Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8668 Data de inscriere : 09/01/2011
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Lun 10 Dec 2012, 12:31
Asta se traduce prin fidelizarea clientilor. Oricum, eu am cumparat ceva de la e-mag dar in majoritatea cazurilor am fost profund dezamagit de calitatea articolelor cumparate, numai GPSul a fost la inaltimea asteptarilor, in rest la ce am cumparat sunt mediocrii din punct de vedere si cu actele de provenienta(made in) ale marfii cel putin dubioase.
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25510 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Lun 10 Dec 2012, 13:48
Marfa e aceeaşi şi la Emag şi la Media Galaxy şi la alte magazine mai mari sau mai mici.
_________________ :TTT:
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5971 Data de inscriere : 30/09/2011
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Mar 19 Noi 2013, 23:49
Voi ce vreti sa va cumparati de Black Friday? Am scris un articol cu sfaturi pentru Vinerea neagra (BLACK FRIDAY) 2013 ! Sfaturi Black Friday
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25510 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Mier 20 Noi 2013, 00:06
Nu ştiu de ce am senzaţia că reducerile adevărate vor fi prin ianuarie-februarie. Ar fi interesant de făcut o analiză a preţurilor unor produse în ultima lună... tare îmi e că au tot crescut, iar vineri vor fi la preţul de acum o lună (deci reducerea aia e fix pix, doar o strategie de marketing).
_________________ :TTT:
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5971 Data de inscriere : 30/09/2011
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Mier 20 Noi 2013, 00:52
Da cresc preturile inainte cu o saptamana , ca sa aibe de unde sa scada. Oricum Romanul cumpara ca doar e Black Friday
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8392 Data de inscriere : 16/01/2010
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Mier 20 Noi 2013, 21:42
Practica asta e interzisa, a propos. Problema e ca legea nu se aplica. Se aplica numai atunci cind "organul" are nevoie de o spaga... Eu zic sa nu muscati momeala cu vinerea asta "neagra" (mie imi suna mai degraba a nenorocire decit a "bilant pozitiv"). Urmariti preturile o perioada mai indelungata (doua trei luni) si daca intr-adevar acum sint mai mici, cumparati. Ginditi-va insa foarte bine daca chiar aveti nevoie de obiectele respective! Eu de exemplu rezist bine merci fara camera foto (digitala) de trei luni. Nu ma gindeam ca o sa pot, dar uite ca e bun si telefonul. Am si citeva Canoane pe film, un Smena - pentru "hipstereala", aparate foarte bune; am pus si pe forum poze facute cu ele.
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6886 Data de inscriere : 15/03/2012
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Mier 20 Noi 2013, 21:54
adisoft1991s a scris:
Da cresc preturile inainte cu o saptamana , ca sa aibe de unde sa scada. Oricum Romanul cumpara ca doar e Black Friday
Scuza-ma daca inteleg gresit,dar in prima faza,tu demarezi discutia,ne si faci o lista de cumparaturi,si ne si intrebi pe "noi romanii",ce vrem sa cumparam cu ocazia "black friday",pentru ca apoi sa taxezi acest lucru ?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Joi 21 Noi 2013, 10:29
BlackFrday = vinerea neagra suna mai mult cu necuratul plus ca am ajuns sa-i copiem pe americani si la *rost*i nu doar la lucruri bune.
Nu o sa-mi iau nimic de Vinerea Neagra, doar un mouse ca tot trebuie sa-l schimb pe actualul la peste 100 lei, sa vedem ce reducere voi gasi poate il iau cu 30-40 lei depinde de reducere.
DPS
Numarul mesajelor : 2206 Reputatie : 7551 Data de inscriere : 27/04/2010
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Joi 21 Noi 2013, 11:52
Presimt ca maine, multi dintre noi vom avea aceasta problema
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9339 Data de inscriere : 20/08/2008
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Joi 21 Noi 2013, 17:32
Uitati-va la clipul asta:
Cine e mai deschis la minte, o sa se uite la tot si o sa-si dea seama despre ce e vorba si cu black friday. Marketing in stare concentrata pentru oite. Deschideti ochii, sunt banii vostri.
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Joi 21 Noi 2013, 17:54
La Flanco si eMag vor fii reduceri mari!
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6750 Data de inscriere : 05/12/2010
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Joi 21 Noi 2013, 18:46
@cortexedge: L-am vazut la TV in vara pe un post numit NV-TV (gen: nord vest tv), l-am urmarit cap coada si desi stiam foarte multe lucruri pe care le spun ei, am mai aflat inca pe atatea. Nu sunt adeptul cumparaturilor aiurea, daca n-am nevoie, nici la 80% reducere nu-mi iau, ca ma incurca. Si daca vreau o paine (spre exemplu), si ei imi zic ca daca o iau si pe a doua, imi da o a treia gratis. Nu accept, pentru ca o sa mananc pe prima, fac abuz si mananc inca jumatate din a doua, iar jumatate si a treia le arunc ca se invechesc. Deci pierd 50% din banii dati pe a doua paine, si imi bat joc de o paine jumatate pe care le arunc (nu-mi place sa arunc mancarea aiurea, am vazut multe cazuri si vad zilnic oameni saraci care s-ar bucura la asa ceva). Si acum scuze ca sunt mai direct sper sa nu deranjez pe nimeni, dar filmul ar trebui vazut de taranii care invadeaza super/hyper marketurile si mall-urile, umplu cosurile (mai ales de sarbatori), si arunca jumatate din ce cumpara, este o bataie de joc, cand in alte parti ale globului (de ex. Somalia) se moare de foamete, dar asa-s romanii fara ratiune (nu toti). In concluzie un material de nota 10, care prinde 100% la americani si 90% la romani care ii copiem din ce in ce mai mult (stil de viata, cumparaturi, vestimentatie etc.)
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13082 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Joi 21 Noi 2013, 18:57
Stai linistit ca nu pentru ca nu inchid unii apa cand se spala pe dinti sau pentru ca unii mai arunca mancare nu au somalezii ce baga in mat sau cu ce sa se adape.
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9339 Data de inscriere : 20/08/2008
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Joi 21 Noi 2013, 20:16
Normal ca nu de aia, dar pentru ca exista atat de multa cerere pentru lucruri in alte parti a globului, cei mai afectati sunt cei din asa zisa lume a treia. Recent a fost declarat disparut rinocerul negru vest african. De ce s-a prapadit? Ca exista cerere pentru cornul de rinocer. Unul plateste cu resursa finita, altul cu bani fabricati de om. E o logica, trebuie doar sa casti ochii si sa nu pui botul la mizeriile spuse la TV.
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video) Joi 21 Noi 2013, 22:09
cortexedge a scris:
Uitati-va la clipul asta: Deschideti ochii, sunt banii vostri.
Excelent filmuletul, imi pare bine ca in mod inconstient am ales calea corecta. E greu sa rezisti tentatiilor, batjocurei si privirilor ironice care te "demasca" drept retrograd dar din cind in cind mai ai si satisfactia ca nu esti singur. Si, foarte important, ai niste bani in buzunar...Spre deosebire de desteptii care te privesc de sus
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video)
Black Friday (momentul pentru o camera foto sau video)