Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Am gasit pe net

In jos 
+86
ets2oltromânia
ciprian71
DonVILLy
92Dragos
florin.lifticariu
alinutz23
gabrielcr
cata
johnsmoke
cardinal
biokosmy
vatmanul
ldh80
mielutu zburator
dan tm
Katalyn
marius664
alliens
IonutChircu
DPS
Caspar
alex.alexus.tm
NicuS
Lafont
Petre_IFTE
apmatei
kristi kkk
bogdan.perejuc
Balto
Jhonyla
Sabik
Vlad
Scoop
BL82
cfr500
Vitosa
Cont dezactivat
Radu
halmarius
mariushal
frank81
AlexD
baiazid
spiderpc
razvan - trenuri
cristi CFR
Spartan1948
Radu Tudor
Warrior12
Bobby_TM
Nesebar
AndiCFR
Semafor
riciu
mureseanu_976
Adirmvl
sorin_ncs
Grigor
19jimmy84
TVlad
Volk
popovici
didinul
cstefan
Shinkasen
mariuskl
Dr2005
Kriszti219
DUAL
Rarau
Teodor
pannonia express
cortexedge
Luna
Andrey_tm
M.I.C.I.
Adrian78
Costin.H
spsdc7
COSTACHE MIHAIL
lovekomotive
Axwell21
buldozer2
IonutCFR2009
Amiralul
ionutz72
90 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 38 ... 55  Urmatorul
AutorMesaj
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6741
Data de inscriere : 05/10/2012

Am gasit pe net - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeVin 01 Noi 2013, 21:06

Vintage :

http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=8&ved=0CHsQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.uic.org%2Fdownload.php%2Fpublication%2Fsoutheastreport.pdf&ei=Qt1zUu2oEsaz4ASChYDABQ&usg=AFQjCNFYNSizvCha35g3pIv0gdOuAG-X_g&sig2=d0CfUS7dymgSANrOxVO1WA
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeVin 01 Noi 2013, 21:24

Asa e la noi dar la altii

http://www.sbb.ch/en/group/sbb-as-business-partner/railadvertising/in-the-train/advertising-locomotive/advertising-locos.html

http://www.sbb.ch/content/sbb/en/desktop/sbb-konzern/sbb-als-geschaeftspartner/werbeplattform-sbb/im-zug/werbelok1/impressionen/_jcr_content/contentPar/imageset_0/image3/image.spooler.spoolimage.800.jpg/1357715275984.jpg

http://ftp.funet.fi/pub/pics/railways/Switzerland/electric/sbb-re460-42.jpg
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8418
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeVin 01 Noi 2013, 22:21

Da dar publicitarii de la noi probabil considera "publicul tinta" drept nepotrivit pentru a face reclama pe trenuri. Nu-i asa, cu trenul merg numai prapaditii, milogii, elevii/studentii si pensionarii, adica fix aia care nu au bani sa cumpere nimic. Meseriasii, bastanii, adevaratii - au masina. De aceea drumurile patriei sunt intesate de reclame, unele chiar instalate periculos de aproape.

Nu stiu citi va aduceti aminte de vremea lui Ceasca, de lozincile de pe marginea drumului. Le detestam, erau in general panouri rosii cu scris galben/auriu; in Slatina era pe delusorul ala cu castelul de apa un portret urias. Imediat dupa revolutie s-a facut curatenie dar treptat au aparut odioseniile de azi. Nu imi inchipuiam ca o sa ajungem mult mai rau decit atunci, lozincile sunt la fel de imbecile dar mai variate.
Sus In jos
apmatei

apmatei

Numarul mesajelor : 126
Reputatie : 4305
Data de inscriere : 25/06/2013

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeSam 02 Noi 2013, 10:03

TVlad a scris:
Da dar publicitarii de la noi probabil considera "publicul tinta" drept nepotrivit pentru a face reclama pe trenuri. Nu-i asa, cu trenul merg numai prapaditii, milogii, elevii/studentii si pensionarii, adica fix aia care nu au bani sa cumpere nimic. Meseriasii, bastanii, adevaratii - au masina. De aceea drumurile patriei sunt intesate de reclame, unele chiar instalate periculos de aproape.

Nu stiu citi va aduceti aminte de vremea lui Ceasca, de lozincile de pe marginea drumului. Le detestam, erau in general panouri rosii cu scris galben/auriu; in Slatina era pe delusorul ala cu castelul de apa un portret urias. Imediat dupa revolutie s-a facut curatenie dar treptat au aparut odioseniile de azi. Nu imi inchipuiam ca o sa ajungem mult mai rau decit atunci, lozincile sunt la fel de imbecile dar mai variate.
Salut Vlad.

Iti spun asta cu tot respectul: bati campii. Exista si in trenuri public tinta pentru o groaza de produse. "Milogii" aia de care vorbesti tu cumpara dero, bere, cola, covrigi, chipsuri s.a.m.d. Daca nu ar avea bani sa cumpere nimic nu ar exista niciun magazin in nicio gara.

Reclamele in tren nu exista din doua motive:

1) CFR nu vrea sa puna reclame in tren.
2) CFR-ul nu poate sa ofere cifre mari publicitarilor. Una este o reclama pe marginea drumului, drum pe care circula 5-6 000 de masini zilnic iar alta este o reclama intr-un compartiment in care stau 8, cel mult 16 persoane.

Sigur, poti sa pui reclame in afara trenului, dar cum numeri persoanele care vad acea reclama? Deci, ramane solutia de a pune reclame doar in tren. Iar pentru numarul mic de persoane pe care CFR-ul il ofera, nu este rentabil pentru niciun publicitar sa puna reclame.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeSam 02 Noi 2013, 20:17

In tren reclama e egala cu zero, imediat vine unu si scrie ceva pe afis. Eu ma refeream la reclame pe locomotive la inceput. De aceea am si dat link spre pozele din Elvetia.

DAr mai e si aspectul cultural. MAV si OBB au locomotive prin care este popularizat un eveniment important, sau este omagiata o persoane. Vezi Traxxul 001 care vine prin Romania, vezi Traxxul cu Matei Corvin, la OBB locomotiva cu Mozart.

http://www.flickr.com/photos/tkubovec/1906348742/
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18766
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24347
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeSam 02 Noi 2013, 20:27

Sus In jos
spiderpc

spiderpc

Numarul mesajelor : 421
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4865
Data de inscriere : 12/10/2012

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeMar 05 Noi 2013, 18:34

Sus In jos
http://2wireless.blogspot.ro
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11660
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeJoi 07 Noi 2013, 22:02

Mașină cu goarnă de locomotivă.

Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6560
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeVin 08 Noi 2013, 21:20

Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeDum 10 Noi 2013, 09:53

Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13108
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeDum 10 Noi 2013, 13:52

Mama. As fi ca un copil in magazinul de dulciuri printre atatea VT-uri. Very Happy Sa aiba atatea si CFR-ul ar reduce foarte mult din pierderi.

Ce fraieri nemtii, frate. Pai aia n-au auzit de dat cu matura prin vagoane odata la cateva zile? Laughing 
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25580
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeDum 10 Noi 2013, 17:29

Şi n-au auzit nici de DA + 1 vagon Smile 

Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeDum 10 Noi 2013, 18:32

Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeDum 10 Noi 2013, 18:46

Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13108
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitimeDum 10 Noi 2013, 18:55

Doctore, tu esti mai priceput in material rulant si poate stii sa-mi raspunzi. Stiu ca ramele alea au fost gandite pentru navetisti, deci ca urcatul in si coboratul din tren trebuie sa aiba loc cat mai usor si mai rapid, dar nu e risipa sa pui un rand de usi duble la fiecare doua compartimente, cum se vede la unele AM-uri din clipul ala si cum au si 58-urile de la CFR si RIO-urile RT-ului? Sau alea au fost proiectate pentru transport urban sau suburban si celelalte VT-uri, Desiro-urile, Flirt-urile sau AM-urile de la RT au fost facute pentru distante un pic mai lungi?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am gasit pe net   Am gasit pe net - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

Am gasit pe net
Sus 
Pagina 22 din 55Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 38 ... 55  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DE VORBA CU CONDUCEREA OPERATORULUI FEROVIAR TFC
» Am gasit pe net
» Mersul trenurilor 2012-2013 (1)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: