|
| Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
+76Cont dezactivat The Legend roseanu alex.alexus.tm 1nt3rp0l_106 Katalin4653 alex1987 Norbi Andrey_tm ionutz85 membru exclus kristi kkk romaniaetc rich1974 Costin.H Kriszti219 laur 133 cstefan Radu Tudor nenuandrei ravers75 DAS 2011 buldozer2 user dezactivat... Rarau membru inactiv mishu_edm srazvi Stratan-Tttggvv 060-EA078 redeme mureseanu_976 iDorin tuborgtnp Silver eu ionutz72 cont dezactivat . alex03bv mihaiuc pannonia express stefan_br vanchorusebulgaria Laur didinul cardinal rizelgeorgel2004 DPS saint COSTACHE MIHAIL IonutCFR2009 Vale cont inactiv popovici DUAL lovekomotive Dr2005 Adrian78 Tomi13leu Vlad calin941-2 cristi CFR AndiCFR bogdan srl ATM manuela dandel halmarius AlexD traian razvan - trenuri Nesebar Luna Vitosa get. Alex Avram 80 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Dum 04 Dec 2011, 20:41 | |
| Eu as crede ca se incearca, printr-o manevra destul de stravezie, ghidarea calatorilor. Se incearca trimiterea calatorilor catre trenurile de rang superior, IR, pentru a se castiga mai multi bani. Cine e interesat sa scoata ceva reduceri, se intereseaza si gaseste legaturile necesare pe Regio, asa cum a facut " rezvan-trenuri" mai sus. Cine e comod, marca banu' si asta e tot. E un fel de fortare de mana mai finuta. Daca un sef CFR se otaraste odata de ce nu exista legaturi R intre Bucuresti si Constanta, subalternii ii pot demonstra foarte clar ca ele exista, dar problema e la calator, care nu stie sa se intereseze - si uite asa arunci superb matza moarta in carca calatorului. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 11:33 | |
| Am aruncat o privire in noul mers de tren.
Am o intrebare, la pagina 33 (daca am retinut bine) sint date informatii despre fidelitate, adica daca intre statia de plecare so cea de destinatie schimb 2 trenuri am reducere 10%.
1. daca merg cu IC Timisoara Nord- Bucuresti Nord si apoi cu IR Bucuresti Nord -Vaslui am reducere 10%? eu inteleg DA
2. s-a introdus un IR timisoara Nord-Beclean pe Somes, care are in compunere vagoane pentru Bistrita Nord si pentru Sighetul Marmatiei. Acestea se ataseaza la un Regio.
daca imi iau bilet Timisoara Nord-Bistrita Nord, de fapt folosesc 2 trenuri, IR pina la Beclean pe Somes si R pina la Bistrita Nord, se aplica reducerea? Idem toate grupele din tara practic schimba trenul.
daca nu se aplica reducerea nu cumva e publicitate mincinoasa? |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 11:40 | |
| Am vazut in noul mers mai multe trenuri care iti forteaza imaginatia si mai ales iti testeaza cunostintele de geografie.
Mult discutatul tren Constanta -Satu Mare are o pereche din Dej Calatori - Constanta. Mai e unul Cluj Napoca-Margina -Caransebes.
De departe cel mai interesant mi s-a parut IR Sibiu-Lotru-Caracal-Carbunesti Tirgu Jiu -(PETROSANI). un mare ocol, probabil doar pentru a asigura material rulant , ma indoiesc ca cineva o sa incerce ruta asta din Sibiu la Petrossani, in rest probabil ca pe segmente este solicitat. (aceeasi intrebare din postul anterior Sibiu -Tirgu Jiu 3 trenuri diferite se acorda reducere?)
Tirgu Mures -Galati are acum grupa de Suceava si de Iasi via Pascani, pacat ca nu e via Birlad ar deservi alte centre. |
| | | calin941-2
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 33 Localizare : Comanesti/Goioasa Reputatie : 5279 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 12:33 | |
| |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 12:40 | |
| - dan tm a scris:
- Am vazut in noul mers mai multe trenuri care iti forteaza imaginatia si mai ales iti testeaza cunostintele de geografie.
Mult discutatul tren Constanta -Satu Mare are o pereche din Dej Calatori - Constanta. Mai e unul Cluj Napoca-Margina -Caransebes.
De departe cel mai interesant mi s-a parut IR Sibiu-Lotru-Caracal-Carbunesti Tirgu Jiu -(PETROSANI). un mare ocol, probabil doar pentru a asigura material rulant , ma indoiesc ca cineva o sa incerce ruta asta din Sibiu la Petrossani, in rest probabil ca pe segmente este solicitat. (aceeasi intrebare din postul anterior Sibiu -Tirgu Jiu 3 trenuri diferite se acorda reducere?)
Tirgu Mures -Galati are acum grupa de Suceava si de Iasi via Pascani, pacat ca nu e via Birlad ar deservi alte centre. fix aiurea grupa de suceava.daca toto a pus grupa de suceava trebuia ca grupa de iasi sa circule prin vaslui-barlad. au niste idei astia de la cfr de te doare mintea. grupa de suceava pana la pascani cand se uneste cu cea de iasi. numai tampenii fac astia. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 13:06 | |
| |
| | | calin941-2
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 33 Localizare : Comanesti/Goioasa Reputatie : 5279 Data de inscriere : 30/10/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 13:24 | |
| - manuela a scris:
- dan tm a scris:
- Am vazut in noul mers mai multe trenuri care iti forteaza imaginatia si mai ales iti testeaza cunostintele de geografie.
Tirgu Mures -Galati are acum grupa de Suceava si de Iasi via Pascani, pacat ca nu e via Birlad ar deservi alte centre.
fix aiurea grupa de suceava.daca toto a pus grupa de suceava trebuia ca grupa de iasi sa circule prin vaslui-barlad. au niste idei astia de la cfr de te doare mintea. grupa de suceava pana la pascani cand se uneste cu cea de iasi. numai tampenii fac astia. Unde ati vazut voi grupa de Suceava la IR Galati-Tg.mures ca nici in mers nici pe infofer nu-i trecuta,si cum sa se uneasca cu gr de Iasi in Pascani ca gr de le Iasi pt Tg.Mures nici nu are oprire in Pascani.??? |
| | | calin941-2
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 13:25 | |
| - Citat :
- Explicatia e foarte simpla. 1840 din data de 11 se formeaza din garnitura sosita ca tren 1841 pe data de 10, si cum pe data de 10 e valabil mersul vechi si 1841 nu circula inca, rezulta ca 1840 nu are cum sa circule pe data de 11.
. Aici am inteles,ramane de vazut cu lucrarile de la tunelul Goioasa. |
| | | manuela
Numarul mesajelor : 603 Reputatie : 5410 Data de inscriere : 03/11/2011
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 14:29 | |
| - calin941-2 a scris:
- manuela a scris:
- dan tm a scris:
Tirgu Mures -Galati are acum grupa de Suceava si de Iasi via Pascani, pacat ca nu e via Birlad ar deservi alte centre.
fix aiurea grupa de suceava.daca toto a pus grupa de suceava trebuia ca grupa de iasi sa circule prin vaslui-barlad. au niste idei astia de la cfr de te doare mintea. grupa de suceava pana la pascani cand se uneste cu cea de iasi. numai tampenii fac astia. Unde ati vazut voi grupa de Suceava la IR Galati-Tg.mures ca nici in mers nici pe infofer nu-i trecuta,si cum sa se uneasca cu gr de Iasi in Pascani ca gr de le Iasi pt Tg.Mures nici nu are oprire in Pascani.??? eu nu am vazut,am luat de buna ce s-a spus (pana la prioba contrarie) era oricum o mare prostie sa fi fost asa. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 14:34 | |
| |
| | | calin941-2
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Lun 05 Dec 2011, 22:43 | |
| O stire de ultima ora 2 vagoane ale trenului personal 5211 Ploiesti-ghimes au deraiat azi 5.12.2011 intre statiile Tg.Ocna si Dofteana sectia de circulatie 501 Adjud-Siculeni. |
| | | ATM
Numarul mesajelor : 1371 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6638 Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mar 06 Dec 2011, 00:33 | |
| Nu e chiar pe topicul corect, dar informatia este foarte interesanta. Continuam la topicul aferent, " Accidente sau similare la CFR si in lume" de la " Informatii generale"
Continuam cu MT2011-2012. IR 1840, pe sensul de Satu Mare-Constanta merge combinat pe distanta Satu Mare-Dej calatori cu IR de Bucuresti. De aceea el apare in mers ca formandu-se din Dej. Si cu deraierea de care se discuta mai sus, fix asta nu-i trebuia lui 1840, mai ales ca el circula oricum ca elefantul pe sticla cand intra pe 501 - fire-ar a naibilea de treaba. |
| | | calin941-2
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mar 06 Dec 2011, 01:35 | |
| - ATM a scris:
- Nu e chiar pe topicul corect, dar informatia este foarte interesanta. Continuam la topicul aferent, " Accidente sau similare la CFR si in lume" de la " Informatii generale"
Continuam cu MT2011-2012. IR 1840, pe sensul de Satu Mare-Constanta merge combinat pe distanta Satu Mare-Dej calatori cu IR de Bucuresti. De aceea el apare in mers ca formandu-se din Dej. Si cu deraierea de care se discuta mai sus, fix asta nu-i trebuia lui 1840, mai ales ca el circula oricum ca elefantul pe sticla cand intra pe 501 - fire-ar a naibilea de treaba. Sa speram ca se vor rezolva problemele si il vom avea in circulatie |
| | | Tomi13leu
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 36 Localizare : Oradea/Petrosani Reputatie : 5517 Data de inscriere : 07/04/2010
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mar 06 Dec 2011, 13:32 | |
| Totusi de ce au limitat personalul Targu jiu-Timisoara la Arad??? era singura legatura directa din Petrosani la Timisoara si avea calatori destui,cel putin cand mergeam cu el |
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 Mar 06 Dec 2011, 13:35 | |
| Au bagat un R de legatura, ma intreb daca nu e format din aceeasi garnitura in continuare.
Mea culpa, eu am scris ca IR Tirgu Mures - Galati are si grupa de Suceava, aveam in minte fostul accelerat Iasi Vaslui+Suceava-Bacau-Adjud -Onesti -Brasov. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mersul trenurilor 2011-2012 | |
| |
| | | | Mersul trenurilor 2011-2012 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |