Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+71
kasapis2007
Czirjak Arpad
Katalin4653
allred
KOSTYK
92Dragos
lokomo69
Radu
cardinal
KQQ
Adirmvl
sp59
IR1822
vrugby
Sergiu rmn
AlexandruC
NicuS
Radu Tudor
bochety
Teodor
manuela
romaniaetc
ionutz85
mirceamilitaru
dave
alex1987
AndiCFR
Costin.H
get.
Razvan Tudor
dementhor
riciu
M.I.C.I.
DUAL
Capsuneanu
bostanescu gigel
brutusel
Vlad
Rarau
halmarius
kristi kkk
eu
Nk11
andreiutzu
alliens
Adrian78
Dr2005
traian
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
razvan - trenuri
rizelgeorgel2004
cstefan
IonutCFR2009
Luna
bostanesku gigel
ravers75
dan_dinca
alexmorph3us
AlexD
DPS
popovici
laur 133
cont dezactivat .
TVlad
Alex Avram
Vitosa
Kriszti219
Silver
ldh80
Nesebar
75 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
mirceamilitaru

Numarul mesajelor : 18
Reputatie : 4561
Data de inscriere : 16/06/2012

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Empty
MesajSubiect: dezamagit de M 800   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeVin 13 Iul 2012, 04:03

sal
pe 30 iunie am plecat la constanta dupa 15 ani nu mai fusesem pe m 800 din iulie 1997 curios si eu sa vad marea minune a romaniei care a costat aproape un miliard de euro renovarea M 800 sincer la iesirea din Baneasa am fost incantat 140 la ora dupa care oprire in sarulesti m am dus cu ir 12902 pe ruta craiova constanta dupa sarulesti nu stiu daca mai prinde pe undeva 140
pur si simplu dezamagitor la cati bani a inghitit linia aia trebuia ca de la iesire baneasa pana la intrare in fetesti sa nu o mai lase sub 130 cel putin dupa care fetesti au venit podurile 30 la ora imi aduc aminte ca prin 1997 era cel putin un 70-80 pe podurile alea
din cernavaoda in colo ne a bagat pe firul de cta bucuresti pana in palas cred 120 nu ma da pe spate vad frecvent pe M 900 craiova balota si caransebes timisoara pe care o frecventez tot din 97 si o visez la intoarcere am plecat din cta cu ic ala de 16.05 parca care a avut oprire pana si in nu mai stiu ce P.O inca vreo 2-3 care nu erau in mers total intarziere bucuresti 20 min in loc de 2.31 a facut 2.51
rusine cfr ! asta nu e lucrare sau poate...nu e finalizata?
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeVin 13 Iul 2012, 23:52

mirceamilitaru a scris:
sal
pe 30 iunie am plecat la constanta dupa 15 ani nu mai fusesem pe m 800 din iulie 1997 curios si eu sa vad marea minune a romaniei care a costat aproape un miliard de euro renovarea M 800 sincer la iesirea din Baneasa am fost incantat 140 la ora dupa care oprire in sarulesti m am dus cu ir 12902 pe ruta craiova constanta dupa sarulesti nu stiu daca mai prinde pe undeva 140
pur si simplu dezamagitor la cati bani a inghitit linia aia trebuia ca de la iesire baneasa pana la intrare in fetesti sa nu o mai lase sub 130 cel putin dupa care fetesti au venit podurile 30 la ora imi aduc aminte ca prin 1997 era cel putin un 70-80 pe podurile alea
din cernavaoda in colo ne a bagat pe firul de cta bucuresti pana in palas cred 120 nu ma da pe spate vad frecvent pe M 900 craiova balota si caransebes timisoara pe care o frecventez tot din 97 si o visez la intoarcere am plecat din cta cu ic ala de 16.05 parca care a avut oprire pana si in nu mai stiu ce P.O inca vreo 2-3 care nu erau in mers total intarziere bucuresti 20 min in loc de 2.31 a facut 2.51
rusine cfr ! asta nu e lucrare sau poate...nu e finalizata?

Oricum se putea si mai rau de 2 ore si 51 minute in aceasta perioada. Mai bine cu modernizarea liniei decat fara.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeSam 14 Iul 2012, 18:17

AlexD a scris:
Asta-i trenul https://www.youtube.com/watch?v=fcMwbtL1c9U&list=UUDyQWDvgPRvO4c52_4HspfA&index=1&feature=plcp
Mai adaugi ce au spus colegii Silver/Dr2005 si Dumnezeu cu mila.

.

Cu trenul asta am mers si eu luni 9 iulie 2012 la Eforie Nord. Avea 14 vagoane

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 SANY8381

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 SANY8383

Unele trenuri care circula pe litoral au 14 vagoane, altele un vagon!

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 SANY8408
Sus In jos
dan_dinca

dan_dinca

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5116
Data de inscriere : 02/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeLun 16 Iul 2012, 15:10

Dr2005 a scris:
Case de bilete (pe Braşov - Constanţa) sunt doar la Braşov şi Bucureşti Nord. Pentru restul staţiilor, biletele se cumpără din tren.
Da, in Constanta nu exista casa de bilete Regiotrans. Oricum, multi calatori nu are, asa ca nu se justifica nicio casa de bilete prin zona Munteniei.
Sus In jos
brutusel

Numarul mesajelor : 302
Reputatie : 5199
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 10:37

am gasit un articol la ziarul observator.ro.

http://observator.ro/152899/trafic-feroviar-crescut-pe-litoral-152899.html

Citat :

Trafic feroviar crescut, pe litoral.

Peste 20.000 de turişti au ajuns numai cu trenul pe litoralul românesc, la sfârşitul săptămânii trecute. Purtătorul de cuvânt al Regionalei C.F.R. Călători Constanţa, Simona Roşca, a precizat că, în perioada 13-15 iulie 2012, au ajuns pe litoral şi au plecat de pe litoralul românesc 20.800 de pasageri, care au preferat să călătorească cu trenul.
Traficul de călători spre şi dinspre litoral a crescut cu peste 12% faţă de perioada de sfârşit de săptămână 6-8 iulie 2012, 26 din trenuri având gradele de ocupare de peste 100%. Totodată, spre şi dinspre munte, 26 din trenurile din graficul de circulaţie au avut gradele de ocupare de peste 100%, fiind înregistrată o creştere cu peste 7% în acest sfârşit de săptămână, faţă de cel anterior. Având în vedere faptul că, în zilele de sfârşit de săptămână, traficul feroviar de pasageri spre zonele de interes turistic înregistrează creşteri importante, C.F.R. Călători recomandă achiziţionarea din timp a biletelor de tren.

chit ca trenul ofera conditii ca la transporturi de animali observ ca lumea merge totusi cu trenul.

puteti sa va dati seama cum ar fi fost daca s-ar circula calumea pe m800?
pacat ca romanii nu stiu sa faca turism sau sa se zbata sa construiasca autostrazi si cai ferate bune.

in rest cat timp de intarziere au trenurile bucuresti-constanta la ora actuala?
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 11:57

Depinde de norocul fiecaruia cu intarzierile, cele care ajung seara in Bucuresti au intre 20 si 40 min iar cele care pleaca de la Buc dimineata ajung cat de cat bine la CT .
Sus In jos
dan_dinca

dan_dinca

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 16:04

A circulat cineva cu personalul Regio 13031 de sezon, Bucuresti Nord - Mangalia? Cel care pleaca din Nord la 2.30 dimineatza si ajunge la Mangalia la 7.54, circuland sporadic, mai mult in zilele de V-S-D-L...
De asemenea IR 12901 /12902 Mangalia Timisoara Nord si retur, care in anii trecuti circula numai prin Bucuresti Baneasa, folosind ramificatia spre Rosiori direct, fara a mai ajunge in Gara de Nord Bucuresti, anul asta vad ca foloseste doar Gara de Nord, nici macar nu are oprire in Gara prezidentiala Baneasa. De ce oare?
Sus In jos
ionutz85
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz85

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti/Suceava
Reputatie : 5902
Data de inscriere : 27/08/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 16:18

dan_dinca a scris:
A circulat cineva cu personalul Regio 13031 de sezon, Bucuresti Nord - Mangalia? Cel care pleaca din Nord la 2.30 dimineatza si ajunge la Mangalia la 7.54, circuland sporadic, mai mult in zilele de V-S-D-L...
De asemenea IR 12901 /12902 Mangalia Timisoara Nord si retur, care in anii trecuti circula numai prin Bucuresti Baneasa, folosind ramificatia spre Rosiori direct, fara a mai ajunge in Gara de Nord Bucuresti, anul asta vad ca foloseste doar Gara de Nord, nici macar nu are oprire in Gara prezidentiala Baneasa. De ce oare?
Pai cine coboara si se urca din gara Baneasa la 4 dimineata, ca in ceilalti ani. E clar ca motivele financiare l-au mutat in gara de nord.
Sus In jos
dan_dinca

dan_dinca

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 16:37

IR-ul de Timisoara ar ajunge la ore rezonabile, 8 dimineata/21 seara in gara Baneasa, nu asta a fost problema.
In privinta personalului Regio, intr-adevar, nu se justifica oprirea in Baneasa.
Sus In jos
romaniaetc

Numarul mesajelor : 36
Reputatie : 5211
Data de inscriere : 24/09/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 21:23

dan_dinca a scris:

Am circulat eu vinerea cu regio 13031 Bucuresti Nord - Mangalia si sincer n-as mai sfatui pe altii sa o faca. Daca intr-adevar trebuie sa fii la prima ora in Constanta o alternativa mult mai ok e cea cu IR 1755 Bucuresti Nord (23:25) - Buzau (01:17) + IR 1958 Buzau (02:27) - Constanta (06:29). Iar daca preferi varianta cu 13031 doar pt ca e mai ieftin, poti opta pt orice alta combinatie cu regio Bucuresti Obor - Fetesti +regio Fetesti - Constanta, zic ca nu merita sa pierzi o noapte intreaga mergand in tiganie doar pt a fi pe plaja la 8 in loc de 12.

In primul rand e o adevarata aventura sa te urci in acel tren. Lumea se joaca in picioare la propriu si la figurat. Sunt atat de multi indivizi pe acel peron din Gara de Nord incat de teama ca nu prind loc, imping pe oricine le sta in cale sau nu urca suficient de repede scarile etajatului. Apoi daca alegi sa iti iei si copiii, poti fi sigur ca pana in Constanta deja au invatat toata gama de injuraturi care contin p00|i, mooi sau morti ale rudelor de gradul I - cam asta contine in principal vocabularul tinerilor de 16-19 ani ametiti de aburii alcoolului, consumat bineinteles tot in tren. De dormit nici nu poate fi vorba, daca nu se gaseste vreunul sa dea muzica in blana la telefonul mobil, cu siguranta prin apropiere se afla un grup de tineri, care pe semne se cred aflati pe versantii diferiti ai unui lant muntos, din moment ce prefera sa urle unul la altul pt a comunica. Sa nu mai vorbim apoi de scandalul care iese de obicei intre calatori si controlor, fie pt ca spaga e prea mica sau nu se accepta, fie pt ca un grup de 10 elevi calatoreste cu bilete reduse luate toate pe un singur carnet si acela vizat acum 2 ani. Daca ai vreun gand sa folosesti toaleta iti recomand sa o faci in prima ora, am avut proasta inspiratie de a o testa inainte de Constanta. In toate baile erau numai balti (a caror componenta principala din pacate nu era apa), de hartie sau sapun, nu mai vorbesc, ca deja e lux. Asadar te sfatuiesc ori sa dai un ban in plus si sa o iei prin Buzau noaptea, ori sa renunti la 2-3 ore de plaja si sa pleci cu primul personal din Obor.
Sus In jos
dan_dinca

dan_dinca

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 21:39

@romaniaetc Excelenta descriere pt un tren Regio ce traverseaza Baraganul catre Dobrogea. Am crezut ca se intampla lucrurile astea numai in personalele care pleaca din amarata de Gara Obor (Gara de Est, Bucuresti), nu m-as fi asteptat si la Regio-ul estival marca Gara de Nord. E clar... rutele astea de Regio ar trebui scoase din Mersul trenurilor CFR.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 22:19

Ce te face sa crezi ca daca se scot trenurile Regio pe celalalte trenuri lumea este mai buna ? la fel este si pe un tren IR mai ales cele care merg la mare , asa a fost de cand ma stiu spre mare , tinerii consuma alcol , fumeaza , tipa , urla etc , asa a fost si asa va fi mereu , aici e vorba de educatia primita nu de rangul trenului cu care circula acesti indivizi . Au scapat de acasa , pleaca in gasca , lumea e a lor , fac ce vor nu i controleaza nimeni si de asta se si manifesta asa , trenul poate sa fie si IC ca ei tot asa fac , eu am trait astfel de cazuri in trenurile Rapid cum erau pana acum , tot spre mare si daca a fost sa zica un calator ceva au inceput sa il injure si sa il faca cum au vrut iar atunci nimeni nu a mai zis nimic iar gasca a continuat sa demoleze trenul sa injure si sa urle asa ca daca in tren nu se afla politie atunci e clar , taci si accepti acea calatorie ca nu ai alta varianta . Eu cand am fost cu acest tren a fost liniste , adevarat ca a fost politie si civil pe tren asa ca toata lumea a platit biletul , depinde si de ce noroc ai .

595423M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Bdeem_8496_aM 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Bdeem_8496_aM 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Bdeem_8496_a
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 23:04

karpaty a scris:
taci si accepti acea calatorie ca nu ai alta varianta

E nu, exista autocar pentru distante mai scurte gen Buc-CT iar pentru distante mai lungi exista avion, un bilet pe ruta Timisoata-CT la avion e in medie 30eur, acelasi pret ca la tren dar face de 10 ori mai putin.
Alternative exista, trebuie doar sa deschizi(nu tu) ochii.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 23:05

Pentru romaniaetc :

Sa mergi la Constanta prin Buzau cu 2 trenuri IR sa platesti 96,30 lei asta e cea mai buna gluma pe 2012 pe care am auzit-o.
Cand o sa aud ca primul bucurestean a ales varianta asta am sa plec pe jos la mare, ajung eu intr-o saptamana...

Pai in primul rand trebuie sa iei bilet cu 1 saptamana inainte caci la trenul IR SV/BT/IS-BZ-Mangalia e greu sa gasesti un loc, in al doilea rand poate nimeresti intr-un compartiment cu 5-6 insi care au consumat cateva bidoane de bere de la Suceava la Buzau fie ei tineri sau oameni normali atata timp cat au bilete si au chef de galagie nimeni nu ai poate opri, nici macar militia !!!

Am vazut calatori din Buzau, Foscani si chiar Bacau verile trecute care din cauza ca nu mai gaseau loc la Acc Mangalia-Suceava o luau cu 1631, 98X sau 1821 pana in capitala si de acolo cu R 663 sau R 753 de multe ori 1821 ajungand intarziat in Buc.Nord automat il intarzia si pe 663 si 753 care plecau chiar si cu 50 min intarziere din Buc.Nord.

Cat despre compartamentul unora nu conteaza ca ai prins R 13031 sau R 5013 sau R 9107 ori IR 1753 cat timp bautura se amesteca cu educatia si oboseala o sa fie foarte "bine" pe orice tren.

Din clasa a 5-a ai mei au avut incredere sa ma lase sa merg singur cu trenul la tara si mereu imi spuneau sa ma pun cat mai in fata, la primul vagon ca acolo mai sta nasi, cfr-isti si lumea buna si cred ca si in prezent merge aceasta metoda la trenurile Regio.

Cat despre Militia TF si alte organe de control si supracontrol din Buc.Nord in 17/18.08.2006 la trenul P 13961 ( azi R 13031 ) cu plecare in jurul orei 00:50 trenul venea de la CT se punea locomotiva la capatul celalalt si urma sa plece spre CT. Inca de la ora 23:30 tot anuntau la statie ca sa aratam biletele organelor de control aflate pe peron. Ce credeti ca au facut 4-5 militieni cu 5-6 inspectori de bilete ?? Au verificat peste 80% din biletele celor aflati pe toate peroanele din Buc.Nord care asteptau P 13961 si i-au inghesuit pe toti calatori peste 1.500 de insi pe un singur peron, peronul de la linia 10, bineinteles ca dupa ce brigada trecea calatori se intorceau inapoi pe toate peroanele ca sa stea jos, alti sateau pe linii, pe peroane, alti jucau tenis pe peron, muzica si altele. Exces de zel facut de uniforma statului si a CFR-ului sa inghesui peste 1.500 de insi pe un singur peron cu aproape 90 min inainte de venirea trenului.

Tot asa a fost si atunci inbulzeala mare la urcarea in vagoane si nu a mai murit nimeni nici de muzica, injuraturi sau fum de tigara.

Asta e Romania !!
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitimeMar 17 Iul 2012, 23:15

AlexD a scris:
karpaty a scris:
taci si accepti acea calatorie ca nu ai alta varianta

E nu, exista autocar pentru distante mai scurte gen Buc-CT iar pentru distante mai lungi exista avion, un bilet pe ruta Timisoata-CT la avion e in medie 30eur, acelasi pret ca la tren dar face de 10 ori mai putin.
Alternative exista, trebuie doar sa deschizi(nu tu) ochii.

Daca imi gasesti si mie bilet de avion in august cu 30e de la Timisoara-Constanta ma dau si eu cu avionu Very Happy Timisoara-Constanta e 205e dus intors!!
Daca ar fi 30e cred ca ar fi trenurile goale si ar zbura 10 curse de avioane pe zi

Ultima editare efectuata de catre adrian78 in Mar 17 Iul 2012, 23:17, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 43 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 43 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1983 Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia
» IR 1983/1984 Bucuresti Nord - Constanta- Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: