Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara

In jos 
+132
ets2oltromânia
dragosdimitrescu
aris86
qew00
Katalyn
neluadi
StefanD_
mihaitzateo
NIKU24
Feroviar_18
cristy79
Sabik
gabrielcr
Florin C
stefan_br
TonyGFR
marius664
IonutChircu
maris.constantin
traian
Ciprian.bucur.92
dan tm
mielutu zburator
Luca tgv
Grigor
Nycolas Gabriel
gardianlinux
phnegativ
MetalRider
vatmanul
Jhonyla
orestte
kristi kkk
cont sters
ldh80
cristi_tgv
Bobby_TM
NicuS
alliens
mtk
bobo4526
92Dragos
Razvan Tudor
baiazid
Scoop
costi_dumitru
Ryan Anderson
Adirmvl
lifetec
riciu
user dezactivat...
Katalin4653
vanchorusebulgaria
Cont dezactivat
adytm
allred
Czirjak Arpad
alex1987
AlexandruC
George33
lokomo69
Kriszti219
nenuandrei
Radu
mirceamilitaru
IonutCFR2009
Sergiu rmn
g.popovici
ORWO
bostanescu gigel
Luna
alexandru.boia
srazvi
Rarau
Dr2005
Nk11
manuela
ravers75
DPS
alexmorph3us
Vlad
laur 133
Adisoft1991s
DUAL
dan_dinca
Cosmin5
Teodor
Andrey_tm
TVlad
didinul
C.F.R.
razvan - trenuri
mihaiuc
mishu88
cristyadaX
andreiutzu
cristi CFR
AlexD
Nesebar
rumpf1
decward
Vitosa
Cobra
bondarel
63-1143-5
cont dezactivat .
luciangeo77
Mircea Condilescu
Churchill
Adrian78
The Legend
Costin.H
cortexedge
Andrei
COSTACHE MIHAIL
stinky
Ionutz
discoid21
mardaryroby
Codrut1985
Caravelle_Zg
Amiralul
EA1clony106
alex.alexus.tm
membru inactiv
avram
jionutz
Cito
Gabry Gabriel
marius_m
Stratan-Tttggvv
myster2008
136 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeDum 21 Apr 2013, 08:14

cristi_tgv a scris:
dan tm a scris:
cristi_tgv a scris:
Cred ca ai citit aiurea,am fost nemultumit de acel controlor taran,da mi se pare normal ca sa ajunga la timp,pt ca si asa are un timp de parcurs mare,cat vrei sa faca 7 h ? Tara asta e plina de prosti care se multumesc cu ceea ce li se ofera.

AUZI nu ma faci pe mine prost daca nu iti convine tie ca nu ai putut sa dormi in compartiment.
Pina una alta asta se doreste a fi forumul pasionatilor feroviari. Al pasionatilor nu al calatorilor da?o gramada vin pe aici ca si tine si nu le convine aia si aia. Dupa unii ca tine nici scaune de piele si un vagon pentru o singura persoana la viteza de 500km/h nu ar fi suficient pentru ca intre timp a plouat afara si nu s-a vazut peisajul

Pasionatii vor sa se pastreze ceva din ceea ce a fost calea ferata. Tu ca si calator nemultumit nu ma faci prost daca tie nu iti convine lumina in tren, ce treaba ai tu sa stingi lumina? ce treaba ai tu daca trenul merge incet? are motiva asta ar trebui sa intelegi.
Ce trebuia sa te iei tu de controlor sa stinga lumina?

Nu te am facut prost,poate te ai simtit,am generalizat,tu nu vezi ca nu stii sa percepi un text il interpretezi in fel de fel de sensuri ?
In fine cu asta am terminat nu am de gand sa stau in polemici cu tine 7 zile,e democratie si imi spun punctul de vedere unde vreau si de cate ori vreau da? Zbye !

Pai tu imi raspundeai mie, asa ca printre rinduri am inteles ca ma bagi la gramada cu *rost*i care se multumesc cu orice li se ofera.
Si de ce nu te hotarasti daca erai nemultumit de tren sau de controlor.
Asta asa ca sa iti raspund desi vad ca accepti greu sa nu fi tu in frunte. Deh, metehne de zona de provenienta..
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeDum 21 Apr 2013, 10:59

M am saturat de *rost*i de pe aci care nu stiu sa citeasca un text si sa il interpreteze,sign out si nu mai calc sa scriu aci unde banatetnii ii cred pe olteni prosti,mi e lehamite de oameni ca asta de mai sus prost batut in cap.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeDum 21 Apr 2013, 15:44

Ok ok .. calma ,nu cred ca trebuie sa recurgem la violente verbale,si la a ne face prosti.. Orice mesaj postat pe langa topicul M900 va fi sters si sanctionat.
Sus In jos
costi_dumitru

costi_dumitru

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 34
Localizare : Giurgiu
Reputatie : 4992
Data de inscriere : 18/07/2011

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeMier 24 Apr 2013, 10:17

Pe M900 se lucrează la un nou punct de oprire între staţiile Chiajna şi Domneştii de Sus hc.
Halta ar urma să fie gata începând cu această vară.

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 H.+Sabarul+M900
Sus In jos
http://www.fotografdeocazie.blogspot.com
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeMier 24 Apr 2013, 10:48

Am înţeles că ar fi construita pentru parcul "Divertiland".
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 16/08/2011

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeMier 24 Apr 2013, 11:42

Nu a mai existat o haltă pe acolo în trecut?

adytm

adytm

Numarul mesajelor : 176
Varsta : 34
Localizare : Timisoara
Reputatie : 4652
Data de inscriere : 13/09/2012

MesajSubiect: M900   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 25 Apr 2013, 01:51

Observ ca se vorbeste destul de mult despre M800, de accord- e o magistrala de referinta dar niciun interes special pentru M900 care totusi leaga Bucuresti de Timisoara si de aici conexiune spre vest. Am impresia ca M900 este ca si M700 spre Galati ( o linie fara mare interes de conexiune)

Este jalnica linia asta, niste viteze de tot rasul ( singurul sector problematic este Balota- si este acceptabila situatia) trenuri din ce in ce mai putine...

Parca intra in anonimat M900:) nicio reparatie calumea nicio modificare spectaculoasa in BAR( de la vechia limita de 140 o sa se ajunga la 80Km/h Smile
Sus In jos
The Legend
V.I.P Member
V.I.P Member
The Legend

Numarul mesajelor : 1115
Varsta : 30
Localizare : TIMISOARA SI ATAT!
Reputatie : 6446
Data de inscriere : 03/08/2010

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 25 Apr 2013, 07:56

Sau cum era inainte Orasova-Severin cu 120 si acuma cu 70 in livret dar cu limitare de 50 de dupa primu BLA de dupa Orsova pana la iesire din Gura Vaii si de acolo cu 100 pana la severin.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 25 Apr 2013, 08:39

@adytm .. Intr-adevar farmecul in M800 e traficul .. foarte foarte multe marfare/zi , pentru ca face legatura cu portul tarii Constanta.Alt motiv care da topic de discutie lu M800 e ca a avut RK puternice in ultimii zece ani si tot o panarama e.Datorita acestor RK,M800 a vazut numai material rulant bun,care genereaza discutii... Sa nu uitam de aportul puternic la traficul de calatori care-l aduce vara,ca in rest e un fel de M202,ba chiar m202 cu Regiourile Simeria-Petrosani formate din EC+1 vagon au mai multi calatori Smile).
In esenta e o panarama de magistrala care suge fonduri cu nemiluita,si asta ne nemultumeste.Are frati si surori prin Romania,de la vestita A1 , pana la multe altele care nu fac topicul reply'ului meu.Asa ca ,se vor mai scrie pagini,despre inutila dar vestita m800,insa asta nu trebuie sa te preocupe,pentru ca daca s-ar scrie atat despre M900 , inseamna ca ceva nu mai merge ... Deocadata M900 sta binisor la viteze.
Sus In jos
Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5992
Data de inscriere : 29/09/2011

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 25 Apr 2013, 09:29

Oare cand vor moderniza si M900? Smile
Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
Scoop

Scoop

Numarul mesajelor : 112
Varsta : 35
Localizare : Constanta/Bucuresti
Reputatie : 5263
Data de inscriere : 21/10/2010

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 25 Apr 2013, 10:01

Va veni si randul acestei magistrale la un punct Smile
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeJoi 25 Apr 2013, 11:27

DUAL a scris:
@adytm .. Intr-adevar farmecul in M800 e traficul .. foarte foarte multe marfare/zi , pentru ca face legatura cu portul tarii Constanta.Alt motiv care da topic de discutie lu M800 e ca a avut RK puternice in ultimii zece ani si tot o panarama e.Datorita acestor RK,M800 a vazut numai material rulant bun,care genereaza discutii... Sa nu uitam de aportul puternic la traficul de calatori care-l aduce vara,ca in rest e un fel de M202,ba chiar m202 cu Regiourile Simeria-Petrosani formate din EC+1 vagon au mai multi calatori Smile).
In esenta e o panarama de magistrala care suge fonduri cu nemiluita,si asta ne nemultumeste.Are frati si surori prin Romania,de la vestita A1 , pana la multe altele care nu fac topicul reply'ului meu.Asa ca ,se vor mai scrie pagini,despre inutila dar vestita m800,insa asta nu trebuie sa te preocupe,pentru ca daca s-ar scrie atat despre M900 , inseamna ca ceva nu mai merge ... Deocadata M900 sta binisor la viteze.

Cred ca este cea mai tare fraza de tip ,,perla'' pe care am citit-o aici pe forum . O intreaga insiruire de idei fara logica care se bat cap in cap si care au la baza o mare frustrare neinteleasa.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeLun 29 Apr 2013, 20:41

Da ce avem noi aicea? IC Timisoara 89 o sa devina istorie? Dupa doua decenii aproape?
Asta e un Breaking News...cine ma poate lamuri de cand se transforma?
De cand apare in mers IR 1697? in locul lu IC 593
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeMar 30 Apr 2013, 02:11

Era si cazul sa dispara acel IC , trenul IR 1697 incepe din 21 Iunie .

595423100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Bdeem_8496_a100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Bdeem_8496_a100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Bdeem_8496_a
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitimeMar 30 Apr 2013, 06:22

Karpaty a scris:
Era si cazul sa dispara acel IC , trenul IR 1697 incepe din 21 Iunie .
Ma scuzi? La viteza cu care merge pana la Rosiori e Regio nu IC .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara   100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara - Pagina 31 Icon_minitime

Sus In jos

100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
Sus 
Pagina 31 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 49 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara
» IR 1696: Timisoara Nord - Craiova - Videle - Bucuresti Nord - Mangalia
» IR 15594 / 15595 Arad - Timisoara Nord - Bucuresti Nord - Constanta
» Modernizare Arad-Timisoara Nord-Caransebes
» 101 : Bucuresti Nord - Titu - Pitesti - Piatra Olt - Craiova

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 100-
Mergi direct la: