| 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara | |
|
+132ets2oltromânia dragosdimitrescu aris86 qew00 Katalyn neluadi StefanD_ mihaitzateo NIKU24 Feroviar_18 cristy79 Sabik gabrielcr Florin C stefan_br TonyGFR marius664 IonutChircu maris.constantin traian Ciprian.bucur.92 dan tm mielutu zburator Luca tgv Grigor Nycolas Gabriel gardianlinux phnegativ MetalRider vatmanul Jhonyla orestte kristi kkk cont sters ldh80 cristi_tgv Bobby_TM NicuS alliens mtk bobo4526 92Dragos Razvan Tudor baiazid Scoop costi_dumitru Ryan Anderson Adirmvl lifetec riciu user dezactivat... Katalin4653 vanchorusebulgaria Cont dezactivat adytm allred Czirjak Arpad alex1987 AlexandruC George33 lokomo69 Kriszti219 nenuandrei Radu mirceamilitaru IonutCFR2009 Sergiu rmn g.popovici ORWO bostanescu gigel Luna alexandru.boia srazvi Rarau Dr2005 Nk11 manuela ravers75 DPS alexmorph3us Vlad laur 133 Adisoft1991s DUAL dan_dinca Cosmin5 Teodor Andrey_tm TVlad didinul C.F.R. razvan - trenuri mihaiuc mishu88 cristyadaX andreiutzu cristi CFR AlexD Nesebar rumpf1 decward Vitosa Cobra bondarel 63-1143-5 cont dezactivat . luciangeo77 Mircea Condilescu Churchill Adrian78 The Legend Costin.H cortexedge Andrei COSTACHE MIHAIL stinky Ionutz discoid21 mardaryroby Codrut1985 Caravelle_Zg Amiralul EA1clony106 alex.alexus.tm membru inactiv avram jionutz Cito Gabry Gabriel marius_m Stratan-Tttggvv myster2008 136 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 21 Apr 2013, 08:14 | |
| - cristi_tgv a scris:
- dan tm a scris:
- cristi_tgv a scris:
- Cred ca ai citit aiurea,am fost nemultumit de acel controlor taran,da mi se pare normal ca sa ajunga la timp,pt ca si asa are un timp de parcurs mare,cat vrei sa faca 7 h ? Tara asta e plina de prosti care se multumesc cu ceea ce li se ofera.
AUZI nu ma faci pe mine prost daca nu iti convine tie ca nu ai putut sa dormi in compartiment. Pina una alta asta se doreste a fi forumul pasionatilor feroviari. Al pasionatilor nu al calatorilor da?o gramada vin pe aici ca si tine si nu le convine aia si aia. Dupa unii ca tine nici scaune de piele si un vagon pentru o singura persoana la viteza de 500km/h nu ar fi suficient pentru ca intre timp a plouat afara si nu s-a vazut peisajul
Pasionatii vor sa se pastreze ceva din ceea ce a fost calea ferata. Tu ca si calator nemultumit nu ma faci prost daca tie nu iti convine lumina in tren, ce treaba ai tu sa stingi lumina? ce treaba ai tu daca trenul merge incet? are motiva asta ar trebui sa intelegi. Ce trebuia sa te iei tu de controlor sa stinga lumina?
Nu te am facut prost,poate te ai simtit,am generalizat,tu nu vezi ca nu stii sa percepi un text il interpretezi in fel de fel de sensuri ? In fine cu asta am terminat nu am de gand sa stau in polemici cu tine 7 zile,e democratie si imi spun punctul de vedere unde vreau si de cate ori vreau da? Zbye ! Pai tu imi raspundeai mie, asa ca printre rinduri am inteles ca ma bagi la gramada cu *rost*i care se multumesc cu orice li se ofera. Si de ce nu te hotarasti daca erai nemultumit de tren sau de controlor. Asta asa ca sa iti raspund desi vad ca accepti greu sa nu fi tu in frunte. Deh, metehne de zona de provenienta.. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 21 Apr 2013, 10:59 | |
| M am saturat de *rost*i de pe aci care nu stiu sa citeasca un text si sa il interpreteze,sign out si nu mai calc sa scriu aci unde banatetnii ii cred pe olteni prosti,mi e lehamite de oameni ca asta de mai sus prost batut in cap. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Dum 21 Apr 2013, 15:44 | |
| Ok ok .. calma ,nu cred ca trebuie sa recurgem la violente verbale,si la a ne face prosti.. Orice mesaj postat pe langa topicul M900 va fi sters si sanctionat. |
|
| |
costi_dumitru
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localizare : Giurgiu Reputatie : 4992 Data de inscriere : 18/07/2011
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mier 24 Apr 2013, 10:17 | |
| Pe M900 se lucrează la un nou punct de oprire între staţiile Chiajna şi Domneştii de Sus hc. Halta ar urma să fie gata începând cu această vară. |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mier 24 Apr 2013, 10:48 | |
| Am înţeles că ar fi construita pentru parcul "Divertiland". |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 16/08/2011
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mier 24 Apr 2013, 11:42 | |
| Nu a mai existat o haltă pe acolo în trecut? _________________ :TTT:
|
|
| |
adytm
Numarul mesajelor : 176 Varsta : 34 Localizare : Timisoara Reputatie : 4652 Data de inscriere : 13/09/2012
| Subiect: M900 Joi 25 Apr 2013, 01:51 | |
| Observ ca se vorbeste destul de mult despre M800, de accord- e o magistrala de referinta dar niciun interes special pentru M900 care totusi leaga Bucuresti de Timisoara si de aici conexiune spre vest. Am impresia ca M900 este ca si M700 spre Galati ( o linie fara mare interes de conexiune) Este jalnica linia asta, niste viteze de tot rasul ( singurul sector problematic este Balota- si este acceptabila situatia) trenuri din ce in ce mai putine... Parca intra in anonimat M900:) nicio reparatie calumea nicio modificare spectaculoasa in BAR( de la vechia limita de 140 o sa se ajunga la 80Km/h |
|
| |
The Legend V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1115 Varsta : 30 Localizare : TIMISOARA SI ATAT! Reputatie : 6446 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi 25 Apr 2013, 07:56 | |
| Sau cum era inainte Orasova-Severin cu 120 si acuma cu 70 in livret dar cu limitare de 50 de dupa primu BLA de dupa Orsova pana la iesire din Gura Vaii si de acolo cu 100 pana la severin. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi 25 Apr 2013, 08:39 | |
| @adytm .. Intr-adevar farmecul in M800 e traficul .. foarte foarte multe marfare/zi , pentru ca face legatura cu portul tarii Constanta.Alt motiv care da topic de discutie lu M800 e ca a avut RK puternice in ultimii zece ani si tot o panarama e.Datorita acestor RK,M800 a vazut numai material rulant bun,care genereaza discutii... Sa nu uitam de aportul puternic la traficul de calatori care-l aduce vara,ca in rest e un fel de M202,ba chiar m202 cu Regiourile Simeria-Petrosani formate din EC+1 vagon au mai multi calatori ). In esenta e o panarama de magistrala care suge fonduri cu nemiluita,si asta ne nemultumeste.Are frati si surori prin Romania,de la vestita A1 , pana la multe altele care nu fac topicul reply'ului meu.Asa ca ,se vor mai scrie pagini,despre inutila dar vestita m800,insa asta nu trebuie sa te preocupe,pentru ca daca s-ar scrie atat despre M900 , inseamna ca ceva nu mai merge ... Deocadata M900 sta binisor la viteze. |
|
| |
Adisoft1991s V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1133 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5992 Data de inscriere : 29/09/2011
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi 25 Apr 2013, 09:29 | |
| Oare cand vor moderniza si M900? |
|
| |
Scoop
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 35 Localizare : Constanta/Bucuresti Reputatie : 5263 Data de inscriere : 21/10/2010
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi 25 Apr 2013, 10:01 | |
| Va veni si randul acestei magistrale la un punct |
|
| |
baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Joi 25 Apr 2013, 11:27 | |
| - DUAL a scris:
- @adytm .. Intr-adevar farmecul in M800 e traficul .. foarte foarte multe marfare/zi , pentru ca face legatura cu portul tarii Constanta.Alt motiv care da topic de discutie lu M800 e ca a avut RK puternice in ultimii zece ani si tot o panarama e.Datorita acestor RK,M800 a vazut numai material rulant bun,care genereaza discutii... Sa nu uitam de aportul puternic la traficul de calatori care-l aduce vara,ca in rest e un fel de M202,ba chiar m202 cu Regiourile Simeria-Petrosani formate din EC+1 vagon au mai multi calatori ).
In esenta e o panarama de magistrala care suge fonduri cu nemiluita,si asta ne nemultumeste.Are frati si surori prin Romania,de la vestita A1 , pana la multe altele care nu fac topicul reply'ului meu.Asa ca ,se vor mai scrie pagini,despre inutila dar vestita m800,insa asta nu trebuie sa te preocupe,pentru ca daca s-ar scrie atat despre M900 , inseamna ca ceva nu mai merge ... Deocadata M900 sta binisor la viteze.
Cred ca este cea mai tare fraza de tip ,,perla'' pe care am citit-o aici pe forum . O intreaga insiruire de idei fara logica care se bat cap in cap si care au la baza o mare frustrare neinteleasa. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Lun 29 Apr 2013, 20:41 | |
| Da ce avem noi aicea? IC Timisoara 89 o sa devina istorie? Dupa doua decenii aproape? Asta e un Breaking News...cine ma poate lamuri de cand se transforma? De cand apare in mers IR 1697? in locul lu IC 593 |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mar 30 Apr 2013, 02:11 | |
| Era si cazul sa dispara acel IC , trenul IR 1697 incepe din 21 Iunie . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara Mar 30 Apr 2013, 06:22 | |
| - Karpaty a scris:
- Era si cazul sa dispara acel IC , trenul IR 1697 incepe din 21 Iunie .
Ma scuzi? La viteza cu care merge pana la Rosiori e Regio nu IC . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara | |
| |
|
| |
| 100 : Bucuresti Nord - Rosiori Nord - Craiova - Caransebes - Timisoara | |
|