Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+101
costi_dumitru
rizelgeorgel2004
allred
lapsanszkitamas
mariuskl
riciu
George33
mihai71
Norbi
NicuS
AlexandruC
Adirmvl
Radu Tudor
Goanga
membru exclus
AMX 97-0548-4
alex1987
Vale
andreiutzu
Raduku09
Costin.H
EuroNight
Andrey_tm
The Legend
mihai_cfr_bacau
COSTACHE MIHAIL
19jimmy84
cristyadaX
Kriszti219
bostanesku gigel
laur 133
eu
cristi ar
Teodor
Karl
mureseanu_976
xeonchv
srazvi
DAS 2011
IonutChircu
dan ciprian
Polpot
Gabry Gabriel
rich1974
Gaby005
Marius Iulian
redeme
stefan_br
Ciprian
Vlad
Silver
Rarau
ravers75
Luna
Florin C
Laur
Alex Avram
Caravelle_Zg
1nt3rp0l_106
orestte
Cito
membru inactiv
cardinal
kristi kkk
IonutCFR2009
seby1998
pannonia express
bostanescu gigel
DPS
traian
user dezactivat...
DUAL
alinx3330
cnusi
Nesebar
TonyGFR
popovici
manuela
decward
cortexedge
Adrian78
Balto
halmarius
tuborgtnp
cont dezactivat .
ionutz72
cont inactiv
nenuandrei
razvan - trenuri
Marius
didinul
Vitosa
AndiCFR
Razvan
AlexD
mtk
Scoop
cristi CFR
ionutz85
Razvan Tudor
Dr2005
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 34 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

Informaţii generale - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 22:48

O sa fie cam nasol din punctul asta de vedere Vineri si cred ca o sa ma prezint 1-2 ore in Gara de Nord sa vad si eu daca CFR face ceva sau le lasa tot asa cum le-a lasat si inainte de craciun de au stat o groaza de calatori in picioare la anumite trenuri care plecau din Bucuresti Nord.
Sus In jos
didinul

Numarul mesajelor : 865
Reputatie : 6467
Data de inscriere : 31/08/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 23:31

Ar fi bine să se cumpere bilete din timp și vor fi locuri pentru toată lumea. La nevoie, trenurile se suplimentează cu vagoane până la tonajul maxim. E drept, zilele astea a fost rupere pe toate trenurile de rang, pe lângă perioada specifică de mobilitate sporită a populației contribuind și condițiile meteo capricioase.
Sus In jos
Marius
V.I.P Member
V.I.P Member
Marius

Numarul mesajelor : 390
Varsta : 30
Reputatie : 5420
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeMier 28 Dec 2011, 23:58

Didinule,bine zici tu acolo insa....Un mic exemplu Sambata 24 Decembrie IR 1661 (Bucuresti Nord-Iasi) avea 7 vagoane.Bineinteles toate vagoanele pline,oameni in picioare,femei cu copii mici in brate (tot in picioare) + daca vroiai sa te duci la WC,trebuia sa te tii bine de buzunare.La fiecare usa(vagonul in care am stat eu) cate un cor de "indieni" care asteptau " o oportunitate".Si asa sa mers pana la Ramnicu Sarat...
Sus In jos
http://autoloco.forum777.com/
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8365
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 00:02

Daca va creste si numarul de calatori in urmatoarele luni macar cu 5% va fii foarte bine.

Very Happy
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 10:27

Numarul de calatori va creste in continuare dar asta din vina nasilor(nenorocita.specie), si o sa avem din nou situatii de genul calatori cu bilet in picioare iar cardul de ciori si pirande stau pe scaune fara nici un bilet platit.
Eu, dupa modernizarea Garii de Nord as face intrarea ca la metrou, vrei sa intrii in gara platesti 5 lei dar ai parte de curatenie si conditii civilizate, fara aurolaci si handicapati fara taximetristi dubiosi care te racoleaza cum ai coborat din tren si asa mai departe. Iar in capatul liniilor o firma de paza sau un sistem care sa impiedice accesul calatorilor clandestini in gara.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6390
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 10:30

Ideea ar fii buna dar crezi ca ii intereseaza pe cei din conducere sa i-a aceste masuri?
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 29 Dec 2011, 10:38

Pai sa fi n3bun, sa investesti zeci de milioane de eur si sa intri in gara sa te usture nasul cum e acum.

PS. Daca o tineti in continuare pe linia asta cu cenzurarea de cuvinte nu cred ca va mai scrie nimeni pe forum. Ne mutam in alte parti si gata. Imi pare rau ca spun treaba asta.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeVin 30 Dec 2011, 19:12

Pe 27 am venit cu R 3006 de la Busteni la PL.Vest format din locomotiva plus 36-16, 26-16 si 26-16 impreuna cu 3 nasii, care aveau ca, compartiment de serviciu primele 8 locuri ale vagonului 36-16 din capatul cu toaletele, exact in cpul trenului langa locomotiva. Din Sinaia trenul s-a umplut ochii si au inceput pe rand 2 grupuri cu capra iar la urma 2 oameni imbracati in straie populare care au bagat un plugusor de la Slanic foarte vesel si ritmatic. Vazand nasii ca aia cu capra se tot plimbau prin tren si avea de gand sa coboare la Ploiesti ptr a ajunge spre Focsani le-au taiat bilete la toti la tarif de casa. La Campina au coborat cativa calatori si de 3 ori mai multi au urcat nemaifiind locuri decat in picioare. La clasa 1-a eram eu si 5 insi dintr-un grup care erau cu capra, si o doamna cu autoricatie era nemultumita ca are autorizatie si sta in picoare, iar altii si fara bilet si la clasa 1-a. Dupa cateva vorbe cu cei cu capra doamna s-a linistit amenintandu-i ca odata ce va veni controlul ai va zbura pe cei 5 tinerii care credea ca nu au bilete. Pana sa vina nasii s-a mai luat de 2 tinerii care dupa ce plecase trenul din gara mai avea vreo 3 fumuri de tras. Vine in sfarsit si nasii si incepe shoul, ca se sta la clasa 1-a fara bilete iar noi cu autorizatii stam in picioare iar nasul i-a garantat ca toti calatorii au bilete de a 2-a dar asta e n-au ce sa le faca, in fine se gaseste un loc si ptr doamna "oaia neagra" si ne continuam calatoria in liniste.

Eu am avut bilet dus-intors pe ralatia PL.Vest-Sinaia.Sud cu care am venit dimineata cu R 3023 iar intoarcerea scria pe spate cu pixul 3006 si o stampila a statiei CFR PL.Vest. Nu am nimic de comentat doar faptul ca nasul s-a uitat foarte ciudat la bilet, pana i-am spus ca scrie pe spate 3006, apoi s-a linistit. E prima data cand iau un bilet dus-intors.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeVin 30 Dec 2011, 19:48

Biletele dus-întors trebuie vizate cu numărul trenului de întoarcere? Ştiam că trebuie să faci întoarcerea doar cu un singur tren, nu şi că trebuie să treci trenul pe spate. Acum 2 săptămâni, când, forţat de incompetenţa Ministerului Eduaţiei, a trebuit să iau bilet dus-întors la tarif întreg, e bilet scria doar că e întoarcerea în aceeaşi zi, nu şi trenul.

cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7010
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeVin 30 Dec 2011, 21:27

Eu n-am priceput o chestie sau sa zicem 2 ca sa fie mai complex....Biletul neaparat trebuie vizat cu trenul de intoarcere? De catre care statie, de la cea din care pleci cu biletul dus sau cu intors? Ei, si a doua chestie ar fi: biletul dus intors e valabil o singura zi, adica eu daca vreau sa-mi iau bilet dus intors, plec maine la bucuresti si ma intorc tot maine, nu pot sa-mi iau bilet sa plec de exemplu luni si sa ma intorc vineri?
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6452
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeVin 30 Dec 2011, 21:33

E valabil 20zile. Daca sti cu ce te intorci,ti.l copleteaza la plecare si nu mai ai treaba. Daca nu, il vizezi la plecare.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeVin 30 Dec 2011, 21:42

La bilet dus-întors ţi se cere să selectez data când te întorci.

Deci chiar trebuie vizat? Eu am avut biletul nevizat şi m-am întors cu ce am poftit. Se pare că automatul de bilete nu ştie să pună ştampile Sad

ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6452
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeVin 30 Dec 2011, 22:05

Trebuie vizat,daca nu ai ales trenul de inapoiere de la inceput. Altfel,cu un pic de imaginatie,il poti folosi pe relatia de intors, ca abonament Wink
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeSam 31 Dec 2011, 07:37

Apropo de automatul de bilete cel care platesti cu cardul poti cumpara bilet redus la REGIO ptr student chiar daca nu esti student.
Selectezi optiunea bilet student, alegi 1 persoana ruta si bagi o serie la abureala, apoi bagi cardul, platesti si ti se elibereaza biletul.
In tren trebuie sa ai putin noroc sa arati a student, caci de control civil nu se pune problema la trenurile Regio de pe anumite sectii unde nu au mai calcat cu anii.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitimeSam 31 Dec 2011, 15:49

Din 10 ianuarie 2012 mersul trenurilor cu sosire/plecare din Bucuresti Gr A si Gr B(asarab) sufera modificari:

tr R 5032 se va schimba in R 5034 Ploiesti Sud pl 6.13 Buc BASARAB sos 7.10 (in loc de 7.05 la Nord)

tr R 9104 se va schimba in R 9110 Targoviste pl 5.15 Buc BASARAB sos 7.26 (in loc de 7.27 la Nord)

tr R 5021 se va schimba in R 5025 Buc BASARAB pl 7.38 Ploiesti Sud sos 8.55 (in loc de 7.38 din Nord)

Nota mea : eu pun aceasta schimbare pe faptul ca dimineata intre orele 7 si 8 Nordul nu face fatza tuturor trenurilor cu cele 14 linii.

Ultima editare efectuata de catre maryus74 in Dum 01 Ian 2012, 14:17, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 2 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 34 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum