Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+101
costi_dumitru
rizelgeorgel2004
allred
lapsanszkitamas
mariuskl
riciu
George33
mihai71
Norbi
NicuS
AlexandruC
Adirmvl
Radu Tudor
Goanga
membru exclus
AMX 97-0548-4
alex1987
Vale
andreiutzu
Raduku09
Costin.H
EuroNight
Andrey_tm
The Legend
mihai_cfr_bacau
COSTACHE MIHAIL
19jimmy84
cristyadaX
Kriszti219
bostanesku gigel
laur 133
eu
cristi ar
Teodor
Karl
mureseanu_976
xeonchv
srazvi
DAS 2011
IonutChircu
dan ciprian
Polpot
Gabry Gabriel
rich1974
Gaby005
Marius Iulian
redeme
stefan_br
Ciprian
Vlad
Silver
Rarau
ravers75
Luna
Florin C
Laur
Alex Avram
Caravelle_Zg
1nt3rp0l_106
orestte
Cito
membru inactiv
cardinal
kristi kkk
IonutCFR2009
seby1998
pannonia express
bostanescu gigel
DPS
traian
user dezactivat...
DUAL
alinx3330
cnusi
Nesebar
TonyGFR
popovici
manuela
decward
cortexedge
Adrian78
Balto
halmarius
tuborgtnp
cont dezactivat .
ionutz72
cont inactiv
nenuandrei
razvan - trenuri
Marius
didinul
Vitosa
AndiCFR
Razvan
AlexD
mtk
Scoop
cristi CFR
ionutz85
Razvan Tudor
Dr2005
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 49 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Kriszti219

Kriszti219

Numarul mesajelor : 386
Varsta : 28
Reputatie : 5044
Data de inscriere : 29/02/2012

Informaţii generale - Pagina 32 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeLun 07 Mai 2012, 18:43

Nici eu nu inteleg motivul anularii IC-urilor 594/591 Sad
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8375
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeLun 07 Mai 2012, 19:13

probabil din lipsa de calatori! Sad
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeLun 07 Mai 2012, 21:21

rich1974 a scris:

am si eu o intrebare: cei cu autorizatii pot merge cu trenuri interregio?
Mai exista autorizatii ? Eu cred si stiu ca nu.
Sus In jos
rich1974

Numarul mesajelor : 430
Varsta : 50
Localizare : jud Arges
Reputatie : 5275
Data de inscriere : 20/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 08:34

pai atunci care este treaba? ca tot ii vad pe cei care lucreaza la cfr facand naveta cu trenuri interregio.
poate nu or mai fi autorizatii cu numele....dar imi este greu sa cred ca parlitii aia platesc 2 milioane pe un abonament.
oricum, as fi curios sa aflu in ce conditii fac naveta aia pe IR ca sa fac o mica reclamatie.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 09:43

Cum sa nu mai fie autorizatii?
Ceferistii au si acum autorizatii ca si pana acum pe R si IR, singura diferenta e ca acum au nevoie si de ordin de deplasare pe langa autorizatie, adica pot merge gratuit pe R si IR doar in interes de serviciu.
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:18

Asa mi se pare si corect.
Sus In jos
rich1974

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:25

pai ce ti se pare corect frate, ca unii platesc si altii nu? asta e corectitudine?
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:31

Ai vrea ca mecanicu si sefu de tren sa isi plateasca calatoria facuta in timpu serviciului? Sa nu fim absurzi.

Off-topic rau: ce de trafic consuma forumul asta.
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5392
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:34

Vlad a scris:
Cum sa nu mai fie autorizatii?
Ceferistii au si acum autorizatii ca si pana acum pe R si IR, singura diferenta e ca acum au nevoie si de ordin de deplasare pe langa autorizatie, adica pot merge gratuit pe R si IR doar in interes de serviciu.
Nu..din pacate cFR-isti nu mai au autorizatii..anul acesta le-au fost suspendate si au primit si ei permise de calatorie gratuita..cu 6 foi...impozitate desigur...75 de lei de permis..acel ordin de deplasare a fost doar pentru o luna si era valabil numai pe distanta de domiciliu si statia unde erai angajat.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:34

Mai nou impegatii primesc abonament doar in zilele in care sunt la serviciu!!
Oare la CFR Marfa sa introdus cartea de calatorie pentru ca aud unii nasi intreband carte de calatorie
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:38

CFR-isti au acel permis cu 6 foi cum zici tu dar au si autorizatie (acum se numeste carte de calatorie) valabila doar cu ordin de deplasare.
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:40

rich1974 a scris:
pai ce ti se pare corect frate, ca unii platesc si altii nu? asta e corectitudine?
DA ESTE CORECTIUTUDINE...angajatii CFR si membri famililor au beneficiat de cand exista CFR-ul de gratuitati..inclusiv angajati de gratuitati nelimitate de a calatorii...iar acum in anul spagii si coruptiei vin niste oameni ca si tine si care sustin ca se iese in pierdere astfel anuland pana si ultimele drepturi pe care le primesti intr-o amarata de companie de stat..cam ultimul drept..pentru ca orcum salariile sunt distruse..sporuri taiate..prime la fel...conditii de munca jalnice si as putea continua pana dimineata...dar asta e..meritam multi dintre noi in ce mizerie de tara ne aflam..pentru ca asta facem zilnic..de luam de cel din jurul nostru...si de ce sa nu moara si ei de foame daca mor si eu...in loc sa punem umarul la treaba.
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:41

Vlad a scris:
CFR-isti au acel permis cu 6 foi cum zici tu dar au si autorizatie (acum se numeste carte de calatorie) valabila doar cu ordin de deplasare.
Unde?..pe ce regionale?Pe Timisoara nu exista asa ceva :-|..Sau e probabil numai in interes de serviciu.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:44

Aici, toti cei pe care ii cunosc au. Am intrebat pe cineva inainte sa postez ca sa fiu sigur, sa nu scriu din burta.

Poate depinde de companie nu de regionala
Sus In jos
rich1974

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitimeMar 08 Mai 2012, 10:53

cristyadaX a scris:
Vlad a scris:
Unde?..pe ce regionale?Pe Timisoara nu exista asa ceva :-|..Sau e probabil numai in interes de serviciu.

dragul meu....
pai atunci daca este asa de rau sa lucrezi la CFR de ce nu isi dau demisia?
drepturile astea castigate pe banii altora sunt tactica clasica de a dezbina si a conduce. le dai unora drepturi si pe ceilalti da-i incolo...
DIN CAUZA ANGAJATILOR CFR A AJUNS COMPANIA IN HALUL ASTA. de sus pana jos....as vrea sa-i vad cum circula la amtrak in quiet cars, sper ca intelegi ce vreau sa zic!
eu stii de ce as vrea sa plateasca si ei? nu ca m-as ingrasa eu....dar as vrea sa vada pe pielea lor cat costa un bilet sau abonament. sa vedem daca mai au chef sa fumeze, vorbeasca tare, bea, etc. in trenuri....mai ales regio. bine, probabil ca vor merge cu dubele la cat de parliti sunt.
am toata lipsa de respect pentru angajatii cfr.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 32 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 32 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 49 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: