Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Despre cardurile de credit şi debit

In jos 
+4
Rarau
cortexedge
baiazid
Dr2005
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6158
Data de inscriere : 23/10/2009

Despre cardurile de credit şi debit - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Despre cardurile de credit şi debit   Despre cardurile de credit şi debit - Pagina 2 Icon_minitimeVin 14 Dec 2012, 20:27

Dragi colegi, un lucru sa va fie clar: Orice cumparati cu carduri cu bani care nu va apartin va insemna in viitorul apropiat o suma, o datorie mai mare de dat inapoi, si asta pentru ce? In zilele noastre afara de casa si masina poti sa iei orice cu banii jos. Strangi si iti iei masina de spalat, apoi strangi pt televizor, etc. NU MERITA nici o clipa sa ii faceti pe altii milionari pe spatele muncii voastre, ganditi-va ca a fi econom inseamna mult mai mult decat sa fii "comod", sa ai dintr-o data, si apoi platesti de-ti vine greata. Aveti grija de voi!
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5431
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Despre cardurile de credit şi debit   Despre cardurile de credit şi debit - Pagina 2 Icon_minitimeSam 15 Dec 2012, 00:01

Dr2005 a scris:
Ca să am salariu peste 10 milioane trebuie să fac minim trei ani vechime, apoi să dau un examen de promovare...

Daca te referi la gradul principal iti trebuie minim 4 ani

Daca nu ma insel esti (functionar public) debutant. Peste un an vei fi asistent si apoi iti trebuie minim 3 sa ajungi principal.

Eu mi-am facut descoperire de doar 15 mil si nu am avut probleme.
15 mil reprezenta atunci cam 2 salarii. Mi s-a zis ca pot sa fac mai mult dar le-am zis (si i s-a parut ciudat banckerului)
nu imi plac bancile si astea 15 mil le tin doar pentru cazuri deosebite.

In general sunt pe minus 5 mil dar asta cam cu cateva zile inainte de salariu.

p.s. Rizel sunt total de acord cu tine, sunt de acelasi principiu Smile
Masina nu imi trebuie ca nu am copil iar cumparaturile ... le poti face de 2 ori pe sapt si nu odata pe luna sa le cari cu masina. Si daca as avea ceva f greu de cumparat mi-l poate aduce supermarketul sau cu taxiul, dar ce sa cumperi asa greu? Televizoarele acum au 2-3 kg, PC la fel, doar frigiderele/masini de spalat sunt mai grele dar astea nu le cumperi zilnic.

Decat masina sa dau nu stiu cat pe benzina si cauciucuri (nici nu as avea unde sa le tin) mai bine un tren spre Transilvania sau avion in alte tari.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18687
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24242
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Despre cardurile de credit şi debit   Despre cardurile de credit şi debit - Pagina 2 Icon_minitimeSam 15 Dec 2012, 00:37

Da corect sunt multi oameni in Romania care in vremea buna au dat mii de euro pe masini si le tineau in fata blocului doar sa moara vecinii de invidie sunt cazuri cand nu au putut sa mai plateasca un logan pana la capat
Eu am analizat cat m-ar costa asigurarea rovineta impozitul cauciuri la Dacia mea poate nu circul pe echivalentul lor mai bine iau taxiul in oras si la drumuri mai lungi maxi sau trenu..Parerea mea e ca sa iti iei o masina trebuie sa produca ceva bani ori sa ai un job sa depinzi de ea sau o mica afacere
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Despre cardurile de credit şi debit   Despre cardurile de credit şi debit - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Despre cardurile de credit şi debit
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» CATEVA CUVINTE DESPRE NOI.... O SCURTA DESCRIERE
» Întrebări şi răspunsuri
» despre religie
» Bancuri despre CFR ....
» Despre metrouri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum