Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Train Director

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
seby1998

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 26
Localizare : Giurgiu
Reputatie : 4979
Data de inscriere : 01/07/2011

Train Director Empty
MesajSubiect: Train Director   Train Director Icon_minitimeMier 20 Aug 2014, 11:30

Train Director este un simulator pentru IDM. Este mult mai simplu fata de SimSig. Un punct bun este ca iti poti crea propriile tale rute, sau poti sa downloadezi scenarii facute de alti useri de pe pagina simulatorului (http://www.backerstreet.com/traindir/trdireng.htm). Am cateva statii realizate, dar problema mea este ca nu prea inteleg cum sa creez tabelul cu mersul trenurilor pentru o statie. Am citit instructiunile de pe pagina jocului, dar tot nu prea inteleg. Intrebarea mea este, poti sa scrii de mana toate trenurile, sau trebuie neaparat sa folosesti programul gentt, care la fel nu stiu cum functioneaza?
Daca cineva stie, poate explica mai pe intelesul tuturor cum functioneaza si cum poti crea tabele pentru statii?
Sus In jos
ldh.ro

ldh.ro

Numarul mesajelor : 116
Varsta : 46
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 3911
Data de inscriere : 24/06/2014

Train Director Empty
MesajSubiect: Re: Train Director   Train Director Icon_minitimeMier 24 Iun 2015, 14:26

Dacă a mai încercat cineva acest simulator și a reușit să creeze trase românești, îl rog să le posteze aici ca să ne bucurăm și noi de ele.
Sus In jos

Train Director
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Diverse
» De-aş fi director al CFR Călători
» Microsoft Train Simulator Romania
» Galerie AndreyCJ
» Mojo Blues Band - Louisiana Train

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum