Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
kalabrezul

Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 5349
Data de inscriere : 06/04/2010

La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Empty
MesajSubiect: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul   La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 8:00 pm

Buna!

Intentionez ca in vara asta, impreuna cu inca doi prieteni sa mergem la Euro 2012 in Ucraina si Polonia... Nu neaparat sa vedem meciurile ci sa vizitam aceste doua tari si sa vedem atmosfera de la turneul de fotbal... V-as fi recunoscator daca imi puteti da cateva sfaturi referitoare la infrastructura feroviara din Ucraina si Polonia, daca sunt ceva abonamente in aceasta perioada , tarife, samd.

PS
Mentionez ca acelasi lucru l-am facut in vara lui 2008 la CE din Austria si Elvetia si a fost ceva tare fain..
Sus In jos
ionutz85
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz85

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti/Suceava
Reputatie : 5900
Data de inscriere : 27/08/2009

MesajSubiect: Re: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul   La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 8:54 pm

kalabrezul a scris:
Buna!

Intentionez ca in vara asta, impreuna cu inca doi prieteni sa mergem la Euro 2012 in Ucraina si Polonia... Nu neaparat sa vedem meciurile ci sa vizitam aceste doua tari si sa vedem atmosfera de la turneul de fotbal... V-as fi recunoscator daca imi puteti da cateva sfaturi referitoare la infrastructura feroviara din Ucraina si Polonia, daca sunt ceva abonamente in aceasta perioada , tarife, samd.

PS
Mentionez ca acelasi lucru l-am facut in vara lui 2008 la CE din Austria si Elvetia si a fost ceva tare fain..
IR 382/383 Sofia-Bucuresti Nord-Buzau-Focsani-Bacau-Suceava-Cernauti-Lvov(optional)-Kiev-Minsk(opt)-Moscova.
Este facut de vagoane rusesti,vara sunt cam 7-8,iar in Romania ai grupa directa Bucuresti Nord-Suceava.
Poti lua daca e mai ieftin Bucuresti Nord Suceava si din Suceava sa ti iei direct Cernauti,Lvov, Kiev.
Urmand ca mai apoi sa schimbi pentru Polonia.
Sau ar mai fi varianta Bucuresti Nord- Budapesta si apoi sa schimbi pentru Polonia.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3354
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8363
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul   La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Icon_minitimeLun Mar 12, 2012 12:22 am

kalabrezul a scris:
Buna!

PS

Inainte de-a pleca in acele tari in perioada aceea iti dau un sfat : rezervatii de pe acum camere de cazare, caci deja sunt foarte putine locurile libere + sunt foarte scumpe. Nu cred ca doresti sa stai cateva zile - o saptamana prin gari si trenuri. SUNT MARI PROBLEME DE CAZARE IN ORASELE IN CARE AU LOC MECIURI IN IUNIE SI IULIE.

In alta ordine de idei intre localitatile poloneze sunt multe legaturi feroviare si la preturi decente. Ucraina a cumparat cateva trenuri de mare viteza.

Very Happy
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6178
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul   La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Icon_minitimeLun Mar 12, 2012 3:51 am

Se pot cumpara bilete de pe net la oferta Budapesta - VARSOVIA cu 29 euro
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul   La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul Icon_minitime

Sus In jos

La Euro 2012 in Ucraina si polonia cu trenul
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Calatorie in Polonia
» UZ-Ucraina
» PKP-Polonia
» Campania de calificare la EURO 2016
» Oradea- Chisinau (CFM)- Oradea

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum