Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

De ce nu trec Ea-urile granita..

In jos 
+8
cont inactiv
lovekomotive
cont dezactivat .
buldozer2
mureseanu_976
Codrut1985
Adrian78
Razvan
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6529
Data de inscriere : 10/10/2009

De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 15:44

edward_w92 a scris:
Domnule Onorfei, ca tot suntem la discutii libere si dezbatem un subiect.......nu inteleg ce v-a deranjat in afirmatia lui Andrei, sau care afirmatie v-a deranjat, si sa mor de-am inteles ce ziceti cu ultimul mesaj, vreti sau nu sa circule masinile altora pe teritoriul patriei dumitale?Andrei spune ca nu ar fi o problema....nu inteleg ce vroiati dumneavoastra sa spuneti.

Cu stima, Edward!
In alte situatii ai foarte mare perspicacitate in a PRICEPE ceea ce spune unul sau altul,..ori acum vad ca nici macar nu ...INTELEGI. Ei,...eu nu bat toaca de o mie de ori. Citeste si reciteste un post de mai multe ori si ai sa PRICEPI. Si eu am rascitit de zeci de ori cateva posturi ale tale, pana sa inteleg ce voiai sa spui!
In postul ala al meu, daca ai fi avut minte agera ai fi observat paranteza cu completarile de rigoare si nu rautacioase-Doamne feres-Te!! .Dar se pare ca pentru unii ar trebui sa DESENEZ aceste chestii...
Apropo's, daca tot suntem la discutii libere,....imi faci si mie prezentarile???? Cine e...Andrei???? Scuze,.....dar dupa nick-name-uri nu-i stiu!....
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 16:41

Andrei e cel al carui mesaj l-ati citat cand ati editat ultimul mesaj.... acum am priceput ce vroiati sa scrieti, doar ca ati citat anumite mesaje si nu intelegeam de care parte sunteti, daca nu ati fi citat mesajele si scriati simplu mesajul....sigur era mai usor de facut legatura....cum ca ati fi facut o completare. Faptul ca ati mentionat de varsta m-a facut sa cred ca ati facut vreo afirmatie si nu stiam pt ce, acum am priceput mesajul.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 16:52

Acum ,...scuze de confuzie, dar dupa pseudonime...eheee, e greu sa le stiu numele real,...si sincer numele real nu ai cum sa-l retii. Numai cand ma uit cati de Gabrieli, Eduarzi, Ionuti si Marieni sunt pe forum, e greu sa le mai tin sirul..Smile
Ok!
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6353
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 16:54

Andrei a.k.a. Lovekomotive eu sunt. Oricum domnul Onofrei nu a intrat intr-o disputa pe acest subiect cu mine, ci cu domnul Drula. Fiecare persoana are o parere pe care o aduce la cunostinta celorlalti pe acest forum, de aceea nu trebuie sa ne consumam prea mult cand cineva nu rezoneaza la ideile, convingerile noastre. Oricum la disputa precedenta, oarecum vina-mi apartine, pt ca eu sunt cel care din ironie i-am catalogat pe maghiar drept mandri pt ca nu ne accepta EA-urile noastre, iar domnul Drula mi-a prezentat problema din unghiul opus, atata tot.
Revenind la subiect, incetul cu incetul cred ca interoperabilitatea isi va face din ce in ce mai mult simtita prezenta, pt ca vrem nu vrem e o solutie benefica pentru toate partile implicate.
Sus In jos
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 17:49

Nu Andrei. Nu ai nicio vina! Vina mi-o asum eu in totalitate deoarece,...cand vine vorba despre Drapel, Romania, patriotismul din mine( sunt cam inversunat in privinta asta!) devine aprins si cam vehement.Dar, recunosc ca am exagerat. Tu Andrei doar ai adus o informatie strict la obiect. Asadar imi cer scuze de confuzia creeata! Doamne fereste, nu am dorit si nu doresc sa intru in conflict cu nimeni, numai ca...imi iubesc prea mult Patria si de-aici...micuta confuzie.
Toate cele bune prieteni!
Sus In jos
sorinucu

sorinucu

Numarul mesajelor : 319
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 5795
Data de inscriere : 26/01/2010

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 21:58

Edward, la bulgari nu am nici de cum sa treaca EA-urile granita decat daca sunt tractate, pentru ca nu avem nici o legatura electrificata cu Bulgaria, decat pe la Curtici cu Ungaria. Smile))
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/sorinucu
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 6988
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeMar 04 Ian 2011, 22:42

Tocmai de asta am si spus ca nu stiu..... Wink
Sus In jos
zenox4500
V.I.P Member
V.I.P Member
zenox4500

Numarul mesajelor : 103
Varsta : 69
Localizare : Caransebeş
Reputatie : 5716
Data de inscriere : 01/08/2009

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 06 Ian 2011, 17:08

Nu am intrat in spatiul .......SHENGHEN a21 a21
Sus In jos
stinky

stinky

Numarul mesajelor : 256
Varsta : 37
Localizare : Jimbolia,Timis
Reputatie : 5851
Data de inscriere : 25/08/2009

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 06 Ian 2011, 21:08

Odata cu intrarea in spatiul Schenghen,va fi un mare exod de locomotive romanesti peste granita Laughing ...exact ca si cand am intrat in UE a fost mare exod de romani peste granita
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce nu trec Ea-urile granita..   De ce nu trec Ea-urile granita.. - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

De ce nu trec Ea-urile granita..
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Schimbare de ecartament la granita Mongolia - China
» CFR vs. site-urile private privind mersul trenurilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: