| Informaţii generale | |
|
+101costi_dumitru rizelgeorgel2004 allred lapsanszkitamas mariuskl riciu George33 mihai71 Norbi NicuS AlexandruC Adirmvl Radu Tudor Goanga membru exclus AMX 97-0548-4 alex1987 Vale andreiutzu Raduku09 Costin.H EuroNight Andrey_tm The Legend mihai_cfr_bacau COSTACHE MIHAIL 19jimmy84 cristyadaX Kriszti219 bostanesku gigel laur 133 eu cristi ar Teodor Karl mureseanu_976 xeonchv srazvi DAS 2011 IonutChircu dan ciprian Polpot Gabry Gabriel rich1974 Gaby005 Marius Iulian redeme stefan_br Ciprian Vlad Silver Rarau ravers75 Luna Florin C Laur Alex Avram Caravelle_Zg 1nt3rp0l_106 orestte Cito membru inactiv cardinal kristi kkk IonutCFR2009 seby1998 pannonia express bostanescu gigel DPS traian user dezactivat... DUAL alinx3330 cnusi Nesebar TonyGFR popovici manuela decward cortexedge Adrian78 Balto halmarius tuborgtnp cont dezactivat . ionutz72 cont inactiv nenuandrei razvan - trenuri Marius didinul Vitosa AndiCFR Razvan AlexD mtk Scoop cristi CFR ionutz85 Razvan Tudor Dr2005 105 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 28 Dec 2011, 22:48 | |
| O sa fie cam nasol din punctul asta de vedere Vineri si cred ca o sa ma prezint 1-2 ore in Gara de Nord sa vad si eu daca CFR face ceva sau le lasa tot asa cum le-a lasat si inainte de craciun de au stat o groaza de calatori in picioare la anumite trenuri care plecau din Bucuresti Nord. |
|
| |
didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6467 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 28 Dec 2011, 23:31 | |
| Ar fi bine să se cumpere bilete din timp și vor fi locuri pentru toată lumea. La nevoie, trenurile se suplimentează cu vagoane până la tonajul maxim. E drept, zilele astea a fost rupere pe toate trenurile de rang, pe lângă perioada specifică de mobilitate sporită a populației contribuind și condițiile meteo capricioase. |
|
| |
Marius V.I.P Member
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5420 Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier 28 Dec 2011, 23:58 | |
| Didinule,bine zici tu acolo insa....Un mic exemplu Sambata 24 Decembrie IR 1661 (Bucuresti Nord-Iasi) avea 7 vagoane.Bineinteles toate vagoanele pline,oameni in picioare,femei cu copii mici in brate (tot in picioare) + daca vroiai sa te duci la WC,trebuia sa te tii bine de buzunare.La fiecare usa(vagonul in care am stat eu) cate un cor de "indieni" care asteptau " o oportunitate".Si asa sa mers pana la Ramnicu Sarat... |
|
| |
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8365 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 29 Dec 2011, 00:02 | |
| Daca va creste si numarul de calatori in urmatoarele luni macar cu 5% va fii foarte bine. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 29 Dec 2011, 10:27 | |
| Numarul de calatori va creste in continuare dar asta din vina nasilor(nenorocita.specie), si o sa avem din nou situatii de genul calatori cu bilet in picioare iar cardul de ciori si pirande stau pe scaune fara nici un bilet platit. Eu, dupa modernizarea Garii de Nord as face intrarea ca la metrou, vrei sa intrii in gara platesti 5 lei dar ai parte de curatenie si conditii civilizate, fara aurolaci si handicapati fara taximetristi dubiosi care te racoleaza cum ai coborat din tren si asa mai departe. Iar in capatul liniilor o firma de paza sau un sistem care sa impiedice accesul calatorilor clandestini in gara.
|
|
| |
nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6390 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 29 Dec 2011, 10:30 | |
| Ideea ar fii buna dar crezi ca ii intereseaza pe cei din conducere sa i-a aceste masuri? |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 29 Dec 2011, 10:38 | |
| Pai sa fi n3bun, sa investesti zeci de milioane de eur si sa intri in gara sa te usture nasul cum e acum.
PS. Daca o tineti in continuare pe linia asta cu cenzurarea de cuvinte nu cred ca va mai scrie nimeni pe forum. Ne mutam in alte parti si gata. Imi pare rau ca spun treaba asta. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 30 Dec 2011, 19:12 | |
| Pe 27 am venit cu R 3006 de la Busteni la PL.Vest format din locomotiva plus 36-16, 26-16 si 26-16 impreuna cu 3 nasii, care aveau ca, compartiment de serviciu primele 8 locuri ale vagonului 36-16 din capatul cu toaletele, exact in cpul trenului langa locomotiva. Din Sinaia trenul s-a umplut ochii si au inceput pe rand 2 grupuri cu capra iar la urma 2 oameni imbracati in straie populare care au bagat un plugusor de la Slanic foarte vesel si ritmatic. Vazand nasii ca aia cu capra se tot plimbau prin tren si avea de gand sa coboare la Ploiesti ptr a ajunge spre Focsani le-au taiat bilete la toti la tarif de casa. La Campina au coborat cativa calatori si de 3 ori mai multi au urcat nemaifiind locuri decat in picioare. La clasa 1-a eram eu si 5 insi dintr-un grup care erau cu capra, si o doamna cu autoricatie era nemultumita ca are autorizatie si sta in picoare, iar altii si fara bilet si la clasa 1-a. Dupa cateva vorbe cu cei cu capra doamna s-a linistit amenintandu-i ca odata ce va veni controlul ai va zbura pe cei 5 tinerii care credea ca nu au bilete. Pana sa vina nasii s-a mai luat de 2 tinerii care dupa ce plecase trenul din gara mai avea vreo 3 fumuri de tras. Vine in sfarsit si nasii si incepe shoul, ca se sta la clasa 1-a fara bilete iar noi cu autorizatii stam in picioare iar nasul i-a garantat ca toti calatorii au bilete de a 2-a dar asta e n-au ce sa le faca, in fine se gaseste un loc si ptr doamna "oaia neagra" si ne continuam calatoria in liniste.
Eu am avut bilet dus-intors pe ralatia PL.Vest-Sinaia.Sud cu care am venit dimineata cu R 3023 iar intoarcerea scria pe spate cu pixul 3006 si o stampila a statiei CFR PL.Vest. Nu am nimic de comentat doar faptul ca nasul s-a uitat foarte ciudat la bilet, pana i-am spus ca scrie pe spate 3006, apoi s-a linistit. E prima data cand iau un bilet dus-intors. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 30 Dec 2011, 19:48 | |
| Biletele dus-întors trebuie vizate cu numărul trenului de întoarcere? Ştiam că trebuie să faci întoarcerea doar cu un singur tren, nu şi că trebuie să treci trenul pe spate. Acum 2 săptămâni, când, forţat de incompetenţa Ministerului Eduaţiei, a trebuit să iau bilet dus-întors la tarif întreg, e bilet scria doar că e întoarcerea în aceeaşi zi, nu şi trenul. _________________ :TTT:
|
|
| |
cont inactiv
Numarul mesajelor : 1550 Reputatie : 7010 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 30 Dec 2011, 21:27 | |
| Eu n-am priceput o chestie sau sa zicem 2 ca sa fie mai complex....Biletul neaparat trebuie vizat cu trenul de intoarcere? De catre care statie, de la cea din care pleci cu biletul dus sau cu intors? Ei, si a doua chestie ar fi: biletul dus intors e valabil o singura zi, adica eu daca vreau sa-mi iau bilet dus intors, plec maine la bucuresti si ma intorc tot maine, nu pot sa-mi iau bilet sa plec de exemplu luni si sa ma intorc vineri? |
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 30 Dec 2011, 21:33 | |
| E valabil 20zile. Daca sti cu ce te intorci,ti.l copleteaza la plecare si nu mai ai treaba. Daca nu, il vizezi la plecare. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 30 Dec 2011, 21:42 | |
| La bilet dus-întors ţi se cere să selectez data când te întorci. Deci chiar trebuie vizat? Eu am avut biletul nevizat şi m-am întors cu ce am poftit. Se pare că automatul de bilete nu ştie să pună ştampile _________________ :TTT:
|
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 30 Dec 2011, 22:05 | |
| Trebuie vizat,daca nu ai ales trenul de inapoiere de la inceput. Altfel,cu un pic de imaginatie,il poti folosi pe relatia de intors, ca abonament |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 31 Dec 2011, 07:37 | |
| Apropo de automatul de bilete cel care platesti cu cardul poti cumpara bilet redus la REGIO ptr student chiar daca nu esti student. Selectezi optiunea bilet student, alegi 1 persoana ruta si bagi o serie la abureala, apoi bagi cardul, platesti si ti se elibereaza biletul. In tren trebuie sa ai putin noroc sa arati a student, caci de control civil nu se pune problema la trenurile Regio de pe anumite sectii unde nu au mai calcat cu anii. |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 31 Dec 2011, 15:49 | |
| Din 10 ianuarie 2012 mersul trenurilor cu sosire/plecare din Bucuresti Gr A si Gr B(asarab) sufera modificari:
tr R 5032 se va schimba in R 5034 Ploiesti Sud pl 6.13 Buc BASARAB sos 7.10 (in loc de 7.05 la Nord)
tr R 9104 se va schimba in R 9110 Targoviste pl 5.15 Buc BASARAB sos 7.26 (in loc de 7.27 la Nord)
tr R 5021 se va schimba in R 5025 Buc BASARAB pl 7.38 Ploiesti Sud sos 8.55 (in loc de 7.38 din Nord)
Nota mea : eu pun aceasta schimbare pe faptul ca dimineata intre orele 7 si 8 Nordul nu face fatza tuturor trenurilor cu cele 14 linii.
Ultima editare efectuata de catre maryus74 in Dum 01 Ian 2012, 14:17, editata de 1 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
|
| |
| Informaţii generale | |
|