|
| Locomotive operatori privati | |
|
+109cardinal Mihai Nicolae elm Andrei Andras CristyanC qew00 Tonyno ets2oltromânia TonyCFR Katalyn deconectat alinx3330 dan tm mircea.predoni IonutChircu pisti91 calatorprinromania tcm cont inactiv . bogdan.perejuc andreiutzu ATM DanyCfrPascani LascuB_1980 M.I.C.I. Alextasy 92Dragos Costin.H lapsanszkitamas riciu @ndrey Elful alex.alexus.tm Simply18 spsdc7 Balto c o r v i n Cont.dezactivat Mihay Petre_IFTE Lafont razvan22 marcelbanu adrian.vidican.9 EuroNight Spartan1948 razwy MariusM Bobby_TM lifetec Mihai531 Dutzu maus5 redeme REGIOTRANS12 Mushu daniel_c cortexedge Alex Avram electrica675 membru dezactivat , Vlad Vitosa Mihai-Aurel Sergiu rmn ORWO Katalin4653 allred KOSTYK NicuS Silver florin.lifticariu AndreiStefan Amiralul Cont dezactivat Gaby005 Marius The Legend Gabry Gabriel nenuandrei Desiro256 COSTACHE MIHAIL decward 19jimmy84 George Re6/6 Andrey_tm Luna Adisoft1991s kasapis2007 Adirmvl cont dezactivat . Dr2005 Goanga mureseanu_976 DUAL Teodor Grigor DPS didinul AMX 97-0548-4 cont inactiv AndiCFR Adrian78 TonyGFR ANDU2100HP LanceR AlexD Nesebar 113 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8096 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 22 Aug 2012, 16:04 | |
| - DUAL a scris:
- Stiu ca au indusi si pt MAV,si ca sunt omologate,dar pe alte forumuri alte persoane au declarat ca "distrug" calea ferata si ca operatorul maghiar de infrastructura nu le-ar fi lasat sa circule pe teritoriul lor,dar am vazut EA GFR in Beckescsaba,asa ca nu ar fi probleme .. insa rar vedem o locomotiva romaneasca circuland in Ungaria,pt ca in afara de OBB pana recent nu aveau multe companii de ale noastre licenta de operare acolo.
Pai nu lasa ungurii EA-uri in serviciu de calatori sa opereze la ei ! Un Co-Co la viteze peste 100 km/h produce uzura mai mare liniilor. La Marfa este total altceva, se practica viteze de circulatie mai mici (intre 80 si 100, totusi mai mari ca la noi, deci stima ungurilor). Au si ungurii Co-Co-uri (V63) insa nu are 120 tone si e mult mai slaba (3600 kW). Acelea sunt folosite atat la marfa cat si calatori. @ adrian78 : vorbesti de EA-urile transfrontaliere modernizate in varianta ICOL (832, 412, 417, 422, 467, 485). Acestea erau foarte des intalnite la Bekescsaba. Nu stiu motivul pentru care nu mai sunt folosite, iar momentan depoul Simeria a inzestrat clasice cu INDUSI maghiari pentru a opera pe teritoriul lor (dar inchiriate de SK-PSZ). |
| | | Goanga V.I.P Member
Numarul mesajelor : 517 Varsta : 30 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 6300 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 22 Aug 2012, 18:55 | |
| 40-0089-9 - Unifertrans |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 22 Aug 2012, 19:25 | |
| Stai sa vezi tu murii draga daca nu trimit ai nostrii curwele la tractiune la unguri .. Eu personal nu vad CFR ul achizitionand Taurus ,si nici statul ungar sa ne trimita noua astfel de locomotive ... si sper sa nu fie asa,dar presimt ca va fi ceva de genul V de-ale lor sau EC uri de a noastre si vagoane doar de-a noastre exceptand Corona si Ister... |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8096 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Mier 22 Aug 2012, 22:15 | |
| - DUAL a scris:
- Stai sa vezi tu murii draga daca nu trimit ai nostrii curwele la tractiune la unguri .. Eu personal nu vad CFR ul achizitionand Taurus ,si nici statul ungar sa ne trimita noua astfel de locomotive ... si sper sa nu fie asa,dar presimt ca va fi ceva de genul V de-ale lor sau EC uri de a noastre si vagoane doar de-a noastre exceptand Corona si Ister...
Pai n-o sa ne accepte nimic fiindca in 2002 i-am refuzat pe unguri care s-au oferit ei sa ne traga internationalele cu Taurii achizitionati in perioada respectiva. Noi cand am introdus Elodiile 477 normal c-am fost refuzati, la fel de politicos cum i-am refuzat noi pe unguri. Reciprocitate... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Joi 23 Aug 2012, 00:29 | |
| V43-urile nu au instalaţie INDUSI pe ele, doar cu Traxx-uri (că Tauruşi sunt puţini şi sunt bi-sistem, îi plimbă spre Austria) cred că ar putea opera, astea au INDUSI nemţeşti, care sunt oarecum compatibili cu ai noştrii. Sunt curios cum va fi cu mecanicii... o să trebuiască specializaţi români pe Traxx-uri şi unguri pe 477-uri. Apoi astea vor trebui să aibă bordul bilingv, or Traxx-urile au doar în maghiară, iar la 477-uri, în general, s-a dat cu marker negru peste inscripţiile în maghiară. _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13280 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Joi 23 Aug 2012, 00:51 | |
| Pai urasc sa-ti sparg visu murii ,dar conform Roseanu de la noul mers ,locomotive noastre/unguresti vor devenii transfrontaliere ,deci o sa ti vina pana la Razboieni V electric si probabil de acolo cu GM de al nostru @Dr 2005 probabil vor fi echipate .. ca nici Traxuri nu au suficiente ... si dupa cum ziceam Taurus ioc pentru Romania.. alea sunt pt Austria etc... |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Joi 23 Aug 2012, 01:21 | |
| Nu cred că va fi vorba de multe locomotive, cred că maxim 5 de fiecare parte (5 MAV, 5 CFR). _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Joi 23 Aug 2012, 08:51 | |
| Ister,Dacia/Muntenia,Corona,Transilvania,Panonnia,Harghita,Ady Endre,Cris,Biharia..Mai exact 9 locomotive de fiecare parte . |
| | | mureseanu_976 Moderator
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Joi 23 Aug 2012, 13:15 | |
| - DUAL a scris:
- Pai urasc sa-ti sparg visu murii ,dar conform Roseanu de la noul mers ,locomotive noastre/unguresti vor devenii transfrontaliere ,deci o sa ti vina pana la Razboieni V electric si probabil de acolo cu GM de al nostru
Tu chiar crezi ca o sa accepte AFER-ul cutiile de chibrite unguresti V43 ? Doar de aia au comandat 25 TRAXX-uri ca sa taie 25 cele mai vechi V43. E un plan de inlocuire a materialului rulant bine pus la punct dar la scara mica. Nici DB nu poate inlocui toate locomotivele deodata, se bazeaza pe comenzi mici la fiecare x ani. Besides, TRAXX-ul e platforma universala si ungurii au planuri mari cu el, de ce crezi ca vor sa-l autorizeze SI pentru Serbia, Slovacia si Romania ? In al doilea rand si TRAXX-ul poate "fugi" in Austria cu trenuri RO-LA, calatori sau marfare fiindca majoritatea locomotivelor TRAXX pentru AC ies din fabrica cu toate bazaconiile pentru a circula Germania si Austria (asta mai mult pentru motive de teste). In al treilea rand nu trebuie tu sa-mi dai mie exemple de servici transfrontalier, pentru ca ungurii nu vor sa lase TRAXX-ul nesupravegheat la Razboieni si sa fie pradat de bangladeshi. Mai plauzibil e sa ajunga pana-n Timisoara sau Bucuresti (via Brasov) unde exista depouri si sunt pazite. |
| | | LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11403 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Joi 23 Aug 2012, 13:38 | |
| azi dimineata,in Gara de Nord |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24346 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Vin 24 Aug 2012, 13:39 | |
| Mureseanul eu am urcat pe ED013 si aia era omologata pentru Ungaria
Didinul m-am interesat in Ungaria tractiunea o realizeaza RCH 001 a fost inchiriata cateva zile la LCH subsidiara DB in Ungaria dar a revenit inapoi miercuri!!
Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Sam 25 Aug 2012, 08:50, editata de 1 ori |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Sam 25 Aug 2012, 01:35 | |
| - mureseanu_976 a scris:
Pai iti dai seama cat ii costa sa echipeze V urile pt sistemul nostru .. si daca au comandat 25 de traxuri avand in vedere ca sunt 9 internationale, 9 sa le trimita in Romania ? Slabe sanse ... Avand in vedere pactul semnat cu MAV nu stiu cat om avea de ales...Oricum ai nostrii clar,clar nu cumpara material rulant strain ... cred ca in cel mai rau caz trimitem EC urile,pana la Budapesta bine inteles ^^,ca sa le trimitem pana la granita cu Austria ar fi inutil avand in vedere rebrusarea in Keleti. PS murii RO-LA noastre nu sunt dotate cu AC .Si nu o sa circule veac ,ca la noi e cam alta mentalitate |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8390 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Sam 25 Aug 2012, 08:50 | |
| Si aici in Austria circula zilnic. |
| | | DUAL Administrator
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Sam 25 Aug 2012, 13:38 | |
| - MariusD a scris:
- Si aici in Austria circula zilnic.
Circula vagonul acela pe care scrie RO-LA,dar nu pt ce au fost ele gandite sa circule ,adica (rolling highway)=RO-LA... ca le ataseaza ei pt paznici aia de fier partea a 2a.. RO-LA = altceva si nu o sa circule in RO veac,decat daca vine un ministru capabil la transporturi.RO-LA e convoiul cu totul ,dupa cum explica austriecii pe site ul lor. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati Sam 25 Aug 2012, 13:43 | |
| - DUAL a scris:
- MariusD a scris:
- Si aici in Austria circula zilnic.
Circula vagonul acela pe care scrie RO-LA,dar nu pt ce au fost ele gandite sa circule ,adica (rolling highway)=RO-LA... ca le ataseaza ei pt paznici aia de fier partea a 2a.. RO-LA = altceva si nu o sa circule in RO veac,decat daca vine un ministru capabil la transporturi.RO-LA e convoiul cu totul ,dupa cum explica austriecii pe site ul lor. Scuze de off topic, dar daca tot a ajuns aici discutia... Cate locuri are un vagon RO-LA? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Locomotive operatori privati | |
| |
| | | | Locomotive operatori privati | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |