| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+110CalinPiatraNeamt Bobby_TM dany90 sytrus ANDU2100HP iuli.hard iustialex marcelbanu AMX 97-0548-4 Ryan Anderson Caravelle_Zg cristy79 ionutz72 Goanga ATM cristyadaX phnegativ ionutz85 raven234 Amiralul Radu.B alexmorph3us florin29sv brotybreaza frank81 Arsen22 IonutCFR2009 arianul vadaniel05 Cont dezactivat Polpot TonyGFR Andrey_tm baiazid tzifrea dandel bostanescu 2 razvan - trenuri Ciprian user dezactivat... 92Dragos cristi CFR alex03bv Balto alex.alexus.tm Jhonyla rizelgeorgel2004 redeme ldh80 costi_dumitru Norbi Caspar MariusM COSTACHE MIHAIL EuroNight Gabry Gabriel Adisoft1991s tudor_vl aurelsandu Hurricane florin.lifticariu Florin C mureseanu_976 Dutzu Karl discoid21 cardinal lifetec TVlad Sabik DPS Simply18 Radu The Legend Vale FeroFan97 AndreiStefan andreiutzu AlexD pannonia express vanchorusebulgaria Katalin4653 halmarius huiu_goe kristi kkk manuela riciu spiderpc cont dezactivat . AndiCFR @ndrey Teodor cfr500 Vitosa Warrior12 lapsanszkitamas DUAL Rarau Adrian78 NicuS KOSTYK alinx3330 Vlad Costin.H Alex Avram Dr2005 Adirmvl Spartan1948 allred Nesebar 114 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 12:53 am | |
| E valabila oferta minigrup pentru 4 persoane la Regio pentru azi ? ca vad ca zice ca nu e valabila in zilele de VSD
Cat ar costa pentru 4 insi cu minigrup pe relatia Costinesti-Buc.Nord la R 13786 ? |
|
| |
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11655 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 10:02 am | |
| Nu poți cumpăra bilet minigrup pentru astăzi. Ele trebuie luate cu anticipație. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13103 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 2:55 pm | |
| Bucureşti-Păuşa-Bucureşti au două Desiro în compunere doar în perioada 1-6 mai? Prin Vâlcea, cel puţin, nici pentru un microbuz n'au călători. |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 3:01 pm | |
| Oferta minigrup nu se poate accesa pt. zilele de vineri si duminica(zilele cu cei mai multi clienti), specific CFR-cand ai clienti, pe ei, sa nu beneficieze de o oferta decenta. Parca trebuie minim 24 h inainte de plecarea trenului. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 3:05 pm | |
| ia sa vi azi cu el la Capitala sa vezi ce blestemi tot CFR-ul |
|
| |
TonyGFR
Numarul mesajelor : 1198 Varsta : 27 Localizare : Breaza Reputatie : 6380 Data de inscriere : 24/10/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 3:11 pm | |
| De ce la unele locomotive usa de la sala masinilor se tine deschisa in timpul mersului? (electrice) |
|
| |
NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5563 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 3:15 pm | |
| |
|
| |
Polpot
Numarul mesajelor : 67 Varsta : 48 Localizare : Arad Reputatie : 5036 Data de inscriere : 16/04/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 3:19 pm | |
| Buna ziua. spuneti-mi, va rog, pe sectiile neelectrificate de la noi , care e viteza maxima de circulatie ? Multumesc.
|
|
| |
allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6602 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 3:55 pm | |
| Pe 201 intre Dragasani si Ramnicu Valcea in mare parte e 120. |
|
| |
rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6179 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 3:56 pm | |
| Nu are nici o legatura tipul de sectie - daca e electrificata sau nu - cu viteza de circulatie. Exista sectii cu viteze mari (Titu - Targoviste 100 km/h), exista sectii cu viteze mai mici, totul in functie de cum este linia de ingrijita. |
|
| |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 3:57 pm | |
| Stie cineva, va rog, despre trenul 12481 Salonta - Giurgiu? In ce perioada circula si daca poti lua bilet intern la clasa a 2-a la el? |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 4:39 pm | |
| De ce oare cei are invata la SCOLILE POSTICEALE si au pana la 25 de ani nu au reducere de 50% la bilete? Avand in vedere situatia ca in ultimii ani numarul acestor tineri este in crestere CFR CALATORI ar avea de castigat pasageri in plus deoarece sunt peste 100.000. Deasemenea m-as bucura daca ACTIUNEA 2012 - "Basarabia Pamant Romanesc" va reusi sa convinga autoritatile sa permite calatoria cu reducere la jumatate pe transport pentru elevi, studenti, pensionarii din Republica Moldova care vin prin Romania - ei sunt peste 500.000 anual dar vor fii in crestere. Atunci cand li se elibereaza viza sa li se ofere si cel putin 3 calatorii pentru transportul redus in Romania. |
|
| |
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 5:07 pm | |
| Razvan, permite-mi sa te contrazic. Pana prin anul 1995 la tren nu aveau reducere decat copiii sub 10 ani si pensionarii. Asta se poate observa citind mersul trenurilor anterioare anului 1995, si legea aprobata de ministerul educatiei in 1995 care le da studentilor drept la reducere. Totusi gandeste-te ca acele subventii statul prin diverse ministere le plateste din taxele si impozitele platite de noi la buget, si nu cred ca multi ar fi de acord cu acordarea subventiilor la transport CFR pt basarabenii care nu sunt studenti. Sa iti povestesc un exemplu clar. La mine la facultate studentii basarabeni au restante si refaceri pe capete, cu toate astea au camin total gratis si bursa de cateva milioane pe luna de la statul roman, care ii sprijina. Ei au totul gratis chiar daca au restante. Ca si contraexemplu, am un coleg care in anii 1-2-3 a invatat foarte bine, era primul in an, iar in anul 3 l-a lasat profesorul la o materie, pe alt motiv decat acela ca nu stia carte. Avea boala pe el. A pierdut bursa, a pierdut caminul, iar acum in anul 4 face naveta cu personalul Targoviste - Bucuresti pentru ca nu-si permite chirie. Spune-mi, e drept sa primeasca basarabenii subventii? |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 5:20 pm | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- Razvan, permite-mi sa te contrazic. Pana prin anul 1995 la tren nu aveau reducere decat copiii sub 10 ani si pensionarii. Asta se poate observa citind mersul trenurilor anterioare anului 1995, si legea aprobata de ministerul educatiei in 1995 care le da studentilor drept la reducere. Totusi gandeste-te ca acele subventii statul prin diverse ministere le plateste din taxele si impozitele platite de noi la buget, si nu cred ca multi ar fi de acord cu acordarea subventiilor la transport CFR pt basarabenii care nu sunt studenti. Sa iti povestesc un exemplu clar. La mine la facultate studentii basarabeni au restante si refaceri pe capete, cu toate astea au camin total gratis si bursa de cateva milioane pe luna de la statul roman, care ii sprijina. Ei au totul gratis chiar daca au restante. Ca si contraexemplu, am un coleg care in anii 1-2-3 a invatat foarte bine, era primul in an, iar in anul 3 l-a lasat profesorul la o materie, pe alt motiv decat acela ca nu stia carte. Avea boala pe el. A pierdut bursa, a pierdut caminul, iar acum in anul 4 face naveta cu personalul Targoviste - Bucuresti pentru ca nu-si permite chirie. Spune-mi, e drept sa primeasca basarabenii subventii?
Chiar daca majoritatea lor nu termina liceul si facultatea sunt de acord ca locuitorii din Republica Moldova sa primeasca subventii pentru ca in parte si ROMANIA este de vina pentru destinul lor alaturi de rusia. In plus CFR CALATORI va castiga calatori deoarece lor le place sa mearga cu trenul si majoritatea nu sunt pretentiosi ca tineri si pensionari romani care sunt mofturosi fata de trenuri desi nu ar trebui deoarece diferentele de dezvoltare dintre cele doua tari sunt mici iar veniturile, salariile, pensile in Romania sunt doar duble fata de Republica Moldova. |
|
| |
Cont dezactivat
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 58 Reputatie : 5376 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun Mai 06, 2013 6:55 pm | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- Stie cineva, va rog, despre trenul 12481 Salonta - Giurgiu? In ce perioada circula si daca poti lua bilet intern la clasa a 2-a la el?
Din cate stiu e varianta (cand circula pe alta ruta decat cea prevazuta in livret) trenului internaţional "ALBENA" Budapesta - Varna IR1481, circula o zi pe saptamana din 15 iunie pana in 15 septembrie 2013, si nu se emit legitimatii de calatorie la acest tren. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
|
| |
| Întrebări şi răspunsuri | |
|