Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| 605 : Roman - Buhaiesti | |
|
+17Andrey_tm Adrian78 TonyCFR ldh80 Semafor NicuS bogdan srl @ndrey Vlad marius_catalin84 cristi CFR orestte cortexedge srazvi mardaryroby Nesebar myster2008 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6911 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 605 : Roman - Buhaiesti Mier Feb 19, 2020 12:49 pm | |
| - ldh80 a scris:
- Ar fi util de introdus trenuri directe HM Maresal Constantin Prezan- Buhaiesti- Vaslui, deoarece sunt locuitori din Bacesti, Rafaila, Dumesti, Negresti-Vaslui care ar aveea treaba la resedinta de judet- la Vaslui!
Sunt locuitori din acele localitati care au treaba in Bucuresti, sa punem si pt ei tren direct...Am intalnit acum ceva timp un cetatean din Negresti-Vaslui care venise la o inmormantare in Rosiori...zicea ca era util un tren direct Buhaesti-Maldaeni...Numai tampenii spui... |
| | | cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6554 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: 605 : Roman - Buhaiesti Mier Feb 19, 2020 1:09 pm | |
| Localitatile de pe sectie fac parte din judetul Vaslui, de aceea ar fi utile trenuri spre Vaslui, poate eventual si pentru naveta. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9098 Reputatie : 13003 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 605 : Roman - Buhaiesti Mier Feb 19, 2020 3:10 pm | |
| In general ar avea nevoie tiganii care vin la cersit in Vaslui. Am trecut pe linia aia, dar am circulat cu personalul si pe 600 de citeva ori si am remarcat tendinta asta. Sigut ca sint oameni care au treaba la Vaslui la institutiile judetene, dar in esenta orasul mare care atrage este Iasiul de aceea legaturile - cu schimbare-sint mai facile spre Iasi.
la fel cum Bucurestiul atrage mai mult decit Urziceniul.
Au legaturi oamenii, e bine ca circula RC pe linia aia si nu e intufata ca alte linii. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 605 : Roman - Buhaiesti | |
| |
| | | | 605 : Roman - Buhaiesti | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|