Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6425 Data de inscriere : 03/08/2010
Subiect: Re: Trenuri Interregio Joi Mai 31, 2012 9:40 pm
Un tren direct Constanta-bucuresti-Timisoara-Beograd e cam dificil de realizat pentru ca necesita multe vagoane de la CONSTANTA sau chiar BEOGRAD ceea ce cred ca e cam imposibil avand in vedere actuala criza de vagoane de la noi
Vitosa
Numarul mesajelor : 9052 Reputatie : 14458 Data de inscriere : 08/01/2011
Subiect: Re: Trenuri Interregio Joi Mai 31, 2012 9:47 pm
The Legend a scris:
Un tren direct Constanta-bucuresti-Timisoara-Beograd e cam dificil de realizat pentru ca necesita multe vagoane de la CONSTANTA sau chiar BEOGRAD ceea ce cred ca e cam imposibil avand in vedere actuala criza de vagoane de la noi
Nu se gasesc macar 5 vag? evident plus alte 5 ca sunt doua garnituri. Initiativa nu e... Dar ptr "saracia" asta de 360/361 se gasesc nu?
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3340 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8329 Data de inscriere : 26/05/2011
Subiect: Re: Trenuri Interregio Joi Mai 31, 2012 10:02 pm
The Legend a scris:
Sincer nu trebuie sa ne facem iluzii. Nu vin sarbii pe litoral (ei de abia sunt catva pentru Bucuresti), iar constanteni nu sunt decat pentru tranzit catre Italia. Poate doar asa ca sa aparem si noi in graficele internationale cu acest tren Constanta - Belgrad. Nu este loc de vise, trebuie sa fim pragmatici.
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6027 Data de inscriere : 10/05/2011
Subiect: Re: Trenuri Interregio Joi Mai 31, 2012 10:04 pm
Marius 926 a scris:
The Legend a scris:
Nu se gasesc macar 5 vag? evident plus alte 5 ca sunt doua garnituri. Initiativa nu e... Dar ptr "saracia" asta de 360/361 se gasesc nu?
Trebuie sa recunoastem cu totii ca acesta compunere a lui 360/361 cam lasa de dorit insa nu-i asa , trenul asta nu prea are viitor daca nu i se da in primul rand o importanta nationala si dupa aceea internationala altfel degeaba plimbi cateva vagoane prin tara si ii mai zici si tren international .
Eu zic ca trenurile internationale ar trebui regandite ca si trase , eventual desfiintate alte trenuri care au trase apropiate si unite cu acestea intr-un singur tren care se poate desparti pe parcurs , dar sa aibe macar 10 vagoane adica sa nu se prezinte in forma de acum.
Criza asta de vagoane nu stiu daca exista cu adevarat , mai degraba este o lipsa de management atata vreme cat vorbim de IR-uri cu vagoane noi si intercity cu vagoane mai vechi decat cele IR . Ce sa mai zic ca arata garniturile ca pijamale unei fete mari ?
razvan - trenuri a scris:
Sincer nu trebuie sa ne facem iluzii. Nu vin sarbii pe litoral (ei de abia sunt catva pentru Bucuresti), iar constanteni nu sunt decat pentru tranzit catre Italia. Poate doar asa ca sa aparem si noi in graficele internationale cu acest tren Constanta - Belgrad. Nu este loc de vise, trebuie sa fim pragmatici.
Razvan daca afirmi asa ceva inseamna ca nu ai inteles nimic din discutie ... Nu faci tren direct spre Belgrad ca sa legi litoralul romanesc de sarbi si invers , interesul in primul rand este de a lega Constanta de Bucuresti si mai apoi cu tara . Sa zicem ca ai 8 trenuri pe zi Constanta-Bucuresti din care 3 merg mai mult decat Bucuresti , pai nu este mai bine si economic sa fie inca vreo 2-3 daca tot ai niste internationale pe care le limitezi la Bucuresti iar timpii de plecare din Bucuresti ar fi chiar buni ? Ma repet , vagoanele de dormit raman in Bucuresti si le prelungesti spre Constanta/Mangalia numai daca ai cereri .
De exemplu trenul Dacia pleaca la 14.00 din Bucuresti spre Viena , prelungeste-l sa plece de la 11.15 din Constanta eventual de la 09.30 din Mangalia si sigur va avea succes macar in weekend si macar vara . De exemplu in acest sezon intre orele 09.00-14.00 nu va fi nici un tren nintre Constanta si Bucuresti , ti se pare normal ?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Trenuri Interregio Vin Iun 01, 2012 12:08 am
Fostul Acc Timisoara-Buc.Nord care ajungea in jurul orei 04:45 in capitala avea destui calatori caci e mai comod sa iti iei o marja de intarziere de 1-2 ore decat sa risti sa ajungi la 10 min si sa aiba intarziere si la 05:00 ai ce face in capitala, pana te misti de la peron pana ajungi in statie incepe si RATB-ul sa se miste, metroul la fel etc...plus ca trenul asta era foarte bun ptr cei care mergeau cu nasul chiar de la Tm la Buc, cam asta era singurul tren pe care se face blatul la greu.
Vale
Numarul mesajelor : 250 Varsta : 43 Localizare : Tirgu Mures Reputatie : 4967 Data de inscriere : 08/12/2011
Subiect: Re: Trenuri Interregio Vin Iun 01, 2012 8:33 am
Pentru ca Romania va creste prin bun simt si responsabilitate... haideti macar sa nu mai popularizam blaturile... In loc sa ne laudam cum le facem (noi, pasionatii de trenuri) mai bine am milita pentru "calatorul si biletul"... poate asa vor mai circula trenuri peste 10 ani si pe sectiile secundare
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3340 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8329 Data de inscriere : 26/05/2011
Intre Bucuresti si Constanta sa fie mai multe trenuri pana la pranz si invers sa fie mai multe trenuri dupa amiaza si seara. Singurele doua trenuri sau vagoane directe care ar avea ceva pasageri pe extern ar fii Constanta - Budapesta si spre Chisinau. Si poate din Moscova catre Constanta (se stie ca rusii se duc cu trenul in Bulgaria pe litoral 4-7% din numarul total vara).
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6027 Data de inscriere : 10/05/2011
Subiect: Re: Trenuri Interregio Sam Iun 02, 2012 12:23 am
razvan - trenuri a scris:
Si poate din Moscova catre Constanta (se stie ca rusii se duc cu trenul in Bulgaria pe litoral 4-7% din numarul total vara).
Da si astfel vin cu tot cu hemoroizi
19jimmy84 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3168 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8543 Data de inscriere : 05/06/2010
Subiect: Re: Trenuri Interregio Dum Iun 03, 2012 3:14 pm
IR 1554
IR 1552
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6376 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11376 Data de inscriere : 17/02/2011
IR 1623/1624 ar trebui limitat la Brasov sau sa fie compus doar din 3 vagoane,nu 5 pentru ca nu sunt calatori. Astazi au coborat majoritatea in Brasov iar la plecare spre Sibiu au ramas maxim 10 calatori.
Limitat nu, ci limitate doar primele 2 vagoane si ultimile 3 20-49 200, 19-55, 20-49 sa mearga la Sibiu. Nu erau 10 erau undeva intre 30-40 dar oricum e mic numarul calatorilor in comparatie cu numarul de locuri pe care il ofera cele 5 vagoane.