Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Locomotive operatori privati

In jos 
+109
cardinal
Mihai Nicolae
elm
Andrei Andras
CristyanC
qew00
Tonyno
ets2oltromânia
TonyCFR
Katalyn
deconectat
alinx3330
dan tm
mircea.predoni
IonutChircu
pisti91
calatorprinromania
tcm
cont inactiv .
bogdan.perejuc
andreiutzu
ATM
DanyCfrPascani
LascuB_1980
M.I.C.I.
Alextasy
92Dragos
Costin.H
lapsanszkitamas
riciu
@ndrey
Elful
alex.alexus.tm
Simply18
spsdc7
Balto
c o r v i n
Cont.dezactivat
Mihay
Petre_IFTE
Lafont
razvan22
marcelbanu
adrian.vidican.9
EuroNight
Spartan1948
razwy
MariusM
Bobby_TM
lifetec
Mihai531
Dutzu
maus5
redeme
REGIOTRANS12
Mushu
daniel_c
cortexedge
Alex Avram
electrica675
membru dezactivat ,
Vlad
Vitosa
Mihai-Aurel
Sergiu rmn
ORWO
Katalin4653
allred
KOSTYK
NicuS
Silver
florin.lifticariu
AndreiStefan
Amiralul
Cont dezactivat
Gaby005
Marius
The Legend
Gabry Gabriel
nenuandrei
Desiro256
COSTACHE MIHAIL
decward
19jimmy84
George
Re6/6
Andrey_tm
Luna
Adisoft1991s
kasapis2007
Adirmvl
cont dezactivat .
Dr2005
Goanga
mureseanu_976
DUAL
Teodor
Grigor
DPS
didinul
AMX 97-0548-4
cont inactiv
AndiCFR
Adrian78
TonyGFR
ANDU2100HP
LanceR
AlexD
Nesebar
113 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 38 ... 74  Urmatorul
AutorMesaj
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8096
Data de inscriere : 07/02/2009

Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 16:04

DUAL a scris:
Stiu ca au indusi si pt MAV,si ca sunt omologate,dar pe alte forumuri alte persoane au declarat ca "distrug" calea ferata si ca operatorul maghiar de infrastructura nu le-ar fi lasat sa circule pe teritoriul lor,dar am vazut EA GFR in Beckescsaba,asa ca nu ar fi probleme .. insa rar vedem o locomotiva romaneasca circuland in Ungaria,pt ca in afara de OBB pana recent nu aveau multe companii de ale noastre licenta de operare acolo.

Pai nu lasa ungurii EA-uri in serviciu de calatori sa opereze la ei ! Un Co-Co la viteze peste 100 km/h produce uzura mai mare liniilor. La Marfa este total altceva, se practica viteze de circulatie mai mici (intre 80 si 100, totusi mai mari ca la noi, deci stima ungurilor). Au si ungurii Co-Co-uri (V63) insa nu are 120 tone si e mult mai slaba (3600 kW). Acelea sunt folosite atat la marfa cat si calatori.

@ adrian78 : vorbesti de EA-urile transfrontaliere modernizate in varianta ICOL (832, 412, 417, 422, 467, 485). Acestea erau foarte des intalnite la Bekescsaba. Nu stiu motivul pentru care nu mai sunt folosite, iar momentan depoul Simeria a inzestrat clasice cu INDUSI maghiari pentru a opera pe teritoriul lor (dar inchiriate de SK-PSZ).
Sus In jos
Goanga
V.I.P Member
V.I.P Member
Goanga

Numarul mesajelor : 517
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 6300
Data de inscriere : 08/02/2009

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 18:55

40-0089-9 - Unifertrans
Locomotive operatori privati  - Pagina 3 PhpGImCkEAM
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/K0nami15
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 19:25

Stai sa vezi tu murii draga daca nu trimit ai nostrii curwele la tractiune la unguri .. Eu personal nu vad CFR ul achizitionand Taurus ,si nici statul ungar sa ne trimita noua astfel de locomotive ... si sper sa nu fie asa,dar presimt ca va fi ceva de genul V de-ale lor sau EC uri de a noastre si vagoane doar de-a noastre exceptand Corona si Ister...
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeMier 22 Aug 2012, 22:15

DUAL a scris:
Stai sa vezi tu murii draga daca nu trimit ai nostrii curwele la tractiune la unguri .. Eu personal nu vad CFR ul achizitionand Taurus ,si nici statul ungar sa ne trimita noua astfel de locomotive ... si sper sa nu fie asa,dar presimt ca va fi ceva de genul V de-ale lor sau EC uri de a noastre si vagoane doar de-a noastre exceptand Corona si Ister...

Pai n-o sa ne accepte nimic fiindca in 2002 i-am refuzat pe unguri care s-au oferit ei sa ne traga internationalele cu Taurii achizitionati in perioada respectiva. Noi cand am introdus Elodiile 477 normal c-am fost refuzati, la fel de politicos cum i-am refuzat noi pe unguri. Reciprocitate...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25579
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 00:29

V43-urile nu au instalaţie INDUSI pe ele, doar cu Traxx-uri (că Tauruşi sunt puţini şi sunt bi-sistem, îi plimbă spre Austria) cred că ar putea opera, astea au INDUSI nemţeşti, care sunt oarecum compatibili cu ai noştrii.
Sunt curios cum va fi cu mecanicii... o să trebuiască specializaţi români pe Traxx-uri şi unguri pe 477-uri. Apoi astea vor trebui să aibă bordul bilingv, or Traxx-urile au doar în maghiară, iar la 477-uri, în general, s-a dat cu marker negru peste inscripţiile în maghiară.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 00:51

Pai urasc sa-ti sparg visu murii ,dar conform Roseanu de la noul mers ,locomotive noastre/unguresti vor devenii transfrontaliere Very Happy ,deci o sa ti vina pana la Razboieni V electric si probabil de acolo cu GM de al nostru
@Dr 2005 probabil vor fi echipate .. ca nici Traxuri nu au suficiente ... si dupa cum ziceam Taurus ioc pentru Romania.. alea sunt pt Austria etc...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25579
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 01:21

Nu cred că va fi vorba de multe locomotive, cred că maxim 5 de fiecare parte (5 MAV, 5 CFR).

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 08:51

Ister,Dacia/Muntenia,Corona,Transilvania,Panonnia,Harghita,Ady Endre,Cris,Biharia..Mai exact 9 locomotive de fiecare parte Smile.
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 13:15

DUAL a scris:
Pai urasc sa-ti sparg visu murii ,dar conform Roseanu de la noul mers ,locomotive noastre/unguresti vor devenii transfrontaliere Very Happy ,deci o sa ti vina pana la Razboieni V electric si probabil de acolo cu GM de al nostru

Tu chiar crezi ca o sa accepte AFER-ul cutiile de chibrite unguresti V43 ? Doar de aia au comandat 25 TRAXX-uri ca sa taie 25 cele mai vechi V43. E un plan de inlocuire a materialului rulant bine pus la punct dar la scara mica. Nici DB nu poate inlocui toate locomotivele deodata, se bazeaza pe comenzi mici la fiecare x ani. Besides, TRAXX-ul e platforma universala si ungurii au planuri mari cu el, de ce crezi ca vor sa-l autorizeze SI pentru Serbia, Slovacia si Romania ?

In al doilea rand si TRAXX-ul poate "fugi" in Austria cu trenuri RO-LA, calatori sau marfare fiindca majoritatea locomotivelor TRAXX pentru AC ies din fabrica cu toate bazaconiile pentru a circula Germania si Austria (asta mai mult pentru motive de teste).

In al treilea rand nu trebuie tu sa-mi dai mie exemple de servici transfrontalier, pentru ca ungurii nu vor sa lase TRAXX-ul nesupravegheat la Razboieni si sa fie pradat de bangladeshi. Mai plauzibil e sa ajunga pana-n Timisoara sau Bucuresti (via Brasov) unde exista depouri si sunt pazite.
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11403
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 23 Aug 2012, 13:38

azi dimineata,in Gara de Nord

Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Fa897edf
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18766
Reputatie : 24346
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeVin 24 Aug 2012, 13:39

Mureseanul eu am urcat pe ED013 si aia era omologata pentru Ungaria

Didinul m-am interesat in Ungaria tractiunea o realizeaza RCH
001 a fost inchiriata cateva zile la LCH subsidiara DB in Ungaria dar a revenit inapoi miercuri!!

Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Sam 25 Aug 2012, 08:50, editata de 1 ori
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeSam 25 Aug 2012, 01:35

mureseanu_976 a scris:

Pai iti dai seama cat ii costa sa echipeze V urile pt sistemul nostru .. si daca au comandat 25 de traxuri avand in vedere ca sunt 9 internationale, 9 sa le trimita in Romania ? Slabe sanse ... Avand in vedere pactul semnat cu MAV nu stiu cat om avea de ales...Oricum ai nostrii clar,clar nu cumpara material rulant strain ... cred ca in cel mai rau caz trimitem EC urile,pana la Budapesta bine inteles ^^,ca sa le trimitem pana la granita cu Austria ar fi inutil avand in vedere rebrusarea in Keleti.

PS murii RO-LA noastre nu sunt dotate cu AC Sad.Si nu o sa circule veac ,ca la noi e cam alta mentalitate Sad
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8390
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeSam 25 Aug 2012, 08:50

Si aici in Austria circula zilnic.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeSam 25 Aug 2012, 13:38

MariusD a scris:
Circula vagonul acela pe care scrie RO-LA,dar nu pt ce au fost ele gandite sa circule ,adica (rolling highway)=RO-LA... ca le ataseaza ei pt paznici aia de fier partea a 2a..
RO-LA = altceva si nu o sa circule in RO veac,decat daca vine un ministru capabil la transporturi.RO-LA e convoiul cu totul ,dupa cum explica austriecii pe site ul lor.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitimeSam 25 Aug 2012, 13:43

DUAL a scris:
MariusD a scris:
Circula vagonul acela pe care scrie RO-LA,dar nu pt ce au fost ele gandite sa circule ,adica (rolling highway)=RO-LA... ca le ataseaza ei pt paznici aia de fier partea a 2a..
RO-LA = altceva si nu o sa circule in RO veac,decat daca vine un ministru capabil la transporturi.RO-LA e convoiul cu totul ,dupa cum explica austriecii pe site ul lor.

Scuze de off topic, dar daca tot a ajuns aici discutia... Cate locuri are un vagon RO-LA?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati    Locomotive operatori privati  - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Locomotive operatori privati
Sus 
Pagina 3 din 74Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 38 ... 74  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Locomotive operatori privati
» Locomotivele LDH25 si B-DM
» Harta cu reteaua Cai Ferate Romane
» Locomotive
» Locomotive clasa 66/67, 70/71 SI 64.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum