Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul | |
| | Autor | Mesaj |
---|
kalabrezul
Numarul mesajelor : 2 Reputatie : 5349 Data de inscriere : 06/04/2010
| Subiect: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Dum Mar 11, 2012 8:00 pm | |
| Buna!
Intentionez ca in vara asta, impreuna cu inca doi prieteni sa mergem la Euro 2012 in Ucraina si Polonia... Nu neaparat sa vedem meciurile ci sa vizitam aceste doua tari si sa vedem atmosfera de la turneul de fotbal... V-as fi recunoscator daca imi puteti da cateva sfaturi referitoare la infrastructura feroviara din Ucraina si Polonia, daca sunt ceva abonamente in aceasta perioada , tarife, samd.
PS Mentionez ca acelasi lucru l-am facut in vara lui 2008 la CE din Austria si Elvetia si a fost ceva tare fain.. |
| | | ionutz85 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 319 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti/Suceava Reputatie : 5900 Data de inscriere : 27/08/2009
| Subiect: Re: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Dum Mar 11, 2012 8:54 pm | |
| - kalabrezul a scris:
- Buna!
Intentionez ca in vara asta, impreuna cu inca doi prieteni sa mergem la Euro 2012 in Ucraina si Polonia... Nu neaparat sa vedem meciurile ci sa vizitam aceste doua tari si sa vedem atmosfera de la turneul de fotbal... V-as fi recunoscator daca imi puteti da cateva sfaturi referitoare la infrastructura feroviara din Ucraina si Polonia, daca sunt ceva abonamente in aceasta perioada , tarife, samd.
PS Mentionez ca acelasi lucru l-am facut in vara lui 2008 la CE din Austria si Elvetia si a fost ceva tare fain.. IR 382/383 Sofia-Bucuresti Nord-Buzau-Focsani-Bacau-Suceava-Cernauti-Lvov(optional)-Kiev-Minsk(opt)-Moscova. Este facut de vagoane rusesti,vara sunt cam 7-8,iar in Romania ai grupa directa Bucuresti Nord-Suceava. Poti lua daca e mai ieftin Bucuresti Nord Suceava si din Suceava sa ti iei direct Cernauti,Lvov, Kiev. Urmand ca mai apoi sa schimbi pentru Polonia. Sau ar mai fi varianta Bucuresti Nord- Budapesta si apoi sa schimbi pentru Polonia. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3354 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8363 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Lun Mar 12, 2012 12:22 am | |
| - kalabrezul a scris:
- Buna!
PS Mentionez ca acelasi lucru l-am facut in vara lui 2008 la CE din Austria si Elvetia si a fost ceva tare fain.. Inainte de-a pleca in acele tari in perioada aceea iti dau un sfat : rezervatii de pe acum camere de cazare, caci deja sunt foarte putine locurile libere + sunt foarte scumpe. Nu cred ca doresti sa stai cateva zile - o saptamana prin gari si trenuri. SUNT MARI PROBLEME DE CAZARE IN ORASELE IN CARE AU LOC MECIURI IN IUNIE SI IULIE. In alta ordine de idei intre localitatile poloneze sunt multe legaturi feroviare si la preturi decente. Ucraina a cumparat cateva trenuri de mare viteza. |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6178 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Lun Mar 12, 2012 3:51 am | |
| Se pot cumpara bilete de pe net la oferta Budapesta - VARSOVIA cu 29 euro |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul | |
| |
| | | | La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |