Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13281 Data de inscriere : 05/01/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Sam 25 Aug 2012, 13:49
Vagonul respectiv este un vagon de tip 85-30 cu: Viteza maximă de circulaţie: 120 Km/h; Tip boghiu: Gorlitz V Are 7 compartiemente a cate 5 cusete fiecare..Deci 35 de locuri la cuseta. si sală de mese echipată cu frigider, aragaz cu butelie, chiuvetă etc. De altfel stiu ca are echipament de instalatie AC,dar foloseste acel tip de gaz ecologic R,care este echipat si pe vagoanele 20-76.Acest tip de gaz pentru AC spre deosebire de freon e foarte scump si se consuma in timp.Deci clar clima merge in parti. E pictat pe el RO-LA pentru ca el trebuia atasat in capul/coada convoiului RO-LA(compus din acele vagoane platforma cu roti de 1000mm,la care imi scapa seria) si deservea soferilor de tir ..
PS muri tu ziceai ca Traxu are servicii auxiliare de a da curent vagoanelor la marfa .. ei bine la vagonu asta nu ti trebe curent de la locomotiva neaparat,pentru ce e elementar in el ..
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Sam 25 Aug 2012, 14:09
Merci.
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8097 Data de inscriere : 07/02/2009
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Sam 25 Aug 2012, 20:10
DUAL a scris:
PS muri tu ziceai ca Traxu are servicii auxiliare de a da curent vagoanelor la marfa .. ei bine la vagonu asta nu ti trebe curent de la locomotiva neaparat,pentru ce e elementar in el ..
Eu ma referam la cuseta RO-LA, ca doar si soferii trebuie sa aiba conditii. Daca usile sunt automate ca la CH-Ralpin (foste 50-90 Bcm Eurofima ex-SBB), cum vor rezista soferii cu clima oprita in vagon si cu usile blocate, neavand aer sa se deschida ? Au fost cazuri ca nici cu deblocarea si depresurizarea lor nu se deschideau, vezi 19-56-002...
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13281 Data de inscriere : 05/01/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Dum 26 Aug 2012, 18:28
Se deschid geamurile .. si da din pacate pentru clima iti trebe alimentare de la locomotiva , pentru restul sistemelor are sursa de pe acumulatori ... Cert e ca vagoanele astea pot circula oriunde in lume, pt ca suporta toate sistemele de alimentare
kasapis2007 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 607 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca/Dornesti Reputatie : 5881 Data de inscriere : 03/08/2010
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mar 28 Aug 2012, 15:35
751 de la CTV în Dorneşti , Suceava
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5997 Data de inscriere : 30/09/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 29 Aug 2012, 04:21
Zilele trecute am mers la gara chitila sa pozez si sa filmez
As avea si eu o intrebare este permis fotografiatu in perimetru gari daca sunt pe Peron? Pun aceasta intrebare deocarece saptamana trecuta ma aflam pe peronul gari Chitila cand din spate se aude vocea impegatului aveti aprobare dela cineva sa pozati? eu iam raspuns nu. Nu vad nici un semn sa imi interzica acest lucru.la care acesta zice chem Politia.Nu a chemato
Goanga V.I.P Member
Numarul mesajelor : 517 Varsta : 30 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 6301 Data de inscriere : 08/02/2009
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 29 Aug 2012, 07:54
Da, ai voie sa filmezi/fotografiezi pe peron. Incearca sa-i ignori pe cei care se iau de tine pe motiv ca filmezi sau faci poza unui tren.
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8761 Data de inscriere : 10/06/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 29 Aug 2012, 11:17
Impiegat: Nu e voie sa pozezi in gara,iti sparg aparatul. Ciocanar: Ia sa vad ma ce-ai pozat. >>> ee ai prins locomotiva aia frumos ,bravo ma ,daca-ti place pozeaza in continuare. Mecanic: MAA,NU AI VOIE SA POZEZI MA LOCOMOTIVA,pleaca de aici ca o sa chem politia. Alt Impiegat: Nu te speria baiatu',nu-ti fac nimic,pozeaza cat vrei ca ai voie. Alt impiegat: Baiatu',fa-mi si mie o poza aici cu gara si trimite-mi-o pe mail uite aici adresa..
Deci..
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8694 Data de inscriere : 09/01/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 29 Aug 2012, 11:31
AndiCFR a scris:
Deci..
Dezavantajul varstei si gabaritului. In 3 ani de zile de cand m-am reapucat de 'meseria' asta cu pozatul nu mi-a spus nimeni nimic. A incercat unu' in gara Obor dar nu i-a mers. Ii era frica ca pozez spre vagoane unde operau baietii Sulzerele de motorina...
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8305 Data de inscriere : 18/03/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 29 Aug 2012, 13:32
AndiCFR a scris:
Impiegat: Nu e voie sa pozezi in gara,iti sparg aparatul. Ciocanar: Ia sa vad ma ce-ai pozat. >>> ee ai prins locomotiva aia frumos ,bravo ma ,daca-ti place pozeaza in continuare. Mecanic: MAA,NU AI VOIE SA POZEZI MA LOCOMOTIVA,pleaca de aici ca o sa chem politia. Alt Impiegat: Nu te speria baiatu',nu-ti fac nimic,pozeaza cat vrei ca ai voie. Alt impiegat: Baiatu',fa-mi si mie o poza aici cu gara si trimite-mi-o pe mail uite aici adresa..
Deci..
Deci nici nu stii ce sa mai crezi )
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11660 Data de inscriere : 08/09/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 29 Aug 2012, 14:16
AndiCFR a scris:
Deci..
Completez si eu:
Mecanic: Baiete, unde pot vedea si eu poza? Sefa de tren: Cine ti-a dat voie sa filmezi, ma? Sef de tren: Acum vreau sa vad cum stergi poza! Sefa de tren: Pacat ca nu te-am chemat mai repede sa filmezi trenul cum iese din curba! Paznic: Stiti ca nu aveti voie sa filmati? Daca vine politia veti avea probleme! Ciocanar: Spune-mi, te rog, unde pot vedea si eu ce ai filmat astazi? Ciocanar: Aveti aprobare ca sa filmati in gara? Ciocanari: Fa-ne si noua o poza! Ciocanar: Filmeaza baiete! De ce nu ai avea voie? Mecanic: Ce faci baiete? Eu: Vreau sa filmez plecarea trenului. Mecanicul: Du-te mai in colo ca sa il prinzi mai bine! Sef de tren: Iar voi cu filmatul... Lucrator la cf: Ce faci mai baiete? Filmezi liniile? Impiegat de miscare: Vedeti ca n-aveti voie! Nu e voie sa filmezi! Sef de tren: Hai, du-te sa il filmezi! Impiegat de tren: Chiar te rog sa filmezi! Dar sa nu ma filmezi pe mine! Acelasi impiegat: Vezi ca la ora X vine un international. Uite, filmeaza si manevra asta!
Re6/6
Numarul mesajelor : 493 Reputatie : 5531 Data de inscriere : 11/02/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 29 Aug 2012, 15:24
DUAL a scris:
Ister,Dacia/Muntenia,Corona,Transilvania,Panonnia,Harghita,Ady Endre,Cris,Biharia..Mai exact 9 locomotive de fiecare parte .
nu vin Traxx-urile pe portiunea Puspokladany - Ep Bihor - Cluj Napoca, la Corona, Ady Endre, Harghita si Biharia. si stii de ce?....pentru ca nu e electrificata.
George V.I.P Member
Numarul mesajelor : 801 Varsta : 35 Reputatie : 6311 Data de inscriere : 14/03/2010
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Dum 02 Sept 2012, 21:05
China 02
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11660 Data de inscriere : 08/09/2011
Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mar 04 Sept 2012, 19:04
Geferica 1017
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8761 Data de inscriere : 10/06/2011