|
| Bilete TFC | |
|
+29Andrei Andras dan tm kristi kkk razvan - trenuri marius664 boldalexandru mielutu zburator Katalyn tcm Spartan1948 Razvan Tudor phnegativ cont.dezactivat. spiderpc Adrian78 Dr2005 cristy79 kido Radu.B Adirmvl Rarau ionutsever traian Nesebar razwy cristi CFR TVlad SULZERUL 0733 Norbi 33 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Bilete TFC Mar 16 Iun 2015, 13:57 | |
| Nu toti oamenii sunt la fel, cat i-ai impune unui om sa fie intr-un fel daca el e altfel din nastere nu prea se schimba 100%. La firmele private trebuie sa se comporte cat mai prietenos cu, calatorii, de la ei vine profitul si trebuie atrasi. Ca nu toti nasii sunt prietenosi asta tine si de felul de a fi, ce am spus mai sus. Nu cred ca trebuie sa fim rai, toti avem zile bune si zile proaste, nu poti zambii la comanda cand acasa poate ai un copil bolnav, parinti bolnavi sau diverse probleme. E greu sa lucrezi cu publicul iar omul difera de la individ la individ, niciodata nu poti multumii pe toata lumea. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Bilete TFC Mar 16 Iun 2015, 14:04 | |
| La TFC, mai ales pe Bucureşti - Buzău, orice călător e văzut ca un potenţial infractor (probabil la fel e şi pe Olteniţa)... vine naşul, care nu zice bună ziua, împreună cu agentul de pază care cu o mână îşi roteşte în aer pulanul şi cu cealaltă stă pe sprayul lacrimogen, să nu cârâie vreun călător. Nu mai zic că unii naşi te etichetează din start ca potenţial blatist/infractor/indesirabil în trenurile TFC... ,,Nu urci cu aia aici!", aia fiind bicicleta, pentru care plătisem cei 4,5 lei. Am urcat, dar naşul o tot ţinea că nu se poate. Altă dată am vrut să cumpăr bilete pentru un grup mai mare pe Buzău - Bucureşti. Urma să ajungem cu bicicletele acolo şi nu ştiam cât timp o să mai avem. Răspunsul a fost sec ,,Bilete Buzău - Bucureşti puteţi să cumpăraţi doar de la Buzău!" Le-am scris şi pe Facebook şi mi-au zis că nu au cum, doar să ajung în Buzău cu suficient timp cât să iau bilet. Cum grupul a ajuns în Buzău cu vreo 15 minute înainte să plece trenul şi biletele se vând până cu 5 minute înainte, au mai luat bilet doar cei cu reduceri, restul fiind suprataxaţi în tren, că nu s-au putut vinde 25 de bilete de persoane + 25 biciclete în 10 minute. Nu mai zic că cei taxaţi în tren au achitat şi rezervarea locului, deşi nu au primit loc, că naşul nu ştia ce au vândut electronic cei de la Ploieşti şi le-a trecut pe bilet doar vagonul ,,că oricum nu se ocupă tot de la Ploieşti".
De asta nu prea mi-a plăcut TFC şi modul în care lucrează. Acum, de bine, de rău, nu prea mai am nevoie să merg cu trenurile lor, cel puţin pe interoperabile. _________________ :TTT:
|
| | | Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8674 Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Bilete TFC Mar 16 Iun 2015, 16:27 | |
| La noi pe Cluj - Oradea nasii sunt foarte amabili pe trenurile TFC. Nici paza nu avem in tren, si totusi este ordine si liniste. Si bronzatii care urca din Cluj si merg la Aghires sau Huedin vin cu bilete luate de la casa de bilete TFC. O singura data am vazut cativa "gabori", cand erau trase cele doua trenuri de Oradea la peron comun (15201 linia 4 si 3073 linia 3), zicea unul catre celalalt care vroia sa se urce in trenul TFC: Da-te jos ca nu ai bilet, hai urca-te in astalalt ca aici ne putem intelege cu nasul... |
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25580 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Bilete TFC Mar 16 Iun 2015, 16:38 | |
| La noi e diferenţă ca de la cer la pământ între personalul care deserveşte trenurile de pe Buzău - Nehoiaşu, Ploieşti - Măneciu, Ploieşti - Slănic şi cel de pe Bucureşti - Buzău (nu ştiu spre Galaţi cum e, nu am mers niciodată cu trenul lor acolo). _________________ :TTT:
|
| | | boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5059 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: Bilete TFC Mier 17 Iun 2015, 13:16 | |
| Nici pe Oltenita nu sta la discutii cu tine. Zilele trecute un om venea cu trenul de la Bucuresti, n-a coborat la Vasilati ca adormise asa ca a coborat la Budesti unde facea cruce cu cel care pleca la Bucuresti. Nu si-a luat bilet asa ca l-a saltat si l-a suprataxat nasu.
La noi nu mai este BGS, sunt altii de la TEAM GUARD, astia sunt mult mai slabi fata de cei de la BGS ( ma refer din punct de vedere al vigilentei ).
Si inca ceva, 2401-2402 a ramas, cred, singurul automotor care nu a intrat in procesul de revopsire.
Deocamdata la noi mai sunt :
2403-2404. 2409-2410. 2411-2412. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Bilete TFC Mier 17 Iun 2015, 14:06 | |
| Problema la TFC nu stiu daca e pe toate rutele. Eu cand am fost anul trecut pana la Vasilati si inapoi am gasit nasi de treaba, unul din ei chiar mi-a dat voie sa pozez desi BGS-ul mi-a zis sa pozez din tren in afara, ca la ce-mi trebuiesc pozele si ce fac cu ele, ba chiar a venit apoi sa le vada, bineinteles ca nu i le-am aratat.
Faza cu nasii recalcitranti, aroganti sau prost crescuti am intampinat-o in zona Ploiesti pe trenurile TFC-ului de Buzau, Slanic si Maneciu. Doar la 4 nasi, 2 femei si 2 barbati, restul nu te trateaza ca pe un criminal, ei fiind gardieni si automotorul celula, doar astia 4 se cred ei mai zmei.
Am mai povestit si in trecut cum un grup de 6 rockeri s-au urcat in sezonierul TFC Buc.Nord-Pl.Sud-Slanic din Buftea si au cerut bilete pana la Pl.Vest, iar nasul le-a dat pana la Pl.Sud cu tot cu un papagal pe post de asa zis supracontrol. Cei 2 au coborat la Pl.Sud iar de acolo a venit nasul care ducea trenul pana la Slanic, ce show a fost pentru 6 bilete Pl.Sud-Pl.Vest de 1,50 lei/biletul, nu stiu cum de a scapat nebatut acel nas, rockerii cred ca erau trezi ca daca erau putin ametiti sigur se lasa cu lovituri. Ce vina au avut oamenii ca ei au cerut pana la Vest si nasul le-a dat pana la Sud spunandu-le ca biletele sunt valabile pana la Vest, desi la Sud trenul isi schimba numarul si personalul. Acum vad ca e direct si are un singur numar. |
| | | boldalexandru
Numarul mesajelor : 288 Reputatie : 5059 Data de inscriere : 05/11/2011
| Subiect: Re: Bilete TFC Joi 18 Iun 2015, 10:48 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Problema la TFC nu stiu daca e pe toate rutele. Eu cand am fost anul trecut pana la Vasilati si inapoi am gasit nasi de treaba, unul din ei chiar mi-a dat voie sa pozez desi BGS-ul mi-a zis sa pozez din tren in afara, ca la ce-mi trebuiesc pozele si ce fac cu ele, ba chiar a venit apoi sa le vada, bineinteles ca nu i le-am aratat.
Pe Oltenita da sunt nasi de treaba . Si tine cont ca cei care vin pe Oltenita nu sunt toti din zona ( mai ales sefii de tren ) |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22398 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Bilete TFC Vin 07 Aug 2015, 12:34 | |
| T.F.C. ONLINE- biletele vin direct la tine!!! Stimati calatori, avem placerea sa va informam ca in aceasta perioada incepem demersurile pentru implementarea unui sistem de emitere online a legitimatiilor de calatorie, acestea putand fi achitate direct cu cardul. In scurt timp softul va fi disponibil. Va multumim ca alegeti sa calatoriti cu trenurile TFC! |
| Subiect: Re: Bilete TFC Vin 11 Sept 2015, 19:49 | |
| Bucuresti-Galati |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13108 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Bilete TFC Joi 24 Sept 2015, 11:32 | |
| Daca nu postez unde trebuie rog un moderator/admin sa il mute unde considera.
Ieri, in Ciucea, am vazut 15203-ul TFC-ului cu vreo 10 oameni in DH2. Conditii bune, timpi apropiati de ai IR-ului, preturi aproape la jumatate, si totusi... |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11198 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Bilete TFC Vin 06 Noi 2015, 10:22 | |
| La trenurile IR de la TFC tariful locului a crescut de la 1,5 lei la 2,5 lei, evident ca au uitat sa anunte, de fiecare data trebuie sa am surprize dastea placute pentru 40 km la Regio in loc sa platesc 5,50 lei platesc 7 lei iar azi pentru IR 15062 Pl.Sud-Buc.Nord 59 km in 55 min fara prize si aer conditionat tariful e de 10 lei fata de 9 lei cum era pana de curand.
CFR Calatori e numarul 1 tarife si oferte ok cu toate ca au destule minusuri, cel putin la compania de stat nu sunt asa ahtiati precum privati de la TFC.
Data viitoare o sa recomand IR 1756, IR 14092 sau R 3004.
|
| Subiect: Re: Bilete TFC Vin 06 Noi 2015, 10:27 | |
| Stimati calatori, va informam ca incepand cu 1 mai 2015 tariful de rezervare este de 2,50 lei.
Tariful de rezervare se achita obligatoriu astfel:
* pentru relatia Bucuresti Nord - Buzau si retur se achita inclusiv tariful de rezervare loc in valoare de 2,50 lei pentru distantele parcurse mai mari de 50 km.
* pentru relatia Bucuresti Nord - Galati si retur se achita inclusiv tariful de rezervare loc in valoare de 2,50 lei pentru distantele parcurse mai mari de 70 km.
* pentru relatia Cluj Napoca - Oradea si retur se achita inclusiv tariful de rezervare loc in valoare de 2,50 lei de catre calatorii care parcurg intreaga distanta Cluj Napoca - Oradea si Oradea - Cluj Napoca.
|
| Subiect: Re: Bilete TFC Lun 08 Feb 2016, 11:44 | |
| Nu ştiu dacă a observat cineva, dar unele din tarifele TFC au fost majorate. Tarifele la R au fost reduse o dată cu scăderea TVA-ului, pe când la IR s-au păstrat fostele tarife de R dinaintea reducerii de TVA. http://transferoviarcalatori.ro/tarife/tarife-tfc.html Tarife la abonamente... studenţii de pe Bucureşti - Ploieşti au dispărut complet din schemă, pentru că nu se dau reduceri pentru ei la abonamentele de IR (în loc de 93 lei vor trebui să plătească 196 lei!), în vreme ce CFR Călători permite călătoria cu abonament de R la unele IR, iar Regiotrans circulă ca R: Tariful de taxare în tren a fost şi el umflat. Deci dacă stau juma' de oră la coadă la bilete, tot eu plătesc dublu?! A mai crescut şi tariful pentru biciclete, că dacă ai bani de bicicletă, ai şi bani de bilet pentru ea. Asta în condiţiile în care nicio garnitură a TFC nu are climatizare şi prize! Asta spre deosebire de CFR Călători şi Regiotrans, unde ai climatizare şi prize şi la R. _________________ :TTT:
|
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5873 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Bilete TFC Lun 08 Feb 2016, 21:27 | |
| La TFC tariful la IR este cu cativa lei mai mare decat la Regio. Astept si eu ziua cand va fi la fel si la CFR, acum tariful este dublu pentru a se asigura o cat mai buna jecmanire a calatorului. Iar pe distante scurte este pur si simplu aberant. Se pot compara tabelele cu preturile IR intregi ale celor doua companii. Cand te uiti pe cele de la CFR te ia groaza. Asa ca nu stiu unde e de fapt problema.
Am venit de la Predeal cu IR 1635 in cadrul ofertei Trenurile Zapezii m-a costat 30.75 lei. Acesta este pretul corect pt 140 de km. Nu panarama de 40 de lei. Altfel - trenul plin de pensionari si elevi/studenti, cred ca iar eram singurul fraier din vagon cu bilet intreg. Si ne mai miram de ce se blocheaza DN1 in fiecare week-end. Numai eu cunosc atatea persoane care voiau sa mearga cu trenul la munte, dar neavand nicio reducere/pomana si facand comparatia tren-masina normal ca si-au pus fundul in masina si au preferat sa stea cu orele pe DN1 in loc sa dea 2 milioane dus-intors la CFR.
Eu as mentine oferta actuala de -25% pe Bucuresti-Brasov tot timpul anului daca nu la toate trenurile IR macar la 1631/2/3...
Deci cei ce isi fac griji pt TFC sa stea linistiti ca nu au nicio problema calatorii ca platesc 1-2 lei in plus la IR si e rezervarea 2.5 lei. Iar pretul la biciclete vad ca e 5 lei indiferent de rang, nici asa nu e bine? |
| Subiect: Re: Bilete TFC Lun 08 Feb 2016, 21:35 | |
| - cristy79 a scris:
- La TFC tariful la IR este cu cativa lei mai mare decat la Regio. Astept si eu ziua cand va fi la fel si la CFR, acum tariful este dublu pentru a se asigura o cat mai buna jecmanire a calatorului. Iar pe distante scurte este pur si simplu aberant. Se pot compara tabelele cu preturile IR intregi ale celor doua companii. Cand te uiti pe cele de la CFR te ia groaza. Asa ca nu stiu unde e de fapt problema
IR-ul de la CFR pe aceeaşi rută îmi oferă aer condiţionat, prize şi WC vacuumatic. TFC îmi oferă căldură şi un pulan pe spinare dacă comentez. IR-urile de la CFR Călători sunt pline (cu câteva excepţii, gen 1540/1541)... de ce s-ar umbla la preţuri? Şi nu mi-o mai băga pe aia cu 1631, că doar pentru că TU nu-ţi permiţi să circuli cu el, nu înseamnă că duce lipsă de clienţi. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bilete TFC | |
| |
| | | | Bilete TFC | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |