Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Locomotive operatori privati

In jos 
+109
tzifrea
Katalin4653
REGIOTRANS12
Luna
Bogdan-Razvan
Mihay
Teodor
Caravelle_Zg
electrica912
Kriszti219
andreiutzu
Alex Avram
Adisoft1991s
Grigor
AndiCFR
Dr2005
R936
Karl
Gaby005
AlexD
Mircea Tudor
Andrey_tm
040EC100
nenuandrei
Goanga
mishu88
060-EA078
vilhelm
Vitosa
LokoZEN
cristi39
Cobra
Criss Ciuc
DUAL
frank81
Desiro256
Polpot
AndreiCFRBucuresti
LascuB_1980
redeme
cristyadaX
IonutChircu
Marius
buldozer2
LanceR
orestte
Costin.H
Silver
puscasu
decward
halmarius
prayda
mardaryroby
Nesebar
Scoop
Adrian78
The Legend
mihai_cfr_bacau
didinul
AMX 97-0548-4
membru inactiv
cont dezactivat .
Gabry Gabriel
SULZERUL 0733
Boracik
Stratan-Tttggvv
AlexCta
ANDU2100HP
electrica675
Marius Iulian
Cito
lokbob
VeV
lovekomotive
EA1clony106
Zoly87
PrisecaruFlorin
mureseanu_976
cont inactiv
stinky
marius_catalin84
Razvan
cortexedge
Semaca
alex.alexus.tm
Ionutz
George
Hurricane
biokosmy
vrabieionut
fzcsm
srazvi
didi
Mihai-Aurel
maus5
MariusM
EC
Vlad
cristi ar
Horea
AceKine
KQQ
Norbi
razwy
Lde 2100
COSTACHE MIHAIL
pisti91
DonVILLy
myster2008
113 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 46 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15509
Data de inscriere : 06/03/2009

Locomotive operatori privati - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 12:07 pm

Locomotive operatori privati - Pagina 26 P1010977

Locomotive operatori privati - Pagina 26 P1010974

Locomotive operatori privati - Pagina 26 P1010973
Sus In jos
Silver
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 671
Reputatie : 6026
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 12:19 pm

Drula_Marius_Gabriel_1962 a scris:
QBB

E OBB sau mai corect ÖBB Laughing de la Österreichischen Bundesbahnen
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8391
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeLun Feb 07, 2011 2:35 pm

compania se numeste Rail Cargo Romania
Sus In jos
Silver
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 671
Reputatie : 6026

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeMar Feb 08, 2011 11:39 am

Drula_Marius_Gabriel_1962 a scris:
compania se numeste Rail Cargo Romania

..care tine de Rail Cargo Austria, care tine de OBB
Sus In jos
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeMier Feb 09, 2011 5:25 pm

EA 1020 in depoul Simeria pentru RAC si PTAE
Locomotive operatori privati - Pagina 26 Img661a

Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6162
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeMier Feb 09, 2011 9:29 pm

am observat ca locomotivele care vin de afara (cum ar fi de ex siemens sau "ludmilla") nu au oglinzi exterioare. cum se descurca mecanicii fara aceste oglinzi peste zonele de macazuri cu 30km/h sau peste restrictiile de viteza? sau au locomotivele vreun senzor care le spun ca au depasit o zona cu restrictie de viteza?

multumesc!
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6380
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeMier Feb 09, 2011 9:37 pm

Siemensurile au oglinzi o parte din ele rabatabile si disimulate in designul cabinei cum e la Taurus sau Eurorunner. Eurosprinturile au camere in loc de oglinzi care inregistreaza si afiseaza pe monitor in cabina. La Ludmila nu stiu exact, oricum nu are camere video.
Sus In jos
halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5556
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeMier Feb 09, 2011 9:39 pm

Costin.H a scris:
am observat ca locomotivele care vin de afara (cum ar fi de ex siemens sau "ludmilla") nu au oglinzi exterioare. cum se descurca mecanicii fara aceste oglinzi peste zonele de macazuri cu 30km/h sau peste restrictiile de viteza? sau au locomotivele vreun senzor care le spun ca au depasit o zona cu restrictie de viteza?

multumesc!
Nu stiu cum e la "ludmila" dar Taurus are GPS si un calculator de bord care comunica cu GPS-ul adica la plecare in cursa se introduce lungimea si masa trenului precum si zonele cu restrictie de viteza si limita de viteza pe fiecare zona in memoria calculatorului, trage si tu concluzia ce inseamna automatizarea in domeniul tractiunii feroviare! Very Happy
De asemenea se seteaza si administratia de cale ferata ca sa stie masina ce sistem de siguranta trebuie utilizat(indusi sau LZB sau ETCS)!
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7015

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Feb 10, 2011 1:08 pm

Se mai practica inca, din lipsa retrovizoarelor, "scosul capului pe geam" si observarea trecerii ultimului vagon peste punctul de macaz sau de restrictie....nu ma refer la un operator anume, doar spun ca eu personal am scos capul pe geam la o cursa de cateva ori spre a anunta mecanicul ca ultimul vagon a trecut peste macaz sau a depasit punctul de restrictie Laughing
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5942
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Feb 10, 2011 7:48 pm

Da chestia asta la noi e mai frecventa..oricum am observat ca cei care fac servici pe ldh-uri stau foarte mult timp cu capu' pe afara..poate si din cauza ca vizibilitatea e mai redusa din cabina ldh-ului....
Sus In jos
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Feb 10, 2011 7:50 pm

si cei care fac la manevra cu LDH 12 ore 9ore stau cu capul pe geam
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7015

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Feb 10, 2011 8:39 pm

acum, la restrictii pe linie continua, adica nu cu incrucisari, si treburi dintr-astea.... intrii in restrictie, ea are 1000 de metri, stim ca linia e masurata si marcata prin borne aflate pe partea mecanicului din 200 in 200 de metri, pe o parte borne pare,...+2,4,6,8....si pe cealalta parte pentru sensul invers sunt numerotate impar....si sunt pozitionate dupa cum ne dam seama la fel si daca e sa le luam pe toate la un calcul, sunt pozitionate din 100 in 100 de metri dar in zig zag... normal restrictiile le-am vazut puse de multe ori intre anumite borne care cuprind restrictia.... dat fiind acest fapt, un mecanic care nu are oglinzi, si nu vrea sa scoata capul afara, stiind de la ajutor cate vagoane are dupa el si estimand lungimea unui vagon, inmultit cu numarul de vagoane afla lungimea trenului, si astfel se poate orienta dupa borne cat trebuie sa mearga dupa iesirea locomotivei din restrictie, cat mai are de mers cu viteza din restrictie....acum nu stiu daca cei din locomotiva sunt obligati sa stie sigur de la plecare cat e de lung trenul, dar asta se calculeaza usor in caz ca nu e obligatoriu.
* Tactica cu orientatul de acest gen, dupa repere care sunt puse la distante fize unul de altul am studiat-o intr-un manual de pregatire militara, si poate ca cei care au prins inca armata au fost instruiti si stiu despre ce vorbesc;).
Sus In jos
orestte
V.I.P Member
V.I.P Member
orestte

Numarul mesajelor : 364
Varsta : 50
Localizare : Timisoara
Reputatie : 6270
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Feb 10, 2011 9:22 pm

In mod normal si spun asta ca nu prea se respecta atat restrictiile de viteza cat si limitarile de viteza permanente trebuiesc semnalizate pe teren
in cazul restrictiilor cu cu indicatoarele de inceput "I" si sfarsit de restrictie "S", iar dupa o limitare permanenta cu indicatorul VS - viteza stabilita
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18770
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24351
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeJoi Feb 10, 2011 9:43 pm

Poate unii privati nu respecta mai ales cei de marfa dar la calatori nu se joaca nimeni cu restrictile chiar unii mecanici la restrictie de 300m au mers si 500m
Dupa cate am auzit unii mecanici se mai ghideaza dupa numarul de stalpi iar la marfa la clasa 47 se introduce lungimea trenului la inceutul restrictie se apasa o tasta de pe monitor si automat semnalizeaza sfarsitul restrictiei
Sus In jos
orestte
V.I.P Member
V.I.P Member
orestte

Numarul mesajelor : 364
Varsta : 50
Localizare : Timisoara
Reputatie : 6270
Data de inscriere : 28/10/2008

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitimeVin Feb 11, 2011 8:37 am

Eu ma refeream doar la semnalizarea pe teren, nici decum ca nu s-ar respecta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Locomotive operatori privati   Locomotive operatori privati - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

Locomotive operatori privati
Sus 
Pagina 26 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 46 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Locomotive operatori privati
» Locomotive clasa 482 Elasmo Reloc
» Locomotive clasa 80 si 81 (LDH 125)
» Locomotive LDE 130
» Locomotivele LDH25 si B-DM

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MATERIAL RULANT :: LOCOMOTIVE-
Mergi direct la: