|
| Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 | |
| | Autor | Mesaj |
---|
mi.tudor
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 31 Localizare : Iasi Reputatie : 5643 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Lun 06 Dec 2010, 22:04 | |
| |
| | | mi.tudor
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 31 Localizare : Iasi Reputatie : 5643 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Joi 09 Dec 2010, 10:44 | |
| |
| | | mi.tudor
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Mar 14 Dec 2010, 22:54 | |
| |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6529 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Mier 15 Dec 2010, 00:29 | |
| As dori sa completez ceea ce n-a facut-o NIMENI pana acum!!! Numele unui mare pasionat de tramvaie din Iasi care apare in imaginile de mai sus, este un eminent student ( viitor arhitect) pe nume ADRIAN CRENGANIS si impreuna cu dansul, sotia lui, distinsa doamna ALEXANDRA CRENGANIS! Este bine de mentionat numele acestor doi pasionati adevarati deoarece au realizat de-alungul anilor nu doar machete ci...bijuterii de machete, adevarate opere de arta, o istorie in miniatura a tramvaielor romanesti.Dar in Romania valorile sunt ignorate.Pacat...Eu insusi i-am promis acestui om o macheta dar...un eveniment nefericit din viata mea m-a impiedicat sa ma tin de cuvant. Oricum merita toata lauda acesti doi studenti, sot si sotie care si-au unit destinele intr-un mod cat se poate de frumos, demonstrand ca pasiunea se duce pana la capat: si-au unit destinele in ...tramvai!!! Bravo lor.Am avut ocazia sa-i cunosc personal pe acesti oameni si merita tot respectul cuvenit! Acesti oameni, fac cinste cu adevarat imaginii de pasionat !!! Tot respectul!!! |
| | | mi.tudor
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Mier 15 Dec 2010, 08:38 | |
| Intradevar Sergiu. De aceea vor fi expuse si modele si diorame de tramvaie.Plus ca va fi si prima expozitie din tara unde vor fi si tramvaie functionale |
| | | VeV
Numarul mesajelor : 150 Varsta : 26 Localizare : Bacau Reputatie : 5439 Data de inscriere : 05/06/2010
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Mier 15 Dec 2010, 15:07 | |
| Mulţumim Tudor, şi domnule Sergiu, pentru date . De ar fi posibilităţi, şi dacă aş fi mai mare, mi-aş lua şi eu o dioramă .. mă rog, nu cred că vă intereseaza . Nici nu trebuie . Tudoar respect pentru că faci aşa ceva, încă un mod de promovare a Moldovei . |
| | | mi.tudor
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Joi 16 Dec 2010, 21:55 | |
| |
| | | mi.tudor
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Joi 23 Dec 2010, 13:03 | |
| |
| | | mi.tudor
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Joi 23 Dec 2010, 13:03 | |
| |
| | | mi.tudor
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Joi 23 Dec 2010, 13:04 | |
| |
| | | mi.tudor
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Joi 23 Dec 2010, 13:04 | |
| Flacara Iasului
Expozitia de trenulete si tramvaie in miniatura si Targul de Craciun isi deschid portile pentru ieseni
In acest weekend, la ERA Shopping Park va avea loc un eveniment special, o expozitie de machete de trenuri si tramvaie in miniatura. Iesenii vor putea admira impresionanta colectie toata saptamana viitoare, pana pe data de 24 Decembrie. In plus, pentru ca se apropie Craciunul, toti cei prezenti in Galeria Comerciala vor putea cumpara cadourile pentru cei dragi de la Targul de Craciun realizat in parteneriat cu ONG-urile locale, unde vor fi expuse obiecte si accesorii confectionate manual.
Vineri, 17 Decembrie, incepand cu ora 17:00 la ERA Shopping Park va avea loc lansarea expozitiei de machete de trenuri si tramvaie in miniatura in prezenta domnului Cristian Stoica, Director Tehnic RATP. Trenulete functionale si machete statice, materiale de colectie, expozitie de fotografie, toate acestea vor putea fi admirate pana pe data de 24 Decembrie in incinta Galeriei Comerciale. Ocupand o suprafata de aproximativ 150 de metrii patrati, expozitia reuneste trei diorame, cea mai mare dintre acestea avand o lungime de 10 metri. Printre materialele de colectie expuse se numara sepci si uniforme din domeniul feroviar si epoleti autentici. In plus, iesenii care vor veni in acesta perioada la ERA vor putea admira, pe langa colectia impresionanta de machete, si o expozitie de fotografie, compusa din 100 de lucrari care infatiseaza trenuri, locomotive si detalii ale acestora.
Si pentru ca sarbatorile bat la usa, incepand cu ziua de vineri si pana pe data de 24 Decembrie, la ERA Shopping Park va avea loc Targul de Craciun, realizat in acest an in colaborare cu ONG-urile locale axate pe proiecte sociale de ajutorare a copiilor si batranilor, dar si pe promovarea culturii, a schimbului intercultural si a ecologiei. Reprezentatii acestora au pregatit pentru vizitatori obiecte si accesorii lucrate manual, cu specific de sarbatoare, ideale pentru a le face celor dragi o mica atentie. In plus, prin cumpararea produselor expuse in cadrul targului, iesenii sustin si ajuta ONG-urile sa isi desfasoare activitatea. ONG-urile vor prezenta produse precum bijuterii si accesorii realizate manual, saculeti de cadouri, origami si alte obiecte specifice culturii japoneze cat si sarbatorilor de iarna.
http://www.flacarais.ro/cms/site/f_is/n ... 43524.html
Ziarul Lumina (La ei chiar nu ma asteptam sa ne promoveze evenimentul.)
În aceste zile, Iaşul este gazda primei expoziţii de modelism feroviar din zona Moldovei - "Tram and Train Model Fest". La evenimentul care se desfăşoară în cadrul Centrului Comercial ERA vor expune cinci pasionaţi ai domeniului feroviar. Potrivit organizatorilor, pe lângă machetele funcţionale de trenuleţe va fi prezentată o dioramă cu machete de tramvaie funcţionale, lucrate manual, 10 vitrine cu machete statice de tramvaie, colecţii de obiecte şi materiale feroviare, precum şi o galerie fotografică cu tematică feroviară. Expoziţia este deschisă până în Ajunul Crăciunului.
http://www.ziarullumina.ro/articole;146 ... -Iasi.html
Canal YouTube "Tram and Train Model Fest" https://www.youtube.com/user/TATRAIASI?feature=mhsnp/u |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6353 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 Joi 23 Dec 2010, 13:18 | |
| Doamne ce mi-ar placea sa am asa ceva acasa :roll: superb |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 | |
| |
| | | | Tram and Train Model Fest Iasi Editia 1 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |