Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+101
costi_dumitru
rizelgeorgel2004
allred
lapsanszkitamas
mariuskl
riciu
George33
mihai71
Norbi
NicuS
AlexandruC
Adirmvl
Radu Tudor
Goanga
membru exclus
AMX 97-0548-4
alex1987
Vale
andreiutzu
Raduku09
Costin.H
EuroNight
Andrey_tm
The Legend
mihai_cfr_bacau
COSTACHE MIHAIL
19jimmy84
cristyadaX
Kriszti219
bostanesku gigel
laur 133
eu
cristi ar
Teodor
Karl
mureseanu_976
xeonchv
srazvi
DAS 2011
IonutChircu
dan ciprian
Polpot
Gabry Gabriel
rich1974
Gaby005
Marius Iulian
redeme
stefan_br
Ciprian
Vlad
Silver
Rarau
ravers75
Luna
Florin C
Laur
Alex Avram
Caravelle_Zg
1nt3rp0l_106
orestte
Cito
membru inactiv
cardinal
kristi kkk
IonutCFR2009
seby1998
pannonia express
bostanescu gigel
DPS
traian
user dezactivat...
DUAL
alinx3330
cnusi
Nesebar
TonyGFR
popovici
manuela
decward
cortexedge
Adrian78
Balto
halmarius
tuborgtnp
cont dezactivat .
ionutz72
cont inactiv
nenuandrei
razvan - trenuri
Marius
didinul
Vitosa
AndiCFR
Razvan
AlexD
mtk
Scoop
cristi CFR
ionutz85
Razvan Tudor
Dr2005
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 35 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

Informaţii generale - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeSam 31 Dec 2011, 16:16

paall a scris:
Apropo de automatul de bilete cel care platesti cu cardul poti cumpara bilet redus la REGIO ptr student chiar daca nu esti student.
Selectezi optiunea bilet student, alegi 1 persoana ruta si bagi o serie la abureala, apoi bagi cardul, platesti si ti se elibereaza biletul.
In tren trebuie sa ai putin noroc sa arati a student, caci de control civil nu se pune problema la trenurile Regio de pe anumite sectii unde nu au mai calcat cu anii.

Aşa am luat bilet la Cluj pe 7 oct, că nu au vrut să îmi accepte legitimaţia vizată pe anul trecut (pe cea bună am obţinut-o abia în decembrie Sad ). Supracontrol & co., se pare că doar cele de la casa de bilete aveau dispoziţia aia infectă.

Ieri pe R5021 a fost supracontrol. Veneau la uşa compartimentului, naşul zicea că s-a văzut, după care naşul dădea noroc cu cei fără bilet, care strecurau câte 2 - 3 RON Laughing

cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8386
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 07:14

Din data de 05.01.2012 eu MariusD ma retrag de pe acest forum. voi mai vizualiza topicurile care sunt interesante si poate o sa mai scriu (daca v-a fi nevoie) si v-oi posta in continuare BAR-UL .
Cu stima ,
instr.Marius
Sus In jos
tuborgtnp

tuborgtnp

Numarul mesajelor : 166
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5262
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 10:28

MariusD a scris:
Din data de 05.01.2012 eu MariusD ma retrag de pe acest forum. voi mai vizualiza topicurile care sunt interesante si poate o sa mai scriu (daca v-a fi nevoie) si v-oi posta in continuare BAR-UL .
Cu stima ,
instr.Marius

stai bre, daca e un cretin, nu mai pune la suflet alea Very Happy
Sus In jos
http://pasionatiferoviari.ro
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 10:30

ce sa faci ma cu forumu asta
mai intra de 2 ori ii gata tot numai stie cine ce sterge pe acolo
una e sa faca la 1000 de topicuri alta e sa ma injure
daca DOMNII din conducere nu vor mai multi moderatorii sa stapaneasca pe aici asta e
un administrator si un moderator cat ai fost in ultimele 2 zile eu nu cred ca face fata dar in fine
rog un moderator sa NU sterga ceea ce este acum
Sus In jos
tuborgtnp

tuborgtnp

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 10:40

pai sa ii baneze IP, sau sa faca, activarea manuala a conturilor.
Sus In jos
cont dezactivat .

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 10:42

ba tuborg lasa ma cum o facut azi poate sa faca si maine si poimaine si atunci ce rost mai are
crezi ca il baneaza cineva?
Sus In jos
tuborgtnp

tuborgtnp

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 10:43

pai domnul costache cred
Sus In jos
halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5551
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 10:53

MariusD a scris:
ce sa faci ma cu forumu asta
mai intra de 2 ori ii gata tot numai stie cine ce sterge pe acolo
una e sa faca la 1000 de topicuri alta e sa ma injure
daca DOMNII din conducere nu vor mai multi moderatorii sa stapaneasca pe aici asta e
un administrator si un moderator cat ai fost in ultimele 2 zile eu nu cred ca face fata dar in fine
rog un moderator sa NU sterga ceea ce este acum
De sters nu are cum sa stearga insa de adaugat aberatii la greu se vede deja!
In alta ordine de idei rog un moderator da stearga aceste aberatii, si de asemenea sa stearga si contul meu deoarece in acest moment ajunge cate jigniri am primit de la Don Mitica!
De asemenea i-mi cer scuze pentru injuratura de pe mesajul meu privat care trebuia sa ramana privat, mai ales ca am fost provocat sa raspund asa!
Sa auzim numai de bine! Smile
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 11:12

Cred că Mitică nu are IF fix... deci e imposibil de banat IP-ul fără a bana juma' de judeţ. M-am lovit şi eu pe alte forumuri de problema banării unor asemenea indivizi.

cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:37

IP-ul lui Pindaru nu-l pot bana ca intra de pe telefon, cu IP Mobil te-ai ras, n-ai ce-i face in veci si pururi, domnule Marius, si eu am cerut cred de cel putin 5-6 ori dezactivarea contului si nu s-a luat nici o masura, insa intru pe mail caci inca cred ca am email-ul unde scrie ca se poate dezactiva contul daca nu mai doresc sa raman membru, si eu am terminat balciul.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:39

Stai aşa... dacă intră de pe mobil nu are mereu acelaşi IP? Sau operatorul acordă o clasă de IP-uri, mergând pe principiul că niciodată nu se vor conecta simultan toţi din reţea, iar fiecare când se conectează ,,prinde" un IP din clasa respectivă?

cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:48

Eu stiu ca se schimba in functie de locatia in care se afla, la fel am eu la Zapp , net mobil, ca eu prin asta sunt conectat, modem wireless zapp, la mine fiecare conectare la retea imi aloca un alt ip, la fel dupa ce depasesc limita de download imi schimba ei ip-ul dupa deconectare, luna asta inca nu l-am deconectat,sta pc-ul pe torrent de 5 zile continuu, cat timp nu-l rup de la retea nu imi schimba ip-ul cu cu viteza nelimitata pana depasesc limita...deci ip-ul mobil ti-l da in functie de locatie...la mine modemul sta intr-o arie de sa zicem, 1 metru patrat de pinde de cum imi permite cablul si de cum am semnal, si daca instalez team viewer care imi solicita ip-ul, cer ip-ul, deconectez, reconectez, cer alt ip si ce sa vezi, e cu totul alt ip....
Si ar mai fi ceva, am inteles ca e un program ce schimba ip-ul aleatoriu la fiecare 1 minut sa nu mai stiu exact, la un interval stabilit de program, nu stiu acum daca ala functioneaza si la retelele cu fir...
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:50

Pai domnilor... ce facem? Ne retragem toti si inchidem forumul? Pentru un specimen uitam de pasiunea care ne-a adus aici si ne imprastiem fiecare unde apuca? Va inteleg perfect ca e foarte urat si imoral sa fi injurat cand tu intri aici sa faci un bine si sa informezi / arati poze altor pasionati, dar totusi trebuie sa gasim o solutie de mijloc "sa impacam si varza si capra", noi sa ramanem aici cu ale noastre si sa tinem departe de forum persoanele rau intentionate. De asemenea propun si eu mai multi moderatori activi dar sa fie alesi oameni cu bun simt, respect, maturitate, calm si pasiune ! Eu zic sa va mai ganditi inainte de a pleca...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18747
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24323
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 12:57

Fumatul este interzis în trenurile şi staţiile de cale ferată din Ungaria, de la 1 ianuarie

Urmare a comunicatului primit de la transportatorul feroviar naţional de călători din Ungaria – MÁV-START, CFR Călători informează că, de la data de 1 ianuarie 2012, în conformitate cu noile norme legislative privind protecţia nefumătorilor adoptate în Ungaria, fumatul nu mai este permis în spaţiile şi instituţiile publice, precum şi în toate mijloacele de transport în comun din această ţară.

Prin noua legislaţie, fumatul este interzis în:
• toate trenurile MÁV-START în trafic naţional şi internaţional,
• toate celelalte vehicule de transport public din Ungaria,
• toate staţiile de transport public (de exemplu staţii de tramvai, staţii de cale ferată, etc.).

Amenda este de până la 30000 Forints (~113 EUR).

Compania MÁV-START Railway Passenger Transport mulţumeşte publicului călător pentru înţelegere, menţionând totodată că măsurile care se iau, au ca principal scop realizarea unui transport feroviar nepoluant, sigur şi cu un grad sporit de confort
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 05 Ian 2012, 13:02

Citat :
Eu stiu ca se schimba in functie de locatia in care se afla, la fel am eu la Zapp , net mobil, ca eu prin asta sunt conectat, modem wireless zapp, la mine fiecare conectare la retea imi aloca un alt ip, la fel dupa ce depasesc limita de download imi schimba ei ip-ul dupa deconectare, luna asta inca nu l-am deconectat,sta pc-ul pe torrent de 5 zile continuu, cat timp nu-l rup de la retea nu imi schimba ip-ul cu cu viteza nelimitata pana depasesc limita...deci ip-ul mobil ti-l da in functie de locatie...la mine modemul sta intr-o arie de sa zicem, 1 metru patrat de pinde de cum imi permite cablul si de cum am semnal, si daca instalez team viewer care imi solicita ip-ul, cer ip-ul, deconectez, reconectez, cer alt ip si ce sa vezi, e cu totul alt ip....
Asta e in cazul in care ai conectat calculatoru' la un modem wireless, dar in cazul in care folosesti telefonul, ai un singur IP veci pururi. Se poate bloca accesul oricui.
O metoda mai simpla ar fi necesitatea validarii noilor conturi de catre moderatori intercalata cu validarea de catre user pe baza unui email valid.

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 3 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 35 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum