Deocamdata n-o sa mai pun pozele dar asta nu insamna ca fac vreo pauza(chiar daca am examenele la universitate) o sa fotografiez si zi si noapte sa am o colectie pe care o voi imparti in curand;)
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8376 Data de inscriere : 20/06/2009
Pai asa cred .. oricum stau si ma intreb de ce nu o pun in spate legata la frana ,ca si impingatoare .. ca ar fi mai mica bataia de cap la Teius asa... 473 pana la Teius,inapoi cu 346,intrebarea e cand mai ajunge pe acasa?Si ce se intampla cand s-or defecta )? Ma asteptam sa faca 346 doar de la Teius,si sa se intoarca cu Transilvania pana la Simeria/Arad,iar inspre sa mearga cu Arad-Teius.
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18751 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24329 Data de inscriere : 05/10/2010
Pai asa cred .. oricum stau si ma intreb de ce nu o pun in spate legata la frana ,ca si impingatoare .. ca ar fi mai mica bataia de cap la Teius asa... 473 pana la Teius,inapoi cu 346,intrebarea e cand mai ajunge pe acasa?Si ce se intampla cand s-or defecta )? Ma asteptam sa faca 346 doar de la Teius,si sa se intoarca cu Transilvania pana la Simeria/Arad,iar inspre sa mearga cu Arad-Teius.
Nu are voie ca impingatoare de la Arad la Simeria..Inca turnusu nu e definitivat in Curtici masina care vine dimineata cu ISTER pleaca la 14.00 cu Transilvania
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13278 Data de inscriere : 05/01/2011