerna cu numere pare : traverse scoase pentru foc si pentru a lua linia mai usor de catre fauna locala : aici era un macaz care bine inteles a disparut : De la macazul disparut se mai face o linie si ambele merg in paralel. Din una se mai desparte inca o linie toate trei mergand in paralel intre zona Cerna cu numere impare si strandul/clubul Heaven. Doua linii duc la Spumotim iar una continua prin zona indrustriala traversand Calea Stan Vidrighin(pe care circula traseele de tramvai 4 si 8 in acel punct fiind mai multe accidente din cauza soferilor si chiar vatmanilor inconstienti si tot in acea intersectie se descarca tramvaiele aduse second hand din Germania) spre halta Semenic. |
|
| |
The Legend V.I.P Member
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Joi 31 Ian 2013, 21:48 | |
| Nu am mai continuat acel reportaj din mai multe motive. Celor care doresc sa mearga sa mai faca un reportaj pe acea linie sau sa continue de unde am terminat eu le dau cateva sfaturi : 1. Mergeti intr-un grup de minim doi 2. Luati la voi orice obiect ce poate fi folosit pentru a va apara(bata de basseball pistol ranga rozeta) 3. Stati cu aparatele cat mai ascunse scotandule numai cand faceti o poza 4. Nu fiti interesati de ce fac oamenii din zonele Cerna si evitati sa intrati in discutii cu ei 5. Daca vedeti tigani furand sau chiar mergand pregatitiva de orice.
Va dau aceste sfaturi prieteneste pentru ca locuiesc de o viata in una din acele zone si stiu ce vorbesc. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Vin 01 Feb 2013, 10:37 | |
| Felicitari. E o linie interesanta si adeseori am vrut sa merg pe ea dar nu am avut cu cine, stiam ca singur nu e indicat. La poza unde linia intersecteaza strada 1 Decmbrie pe linga Dacia aia abandonata era un racord cu linia de tramvai iar mai incolo se desprindea o linie din linia de tramvai si intra in fosta fabrica Banatul, liniile au fost desfiintate la refactia liniei de tramvai dar elementele de prindere a catenarei se mai vad in teren. Dupa ce traversa calea Buziasului nai erau tot felul de ramificatii pe la Tehnometal, Detergenti. Acum au ramas liniile care duc la Procter&Gamble, Azur si la depozitul Petrom. Antestatia Azur cred ca e privata. la fabrica de bere inainte de linia asta vagoanele ajungeau de la Gara de Est. linia macazul si semnalul de manevra mai sint la est dar peste o parte din linie s-a injghebat un depozit. Din oras se mai vede un stilp de la linia de contact, model vechi cu zabrele, urmele liniei au fost acoperite la lucrarile pentru bucla de tramvai din zona. pentru transportul vagoanelor exista traversarea aceea din piata Traian a liniilor de tramvai direct dinspre Cirtan spre Enel. Apoi in fata la Enel se observa configuratia cladirilor de la fabrica de bere care permiteau accesul liniei de tren. Citeva poze mai vechi scanate |
|
| |
The Legend V.I.P Member
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Vin 01 Feb 2013, 15:27 | |
| La Procter&Gamble si Azur se mai folosesc liniile dar foarte putin mecanicul de acolo facand mai mult paza decat manevre si firma Azur este privata fiind a unui american parca si are comenzi din Serbia Franta Anglia Germania si alte tari europene |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Lun 04 Feb 2013, 08:54 | |
| Am discutat cu cristi cfr si chiar am fost in zona fabricii Banatul. Acolo singa fosta statie de tramvai cladirea are o forma rotunjita, practic pe acolo era un racord si intrau vagoanele de marfa pe lini spre fabrica de bere nu prin fata pe la Enel cum am scris eu.
La Procter vin niste cisterne si niste Uacs -uri se mai vad din tramvai, Azur stiu ca este privata, dar eu vorbeam de antestatia Azur, care era a unei firme cu obiect de activitate petroliera. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9709 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Lun 04 Feb 2013, 13:01 | |
| Am fost o data cu un prieten cu bicicletele de la fabrica de bere pana la trecerea la nivel cu drumul spre Buzias. A fost o experienta interesanta, indivizi dubiosi, caini firorosi, paznici care vroiau sa ne aresteze , tot tacamul _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
AndreiStefan User Dezactivat
Numarul mesajelor : 1799 Varsta : 106 Localizare : Constanta Reputatie : 6227 Data de inscriere : 22/12/2012
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Lun 04 Feb 2013, 14:35 | |
| Vor mai circula vreodata trenuri pe liniile alea?Ar fi fost frumos mai ales daca s-a restaura acele locomotive electrice. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim Lun 04 Feb 2013, 15:16 | |
| O locomotiva Muki este restaurata si expusa la fabrica de bere.nu stiu daca vor mai circula vagoane. Ok, cu rosu este linia din pozele http://s1307.beta.photobucket.com/user/yooaleeex/media/DSCN2344_zpsb602cf11.jpg.html https://2img.net/h/i397.photobucket.com/albums/pp51/dantm120/Scanate%20vechi/22.jpg care intra in Banatul. cu verde e racordul care a fost in zona asta pe linga Dacia aia https://s1307.photobucket.com/albums/yooaleeex/?action=view¤t=DSCN2342_zps5cc0f02b.jpg si linia care intra din strada Decembrie in fabrica Banatul cu albastru este cladirea rotunjita, pe unde am presupus eu dupa forma cladirii ca era linia de tren care venea de la gara mica(Gara de Est) cu negru este linia din poza asta https://s1307.photobucket.com/albums/yooaleeex/?action=view¤t=DSCN2337_zps11a75e52.jpg restul pozelor cu mai multe linii sint undeva mai incolo se observa pe wikimapia o zona unde era loc pentru acea ,,ministatie" |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim | |
| |
|
| |
| Linie industriala Semenic h. - Fabrica de bere Tim | |
|