Legătura FeRoviaRă dintre Dorohoi şi Iaşi, care reprezintă 154 de kilometri, a fost parcursă într-o frumoasă zi de vară în 4 ore şi 20 de minute. În continuare vă prezint o parte din parcursul liniei 608, cu ale sale 24 de gări şi halte, cu ale sale curbe largi şi viaducte interesante. Se mai pot observa şi alte racordări la vechile linii industriale, precum şi la linia Dângeni - Săveni.
mishu88 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1019 Varsta : 36 Localizare : Fălticeni, jud. Suceava Reputatie : 6956 Data de inscriere : 12/02/2009
Subiect: Re: Clipuri FeRoviaRe filmate in judetul Botosani Vin 26 Mar 2010, 09:36
În videoclipul prezentat puteţi urmări fotografiile şi filmele aferente ultimilor 74 de kilometri din ruta 608, Dorohoi - Iaşi. Am trecut prin Vlădeni, prin tunelul de la Movileni şi apoi am ajuns, după 4 ore de mers într-un tren tras de Sulzer de la Dorohoi, la Iaşi. Peisajele care mi s-au perindat prin faţa ochilor au fost extraordinare, aşa că nu-mi rămâne decât să vă doresc vizionare plăcută! România are cu ce se mândri!
Cont.dezactivat
Numarul mesajelor : 1236 Reputatie : 5469 Data de inscriere : 20/05/2013
Subiect: Re: Clipuri FeRoviaRe filmate in judetul Botosani Dum 06 Apr 2014, 20:01
Regiotrans in Dorohoi
mishu88 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1019 Varsta : 36 Localizare : Fălticeni, jud. Suceava Reputatie : 6956 Data de inscriere : 12/02/2009
Subiect: Re: Clipuri FeRoviaRe filmate in judetul Botosani Mier 03 Sept 2014, 19:28
Automotorul Malaxa accelerând la maxim în Botoșani - ARHIVA, [Februarie, 2010]
Automotoarele Malaxa au fost construite la Uzinele Malaxa București începând cu 1935. După mai bine de 70 de ani(!!) de exploatare, trenurile au fost reparate în regim RK (reparație capitală) la Marub Brașov, respectiv Reloc Craiova. Vechile motoare au fost înlocuite cu motoare noi, Volvo PENTA, cu consum redus de combustibil și emisii reduse de noxe, respectiv transmisii noi, Allison.
Cu o viteză maximă de circulație de 80 km/h, automotorul Malaxa no. 716, unul dintre primele modernizate la Marub Brașov, demara în viteză din gara Botoșani spre Leorda - Verești - Suceava. Eram suit pe un deal pe care nu era nicio urmă, așa că mi-am asigurat ”stocul” de zăpadă în ghete în așa fel încât să simt umezeală ore întregi. Dar totuși, sunetul motorului diesel alături de cadrul hiveric cu sute zeci de fulgi pe milimetrul pătrat de senzor de pe camera foto a creat un moment frumos și pe care vă invit să-l vizionați mai jos.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Clipuri FeRoviaRe filmate in judetul Botosani