Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Operatorul feroviar preferat

In jos 
+19
FeroFan97
Razvan
lapsanszkitamas
Balto
Andrey_tm
cont inactiv
Kriszti219
Teodor
Nesebar
DUAL
Bogdan-Razvan
Rarau
mureseanu_976
AMX 97-0548-4
Norbi
nenuandrei
cortexedge
AlexD
Adirmvl
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Cu ce operator feroviar ati prefera sa calatoriti?
CFR
Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_lcap52%Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_rcap
 52% [ 38 ]
Regional
Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_lcap3%Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_rcap
 3% [ 2 ]
Regiotrans
Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_lcap16%Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_rcap
 16% [ 12 ]
Servtrans
Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_lcap1%Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_rcap
 1% [ 1 ]
Transferoviar
Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_lcap27%Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Vote_rcap
 27% [ 20 ]
Total voturi : 73

AutorMesaj
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771
Data de inscriere : 05/12/2010

Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 14:51

Am votat CFR Calatori, deoarece este singurul operator cu care am circulat.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 16:44

TFC, datorita serviciilor de calitate pe care le asigura. am calatorit de la cluj pana la tg mures la pret de 1.5 ori mai mare ca la CFR (tren R), dar viteza si numarul statiilor in care ne-am oprit a mi-a dat senzatia de IR. desi sincer, m-a uimit faptul ca in fiecare statie am stat intre 5 si 10 minute.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13103
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 17:23

lapsanszkitamas a scris:
am calatorit de la cluj pana la tg mures la pret de 1.5 ori mai mare ca la CFR (tren R),

Cand s-a intamplat asta?
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5937
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 17:53

Prefer TFC-ul,materialul rulant e mult peste al celorlalti operatori privati(atat VT-urile cat si DH2-urile) si mi se par "seriosi" cei de la TFC.Observ ca investesc cate ceva si in linie(chiar si ierbicidarea liniei!!!,fata de CFR care printre liniile din gara poti sa cosesti,nu mai zic de restu)....per ansamblu creditez TFC-ul.....
Sus In jos
FeroFan97

FeroFan97

Numarul mesajelor : 390
Varsta : 27
Localizare : Sfîntu Gheorghe
Reputatie : 5816
Data de inscriere : 06/02/2010

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeMar 31 Iul 2012, 11:37

Eu pana acum am circulat numai cu CFR si cu Regiotrans, dar pentru intrebarea " Cu ce operator va place sa calatoriti ? " , am ales Regiotransul, ca ofera conditii mult mai bune pe trenuri Regio ( Despre IR nu vorbesc, ca nu prea calatoresc cu ele, fiind prea exagerate preturile + reducerea mea de elev nu e 50% la IR . )
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6663
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeMier 01 Aug 2012, 20:40

Am ales CFR chiar daca asta nu ajunge niciodata la timp. In vagoanele de Regiotrans (vorbesc de sectii interoperabile) am crezut ca sar de pe sine.... lucru care nu se intampla la CFR.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeMier 24 Apr 2013, 16:22

cfr cu bune si cu rele.este singurul care am pers dintre toti operatorii feroviar
Sus In jos
Re6/6

Re6/6

Numarul mesajelor : 493
Reputatie : 5526
Data de inscriere : 11/02/2011

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeMier 24 Apr 2013, 22:34

....daca e vorba de operatori de transport calatori , atunci corect este "CFR Calatori" nu ..."CFR" care este gestionarul de infrastructura
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5796
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 25 Apr 2013, 09:24

Cu toate ca imi place foarte mult TFC, aleg totusi CFR.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8300
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 11 Iul 2013, 15:28

Regiotrans pentru respect, punctualitate si curatenie. Din pacate au putine trenuri cu prize si/sau aer conditionat.

Cfr pentru prize si aer conditionat la multe trenuri.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Operatorul feroviar preferat   Operatorul feroviar preferat - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Operatorul feroviar preferat
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» SUGESTII PENTRU OPERATORUL FEROVIAR T.F.C.
» 107 : Rosiori Nord - Costesti
» Feroviar - wishlist
» LOCOMOTIVA, VAGONUL PREFERAT, SECTIA PREFERATA
» Software feroviar

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: