| Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
|
+75bubu yeu1 cardinal marius664 alex.alexus.tm ets2oltromânia florrinel ciprian71 Vitosa Daniel Trifu DAS 2011 lifetec sp59 Vice30 Dionis ravers75 StefanD_ mircea.predoni Katalyn ldh.ro tzifrea Goanga lapsanszkitamas mielutu zburator TonyCFR vatmanul alinutz23 Sabik strainu dan tm impuls NicuS Silviu Sintea riciu Desiro256 Sorinus Razvan Tudor Vlad kristi kkk sorinucu Petre_IFTE cortexedge Balto cristi CFR laur 133 cristi ar AlexD Dr2005 alliens alex.barac.5 huiu_goe baiazid marcelbanu cont dezactivat . Andrey_tm rizelgeorgel2004 Katalin4653 Ionutz fugera Nesebar athosga Vale TVlad cfr500 Adirmvl roseanu alex1987 DUAL AlexandruC Cont dezactivat didinul popovici razvan - trenuri Adrian78 AndiCFR 79 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24320 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Joi 12 Iul 2012, 22:41 | |
| Da intre Danes si Dumbraveni s-au scos toate podurile si podetele de pe dubla 2 si pana in septembrie trebuie sa fie gata si dupa vor veni cu linia!! |
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8755 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Joi 12 Iul 2012, 22:53 | |
| Asta am vrut sa aud! |
|
| |
Cont dezactivat
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 58 Reputatie : 5375 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Dum 12 Aug 2012, 21:06 | |
| http://cfrsa.infofer.ro/images/doclic/Tronson%20Sighisoara%20Atel%20-%20lucrari/ |
|
| |
AlexandruC
Numarul mesajelor : 48 Reputatie : 4561 Data de inscriere : 14/07/2012
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Dum 26 Aug 2012, 19:14 | |
| se mai lucreaza pe acest tronson?in ce stadiu sunt lucrarile? daca ar putea sa puna cineva niste poze ar fi perfect |
|
| |
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8755 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Dum 26 Aug 2012, 19:53 | |
| Momentan la podete.. cred ca incep lucrarile si la noile tunele. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13275 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 18 Sept 2012, 15:24 | |
| Salut treseul nu arata chiar asa ... Nu am timp acum sa postez cu tot cu documentatia oficiala dar vom revenii.. Oricum am trecut ieri cu Dacia pe aici si am constatat urmatoarele .. au fost scoase vechile traverse de lemn din curbele de la iesire din Sighisoara.. a fost burata linia CF intre Rupea si Sighisoara si au fost scoase din restrictii ,pe alocuri viteza crescand la 60 km/h dupa burare si 80. De lucru fizic s-au apucat dupa statia Danes: pe sectorul Danes-Dumbraveni lucrarile se prezinta asa .. firul II este inca teren ,podurile sunt poduri provizorii,asezate pe culee noi,firul I din teren e scos tot!Catenara,linia,semnalizarea,podurile,ras tot pana la infrastructura liniei...Evident de escavat nu au escavat tot tronsonul ,dar au facut aproape 40% din el .. dupa cum se va vedea in pozele urmatoare. pe sectorul Dumbraveni-Atel lucrarile stau un pic mai rau.In primul rand se circula pe firul I si este dezafectat firul II ,aici catenara 'atarna' si in dreptul podurilor este demontata,deci in consecinta s-au demontat podurile vechi si se lucreaza la poduri noi,dar sina si semnalizarea este inca in teren.Eu cred la cum arata lucrarile ca anul acesta pana in Noiembrie cand vine ninsoara posibil sa circulam pe un fir de 160 intre Danes si Dumbraveni .... Pozele au fost facute la lasarea noaptii deci nu sunt mare calitate:D fara trepied si mai ales din tren in miscare .. dar totusi se vede oaresce... + ca era si un praf extraordinar ridicat de tren in escavatia recenta si pamantul uscat.... Iesirea din Danes,dupa cum se observa nu au luat linia complet,acest lucru faciliteaza transportarea utilajului si a traverselor cand o sa se ajunga la acea faza... Am uitat sa specific,din pdvd managerial se foloseste metoda in lant pentru mai multe sectoare acest tip de lucrari... In fine pozele Linia este ,catenara si semnalizarea lipseste .. linia este lucioasa pentru ca este folosita de utilaje.. Incepe sa fie scoasa linia... Podet scos din folosinta. Zid de sprijin,datorita apriprierii de drumu si inalatarii terasamentului Alt podet Utilaje+praf In apropiere de halta Luna Ne apropiem de Dumbraveni Intrarea in Dumbraveni Pe Dumbraveni-Atel nu sunt atat de interesante pozele pentru ca acum s-au apucat de podete... dar vor mai urma. Intarziererea Daciei de aici a constat in 40 de minute ,din care s-au redus 15 pana la Simeria , asta in conditiile in care au inceput lucrarile de la Barabant,de unde urmeaza sa intre noua legatura de 160 de la Pod Mures... vechea conexiune ramanand pentru marfa care intra in Triajul Coslariu. |
|
| |
alex1987
Numarul mesajelor : 283 Reputatie : 4849 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 18 Sept 2012, 16:55 | |
| si intre Atel si Micaleasa ai idee pe cand se apuca? Duminica nu era mare lucur miscat.Lucrari pareau sa fie doar intre Micaleasa si Coslariu |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13275 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 18 Sept 2012, 17:00 | |
| Lucrarile sunt impartite pe loturi ,utilizandu-se metoda lant,in momentul in care termina cu excavatiile pe firul I si II Danes-Dumb-Atel,probabil se vor muta acolo...sau aia va ramane zona tampon si se vor muta la lotul III , asta nu stiu sa iti zic ca nu am vazut proiectul complet de reabilitare |
|
| |
roseanu Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 151 Varsta : 51 Localizare : Podul Grant Reputatie : 4630 Data de inscriere : 15/08/2012
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 18 Sept 2012, 17:05 | |
| Se lucreaza alternativ pe sectiuni asa cum s-a lucrat si pe M800 , pentru a nu se bloca traficul complet , deci cum se termina un lot de lucrari se apuca de altul , de aceea dureaza si 4-5 ani o lucrare de acest fel ... In Bulgaria , de curand , am avut surpriza sa constat ca pe o parte din lucrari se face transbordare auto , probabil in asa fel se lucreaza mai repede ? |
|
| |
alex1987
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 18 Sept 2012, 17:07 | |
| ok, mersi, eu ma temeam sa nu fie blocat prin contestatii tronsonul... si apropo de asta, un mic off topic, intre Vintu de jos si Simeria cand vor incepe? e fara litgii? Ca daca incep si acolo, avem practic lucrari pe toata sectiunea Simeria-Sighisoara. |
|
| |
alex1987
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 18 Sept 2012, 17:09 | |
| - DUAL a scris:
- Salut treseul nu arata chiar asa ... au fost scoase vechile traverse de lemn din curbele de la iesire din Sighisoara..
Stiu ca la iesire din Sighisoara apar tuneluri noi.Vor fi pana inspre Danes si de-aia nu lucreaza pe Danes Sighisoara?Si cand se apuca de ele, ca imi imaginez ca dureaza.. |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 18 Sept 2012, 17:35 | |
| Exact ,acolo o sa apara tunele,au fost reabilitate partial curbele la iesire din Sighisoara Nu au fost contestate,deja au inceput lucrarile conform informatiilor pe care le gasesti aici http://www.forumtrenuri.com/t2p330-m-200-brasov-sibiu-arad-curtici#109420 Stadiul lucrarilor il gasesti doar in proiectele pe loturi ,pe care eu nu le am gasit postate niciunde,pana acum. |
|
| |
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13102 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Lun 05 Noi 2012, 22:26 | |
| |
|
| |
DUAL Administrator
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 04 Dec 2012, 17:16 | |
| Cine trece pe m300 ziua inainte de a trece podurile peste Mures in zona Coslariu Pod , poate face niste poze la cum se nasc culeele pentru noul pod peste Mures,care va fi viitorul coridor IV PanEuropean .. Eu am trecut pe acolo doar noaptea si in miscare e foarte greu sa prinzi o fotografie. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18745 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24320 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 04 Dec 2012, 17:41 | |
| - alex1987 a scris:
- si intre Atel si Micaleasa ai idee pe cand se apuca? Duminica nu era mare lucur miscat.Lucrari pareau sa fie doar intre Micaleasa si Coslariu
S-au apucat intre Valea Lunga si Micasasa au scos firul 1 iar pe firul 2 sunt poduri provizorii.La iesirea din Copsa Mica spre Medias se lucreaza la un pod.. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
| |
|
| |
| Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
|