|
| InterRail - 2011 | |
|
+14luman laur 133 Rarau tacc400 traian RwO ravers75 DUAL decward vanchorusebulgaria sorinucu pannonia express Lafont Nesebar 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 4:44 pm | |
| |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 5:12 pm | |
| |
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 5:51 pm | |
| |
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 6:16 pm | |
| |
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 6:40 pm | |
| |
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 7:25 pm | |
| |
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 8:18 pm | |
| |
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 9:06 pm | |
| |
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 9:54 pm | |
| Ziua 9 Bosnia Hertegovina ; Croatia ; Serbia . Din Zagreb seara am plecat spre Sarajevo lume putina am stat singur in comp am dormit pana dimineata aproape de Sarajevo , cand ma trezesc si ma uit pe geam ce sa vad saracie si urme ale razboiului , la rascruce de drumuri erau cazemate din beton cu mici hublouri care aveau gratii , sigur sunt de pe vremea razboiului din anii 90 cand acolos e impuscau zi de zi . Prima poza in Bosnia ; Doboj Sarajevo ; cladirea garii vazuta dinspre oras . Foste vag Suedeze aduse in Bosnia Interiorul garii , desi erau afise cu fotografiatul interzis Peroanele garii , un astfalt care sigur e de pe vremea lui Tito Turnul de comanda , pe el au ramas urmele gloantelor e plin de gaurele , ciuruit Trenul cu care ma venit din Zagreb Urme ale civilizatiei ce a fost candva in aceasta gara si nu numai aici se gaseste in toata Ex. Iugoslavia , acum totul a ramas in urma si ce au avut sa dus de rapa exmplul lifturilor ce existau la fiecare peron cate 2 lifturi la un peron care in anii 80 asa ceva nu vedeai in alte tari si uiote ca in Iugoslavia exista asa ceva , oricum Iugoslavia a fost o mare putere care dupa moartea lui Tito sa dezmembrat inloc sa continue sis a pastreze ce aveau . Am vorbit cu cativa oameni in tren si am intrebat dece au ales aceasta dezmembrare dar nici ei nu stiu ce sa zica , au zis ca totul ar fi plecat pe motiv de religie altii ca nu au ajuns la un numitor comun cicne sa detina puterea , cert e ca lumea regreta vremea lui Tito asta e clar . De pe urma razboiului Bosnia a fost cea mai afectata si cea mai distrusa , acum lumea traieste asa cum poate calea ferata e la pamant rareori sa prinda 50 km/h la trecerile de nivel nu exista bariere sau semnale acustice , trenul opreste la fiecare trecere de nivel se asigura ca nu vine masina si apoi trece :shock: cam asta e in Bosnia . Trenul Ploce-Sarajevo-Zagreb Nu exista afisaje , se anunta ca trenul x pleaca de la linia y si la cate trenuri au ei pe zi cred ca nu depasesc 20 am uitat sa le numar . Exista pe vremuri si afisaje acum se mai vad dor unele bare metalice ce atarna de tavanul peroanelor 2 loco bo-bo Trenul Sarajevo-Beograd , cu care am plecat si eu . O cazatura de regio Zenica Zavidovici Alte peisaje inainte de Doboj Un triaj inainte de Doboj care acum este parasit , el era si electrificat , pe vremuri exista trafic destuld e intens ....... Doboj Trecerea granitei dintre Bosnia si Croatia In Croatia un motor nou nout in teste . Strizivojna Vrpolje Beograd Vagoane din care se compune trenul Romantica BO-BO care a adus trenul (vagonul) de la Sarajevo O aburoasa Urmeaza Ziua 10 ultima . |
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Joi Iun 09, 2011 10:18 pm | |
| Ziua 10 si ultima din traseul meu . Seara am plecat din Beograd spre Sofia , la granita dintre Serbia si Bulgaria se face contrabanda cu tigari de toata frumusetea trenul din Beograd trebuia sa ajunga in Sofia la 7:32 iar eu urma sa plec spre Buc la 9:05 cu Int 460 din cauza ca a stat la granita si vamesii au descoperit pachetele cu tigari trenul a ajuns in Sofia la limita 8:50 am reusit sa prind trenuld e Buc altfel trebuia sa vin cu ceva pana in Ruse sid e acolo ori o ocazie ori sa stau pana noaptea la Bulgaria Exp . dar noroc ca nu a fost asa O poza din Pleven , unde un LDH trage un vagon . Pleven se lucreaza la modernizarea peroanelor . O gara unde nu era programata oprirea , am uitat cum i spune . Levsky Vag 21-80 Sofia-Buc. Ruse , si trenul 461 Buc.-Sofia/Istanbul O loco BDZ Int. 460 intra pe podul Ruse-Giurgiu , cu el intru si eu in Romania In Videle era aceasta loco . stationa Acesta a fost traseul meu in Europa cu InterRail , am calatorit numai la clasa 2 , la unele trenuri de noapte trebuie rezervarea locului care a costat 8-9 euro , nu am avut nevoie de cuseta sau dormitor pentru ca asta insemna sa platesc multi bani in plus , am avut destul loc la clasa 2 unde am putut sa dorm . Eu unu am fost foarte multumit de ce am vazut sic e am facut . |
| | | Lafont
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti M300 Reputatie : 5595 Data de inscriere : 02/01/2011
| Subiect: Superb Vin Iun 10, 2011 12:10 am | |
| crede-ma ca am ramas fara cuvinte. o calatorie pe cinste. felicitari
|
| | | pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5784 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Sam Iun 11, 2011 12:04 am | |
| Felicitari, reportajul este impresionant, si probabil toata calatori a fost impresionanta! Cred ca ai adunat undeva pe la 10.000 km! Nu imi dau seama clar din reportaj daca ai petrecut toate noptile in tren? Daca da, felicitari pentru rezistenta!
Ai calatorit asadar pe linia cea mai rapida din Europa, de la Paris inspre Nancy (320 km/h). Si da, e pacat ca SNCF cere 18 euro posesorilor de Interrail... Daca imi amintesc bine, exista totusi cateva locuri la 6 euro. Cand acestea sunt epuizate, se platesc 18 euro pentru un loc. Intr-una din poze se vede un TGV mai colorat in gara Nancy: este un tren special pentru aniversarea a 30 de ani de TGV.
Te-ai plimbat si cu ICE, si cu Railjet si cu eurostar italia, cam tot ce inseamna tren de mare viteza in Europa, precum si cu CityNightLine (printre cele mai confortabile trenuri de noapte din Europa). TGVul ramane un exemplu impresionant de tehnologie feroviara: distante de aproximativ 500 de km (Paris-Lyon sau Paris-Strasbourg) sunt parcurse in 2 ore - 2 ore si jumatate, iar pentru a traversa Franta de la nord (Lille) la sud (Marseille) cei 1000 de km sunt parcursi in 5 ore si jumatate. Pe o distanta similara, sezonierul R942 are nevoie de 22 de ore...
In fine, te-as intreba care calatorie ti-a placut cel mai mult?
|
| | | sorinucu
Numarul mesajelor : 319 Localizare : Baia Mare Reputatie : 5822 Data de inscriere : 26/01/2010
| | | | vanchorusebulgaria V.I.P Member
Numarul mesajelor : 324 Reputatie : 5420 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Sam Iun 11, 2011 10:32 pm | |
| Great travel, great photos. But there is a problem. I can't see even just a one photo until the sixth day of your trip. Until the second part of the photos from Switzerland, if I have to be more exact. This is not the first situation since I'm in this forum and photos from here are uploaded to this hosting you are using. I would be grateful if you do something to solve this problem. Greeting from Bulgaria, Vancho |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 8002 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: InterRail - 2011 Sam Iun 11, 2011 10:41 pm | |
| - vanchorusebulgaria a scris:
- Great travel, great photos. But there is a problem. I can't see even just a one photo until the sixth day of your trip. Until the second part of the photos from Switzerland, if I have to be more exact. This is not the first situation since I'm in this forum and photos from here are uploaded to this hosting you are using. I would be grateful if you do something to solve this problem. Greeting from Bulgaria, Vancho
Is a problem with the photos server... In few days the problem wiil be resolved.... Felicitari pentru reportaj Karpaty ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: InterRail - 2011 | |
| |
| | | | InterRail - 2011 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |