|
| Informaţii generale | |
|
+101costi_dumitru rizelgeorgel2004 allred lapsanszkitamas mariuskl riciu George33 mihai71 Norbi NicuS AlexandruC Adirmvl Radu Tudor Goanga membru exclus AMX 97-0548-4 alex1987 Vale andreiutzu Raduku09 Costin.H EuroNight Andrey_tm The Legend mihai_cfr_bacau COSTACHE MIHAIL 19jimmy84 cristyadaX Kriszti219 bostanesku gigel laur 133 eu cristi ar Teodor Karl mureseanu_976 xeonchv srazvi DAS 2011 IonutChircu dan ciprian Polpot Gabry Gabriel rich1974 Gaby005 Marius Iulian redeme stefan_br Ciprian Vlad Silver Rarau ravers75 Luna Florin C Laur Alex Avram Caravelle_Zg 1nt3rp0l_106 orestte Cito membru inactiv cardinal kristi kkk IonutCFR2009 seby1998 pannonia express bostanescu gigel DPS traian user dezactivat... DUAL alinx3330 cnusi Nesebar TonyGFR popovici manuela decward cortexedge Adrian78 Balto halmarius tuborgtnp cont dezactivat . ionutz72 cont inactiv nenuandrei razvan - trenuri Marius didinul Vitosa AndiCFR Razvan AlexD mtk Scoop cristi CFR ionutz85 Razvan Tudor Dr2005 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 31 Dec 2011, 16:16 | |
| - paall a scris:
- Apropo de automatul de bilete cel care platesti cu cardul poti cumpara bilet redus la REGIO ptr student chiar daca nu esti student.
Selectezi optiunea bilet student, alegi 1 persoana ruta si bagi o serie la abureala, apoi bagi cardul, platesti si ti se elibereaza biletul. In tren trebuie sa ai putin noroc sa arati a student, caci de control civil nu se pune problema la trenurile Regio de pe anumite sectii unde nu au mai calcat cu anii. Aşa am luat bilet la Cluj pe 7 oct, că nu au vrut să îmi accepte legitimaţia vizată pe anul trecut (pe cea bună am obţinut-o abia în decembrie ). Supracontrol & co., se pare că doar cele de la casa de bilete aveau dispoziţia aia infectă. Ieri pe R5021 a fost supracontrol. Veneau la uşa compartimentului, naşul zicea că s-a văzut, după care naşul dădea noroc cu cei fără bilet, care strecurau câte 2 - 3 RON _________________ :TTT:
|
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8386 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 07:14 | |
| Din data de 05.01.2012 eu MariusD ma retrag de pe acest forum. voi mai vizualiza topicurile care sunt interesante si poate o sa mai scriu (daca v-a fi nevoie) si v-oi posta in continuare BAR-UL . Cu stima , instr.Marius |
| | | tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5262 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 10:28 | |
| - MariusD a scris:
- Din data de 05.01.2012 eu MariusD ma retrag de pe acest forum. voi mai vizualiza topicurile care sunt interesante si poate o sa mai scriu (daca v-a fi nevoie) si v-oi posta in continuare BAR-UL .
Cu stima , instr.Marius stai bre, daca e un cretin, nu mai pune la suflet alea |
| | | cont dezactivat .
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 10:30 | |
| ce sa faci ma cu forumu asta mai intra de 2 ori ii gata tot numai stie cine ce sterge pe acolo una e sa faca la 1000 de topicuri alta e sa ma injure daca DOMNII din conducere nu vor mai multi moderatorii sa stapaneasca pe aici asta e un administrator si un moderator cat ai fost in ultimele 2 zile eu nu cred ca face fata dar in fine rog un moderator sa NU sterga ceea ce este acum |
| | | tuborgtnp
Numarul mesajelor : 166 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5262 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 10:40 | |
| pai sa ii baneze IP, sau sa faca, activarea manuala a conturilor. |
| | | cont dezactivat .
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 10:42 | |
| ba tuborg lasa ma cum o facut azi poate sa faca si maine si poimaine si atunci ce rost mai are crezi ca il baneaza cineva? |
| | | tuborgtnp
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 10:43 | |
| |
| | | halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5551 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 10:53 | |
| - MariusD a scris:
- ce sa faci ma cu forumu asta
mai intra de 2 ori ii gata tot numai stie cine ce sterge pe acolo una e sa faca la 1000 de topicuri alta e sa ma injure daca DOMNII din conducere nu vor mai multi moderatorii sa stapaneasca pe aici asta e un administrator si un moderator cat ai fost in ultimele 2 zile eu nu cred ca face fata dar in fine rog un moderator sa NU sterga ceea ce este acum De sters nu are cum sa stearga insa de adaugat aberatii la greu se vede deja! In alta ordine de idei rog un moderator da stearga aceste aberatii, si de asemenea sa stearga si contul meu deoarece in acest moment ajunge cate jigniri am primit de la Don Mitica! De asemenea i-mi cer scuze pentru injuratura de pe mesajul meu privat care trebuia sa ramana privat, mai ales ca am fost provocat sa raspund asa! Sa auzim numai de bine! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 11:12 | |
| Cred că Mitică nu are IF fix... deci e imposibil de banat IP-ul fără a bana juma' de judeţ. M-am lovit şi eu pe alte forumuri de problema banării unor asemenea indivizi. _________________ :TTT:
|
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 12:37 | |
| IP-ul lui Pindaru nu-l pot bana ca intra de pe telefon, cu IP Mobil te-ai ras, n-ai ce-i face in veci si pururi, domnule Marius, si eu am cerut cred de cel putin 5-6 ori dezactivarea contului si nu s-a luat nici o masura, insa intru pe mail caci inca cred ca am email-ul unde scrie ca se poate dezactiva contul daca nu mai doresc sa raman membru, si eu am terminat balciul. |
| | | Dr2005 Administrator
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 12:39 | |
| Stai aşa... dacă intră de pe mobil nu are mereu acelaşi IP? Sau operatorul acordă o clasă de IP-uri, mergând pe principiul că niciodată nu se vor conecta simultan toţi din reţea, iar fiecare când se conectează ,,prinde" un IP din clasa respectivă? _________________ :TTT:
|
| | | cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 12:48 | |
| Eu stiu ca se schimba in functie de locatia in care se afla, la fel am eu la Zapp , net mobil, ca eu prin asta sunt conectat, modem wireless zapp, la mine fiecare conectare la retea imi aloca un alt ip, la fel dupa ce depasesc limita de download imi schimba ei ip-ul dupa deconectare, luna asta inca nu l-am deconectat,sta pc-ul pe torrent de 5 zile continuu, cat timp nu-l rup de la retea nu imi schimba ip-ul cu cu viteza nelimitata pana depasesc limita...deci ip-ul mobil ti-l da in functie de locatie...la mine modemul sta intr-o arie de sa zicem, 1 metru patrat de pinde de cum imi permite cablul si de cum am semnal, si daca instalez team viewer care imi solicita ip-ul, cer ip-ul, deconectez, reconectez, cer alt ip si ce sa vezi, e cu totul alt ip.... Si ar mai fi ceva, am inteles ca e un program ce schimba ip-ul aleatoriu la fiecare 1 minut sa nu mai stiu exact, la un interval stabilit de program, nu stiu acum daca ala functioneaza si la retelele cu fir... |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6771 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 12:50 | |
| Pai domnilor... ce facem? Ne retragem toti si inchidem forumul? Pentru un specimen uitam de pasiunea care ne-a adus aici si ne imprastiem fiecare unde apuca? Va inteleg perfect ca e foarte urat si imoral sa fi injurat cand tu intri aici sa faci un bine si sa informezi / arati poze altor pasionati, dar totusi trebuie sa gasim o solutie de mijloc "sa impacam si varza si capra", noi sa ramanem aici cu ale noastre si sa tinem departe de forum persoanele rau intentionate. De asemenea propun si eu mai multi moderatori activi dar sa fie alesi oameni cu bun simt, respect, maturitate, calm si pasiune ! Eu zic sa va mai ganditi inainte de a pleca... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 12:57 | |
| Fumatul este interzis în trenurile şi staţiile de cale ferată din Ungaria, de la 1 ianuarie
Urmare a comunicatului primit de la transportatorul feroviar naţional de călători din Ungaria – MÁV-START, CFR Călători informează că, de la data de 1 ianuarie 2012, în conformitate cu noile norme legislative privind protecţia nefumătorilor adoptate în Ungaria, fumatul nu mai este permis în spaţiile şi instituţiile publice, precum şi în toate mijloacele de transport în comun din această ţară.
Prin noua legislaţie, fumatul este interzis în: • toate trenurile MÁV-START în trafic naţional şi internaţional, • toate celelalte vehicule de transport public din Ungaria, • toate staţiile de transport public (de exemplu staţii de tramvai, staţii de cale ferată, etc.).
Amenda este de până la 30000 Forints (~113 EUR).
Compania MÁV-START Railway Passenger Transport mulţumeşte publicului călător pentru înţelegere, menţionând totodată că măsurile care se iau, au ca principal scop realizarea unui transport feroviar nepoluant, sigur şi cu un grad sporit de confort |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 05 Ian 2012, 13:02 | |
| - Citat :
- Eu stiu ca se schimba in functie de locatia in care se afla, la fel am eu la Zapp , net mobil, ca eu prin asta sunt conectat, modem wireless zapp, la mine fiecare conectare la retea imi aloca un alt ip, la fel dupa ce depasesc limita de download imi schimba ei ip-ul dupa deconectare, luna asta inca nu l-am deconectat,sta pc-ul pe torrent de 5 zile continuu, cat timp nu-l rup de la retea nu imi schimba ip-ul cu cu viteza nelimitata pana depasesc limita...deci ip-ul mobil ti-l da in functie de locatie...la mine modemul sta intr-o arie de sa zicem, 1 metru patrat de pinde de cum imi permite cablul si de cum am semnal, si daca instalez team viewer care imi solicita ip-ul, cer ip-ul, deconectez, reconectez, cer alt ip si ce sa vezi, e cu totul alt ip....
Asta e in cazul in care ai conectat calculatoru' la un modem wireless, dar in cazul in care folosesti telefonul, ai un singur IP veci pururi. Se poate bloca accesul oricui. O metoda mai simpla ar fi necesitatea validarii noilor conturi de catre moderatori intercalata cu validarea de catre user pe baza unui email valid. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |