Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Să mai şi râdem!!!

In jos 
+136
mielutu zburator
TonyCFR
apmatei
tcm
Desiro256
cont inactiv .
florin.lifticariu
DB Robert
marius664
sytrus
Katalyn
allred
cosmin br
vatmanul
Polpot
buldozer2
Dutzu
Cont.dezactivat
gtavicecity
DonVILLy
IonutCFR2009
adascalu
George
cont.dezactivat.
c o r v i n
Kogayon
AndreiCFRbv
Razvan Tudor
Lafont
CalinPiatraNeamt
Bobby_TM
MrPit
liviulav33
marcelbanu
Sabik
nsw
phnegativ
92Dragos
AndreiStefan
spiderpc
Volk
halmarius
Simply18
NicuS
kristi kkk
Shinkasen
Nesebar
baiazid
ANDU2100HP
Spartan1948
tudor_vl
Cont dezactivat
Adisoft1991s
Katalin4653
costi_dumitru
trenulet
Andrey_tm
Costin.H
Adirmvl
lapsanszkitamas
Balto
membru exclus
Rarau
didinul
Radu Tudor
Kriszti219
cristi CFR
Silver
cstefan
bostanescu gigel
Vlad
dany90
Luna
060-EA078
DUAL
mureseanu_976
cristyadaX
Dr2005
rizelgeorgel2004
electrica912
M.I.C.I.
ravers75
xeonchv
nenuandrei
bostanesku gigel
ana imfinity
AlexD
Nk11
Teodor
AndiCFR
nokia2010
cont dezactivat .
Cobra
Vitosa
puscasu
decward
Codrut1985
TVlad
RazvanCFR
Vicentiu
19jimmy84
Adrian78
mardaryroby
Cito
KQQ
SULZERUL 0733
Alex Avram
VeV
mishu88
cortexedge
Gelu
Radu_44
Amiralul
Iasmin
Stefan
sm-sulzer
Axwell21
stefan_br
razwy
IonutChircu
tacc400
ionutz72
zenox4500
cont inactiv
srazvi
Caravelle_Zg
MariusM
discoid21
membru inactiv
Ionutz
Andrei
lovekomotive
didi
vrabieionut
Lde 2100
COSTACHE MIHAIL
140 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 54 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Empty
MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 00:23

De ce te mira ca intr-o tara de manelisti o dobitoaca amesteca culorile drapelului la matrita de fabricatie?! Avand in vedere ca avem un imn national provenit din folclor cules si adaptat de un bulgar emigrat in Tara Romaneasca sau Vlahia cum  spuneau europenii din aca vreme in jurul anului 1815 ce e asa iesit din comun ca se greseste un drapel? D'asta stimez pe unguri ca au o identitate la care tin ca la ochii din cap, in toate locurile din Europa unde au un etnic maghiar fac pe dracu' in patru pt. ca acestia sa-si conserve identitatea si originea! Noi suntem o natie de rame crestine, ce nu-si pun nici-un fel de intrebari! Acum 10 zile am postat pe facebook un comentariu in stil pamflet in care abordam un subiect sensibil pt. crestini! Ce sa vezi? Au tabarat cativa pe patronul de la firma la care lucrez ca de ce tine un pagan cu leafa si asta nu m-a lasat in pace pana nu am sters comentariul! Aveam varianta sa-mi dau demisia, am ales varinta mai lejera! Concluzia? Si eu sunt o rama!
Sus In jos
Razvan Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Razvan Tudor

Numarul mesajelor : 649
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5901
Data de inscriere : 10/01/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeMar 03 Dec 2013, 18:34

Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeMier 04 Dec 2013, 01:32

kristi kkk a scris:
Pana la urma junghiurile astea de 20-49 producatoare de dureri de spate au reusit in sfarsit sa ajunga subiecte de ras?
Nuuu, lasa ca discoteca poate fi si in alte serii, stai linistit. Iar subiecte de ras sunt si 20-54/55, 21-47, TE nemodernizat si malaxa. Urmeaz alt banc.

Am calatorit in timp, in 2022 si eram eu cu bucuros merg la un club, se auzea locomotiva din cand in cand, barmanul servea ireprosabil, se mergea si fara bilet insa, la microfon dj-ul dadea din cand in cand dedicatii cu manele ,,sa fie pentru cel mai tare controlor si sef de tren, mergem pana la bucuresti cu doar 2 euro ha ha", eu beau 2-3 cocktailuri si ma gandesc ca ce buna sugestie am dat cfrului vazand ce plin e clubul pe sine, eram intr-un tren cum nici nu visam eu prin 2013 sa nu mai zic de 1990-2000. Fain, dar surpriza a doua zi, m-am trezit si am vazut ca defapt clubul statea pe loc, nicigand de vagoane discoteca in circulatie, ba mai mult cfr-ul nu mai exista si nici cai ferate in Romania, au fost inchise complet prin 2014-2015, totul incepand la inceputul lui 2012 cu secundarele, ultimul tren din Romania a circulat prin 2018, pe locul cailor ferate deregula erau sosele, toata lumea detinea cel putin o masina, acestea mergeau fara sofer. Nasoale vremuri erau pentru cei de pe forumtrenuri, le parea rau membrilor ca bu au profitat din plin de existenta trenurilor in 2013.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24325
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeJoi 05 Dec 2013, 19:08

O noua promotie Very Happy 

Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 1469786_596807660367830_762213766_n_zps175b1f6c
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 22:24

O zi obisnuita in mijloacele de transport in comun din Ploiesti. Astfel de episoade au loc zilnic la orice ora si nu se tine cont de traseu, soferi nu pot interveni iar controlori sunt un fel de n-ar mai fi.

Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6772
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 23:10

In Romania fiecare oras are "vedetele lui" de care este reprezentat mai ales pe internet. In Germania spre exemplu un astfel de caz era dat pe mana politiei, iar respectiva amendata, iar daca recidiva internata la dezalcoolizare/psihiatrie . Sa nu mai zic, ca daca jignea un militar putea ajunge dupa gratii, ca in tarile civilizate politistii si miliarii nu sunt luati la misto ca-n Romania, ci respectati, dar asta-i alta poveste..noi suntem departe..de civilizatie.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeLun 09 Dec 2013, 00:10

Controlorii oricum nu au voie să ia cu forţa oamenii din autobuz şi să îi dea jos, chiar dacă nu au bilet. Doar Poliţia poate face asta... cum toată ,,afacerea" presupune şi imobilizarea vehiculului (pe banii contravenientului), deci o ,,factură" care în 99,9999999999% din cazuri rămâne neplătită, nu se complică nimeni, îi lasă în autobuz/troleu/tramvai/tren pe toţi beţivii, nespălaţii şi cerşetorii. În unele cazuri mai intervin ceilalţi călători şi îi dau jos, dar destul de rar.

Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeLun 09 Dec 2013, 00:47

Hai totusi sa mai si radem Very Happy.

Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5049
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeLun 09 Dec 2013, 21:55

Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8375
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeMar 10 Dec 2013, 10:42

În tren, pasagerii către ardelean:
- Trage geamul, tataie, că e tare rece afară.
Ardeleanul trage geamul:
- Na, acu'-i mai cald afară?

Un clujean vine în Bucuresti să se plimbe. Se duce el la un hotel şi cere o cameră. Recepţionerul îi spune că daca vrea cameră este una de două persoane pe care trebuie să o împartă cu un negru. Clujeanul nu are ce face şi împarte camera cu acel negru. Anunţă recepţionerul să îl scoale dimineaţa la 6 că are tren şi intră în cameră. Cînd îl vede pe negru îi zice:
- Bă, urît eşti, bă!
Negrul nu are nici o reacţie. Văzînd că nu zice nimic, clujeanul începe să-l înjure. Negrul, înţelegînd ce zicea românul, îl vopseşte pe clujean cu negru în timp ce acesta dormea. Dimineaţa, îl scoală cei de la hotel pe clujean. Intrînd în baie, se uită în oglindă şi cînd se vede negru îşi zice:
- Uite, proştii în loc să mă scoale pe mine l-au sculat pe negru.

Un ardelean ce călătorea cu trenul pentru prima oară dă să intre în WC-ul de la un capăt al vagonului. Cum deschide uşa, se zăreşte în oglindă şi zice:
- No, pardon, no!
Se adresează după un timp naşului, rugîndu-l să elibereze WC-ul ca să-l poată folosi şi el. Naşul deschide uşa WC-ului cu cheia sa specială,şi se zăreşte şi el în oglindă, după care spune:
- Îmi pare rău, bade, dar nu-l pot da afară pe dînsul, că-i ceferist de-al nostru

O voce disperată la telefon, la ora 5 dimineaţa:
- Alo! Salvarea?
- Da.
- Veniţi repede căci în curte e un nebun ce sună goarna şi ne disperă pe toţi.
- Imediat, daţi-ne adresa!
- UM 04032.

Într-o tabără militară din India soseşte un nou comandant. La o primă inspecţie, totul părea în regulă, cu excepţia unui singur lucru. Lîngă un pom, era legată o cămilă. Întrebînd pentru ce e cămila, unul din soldaţi îi explică că barbaţii se mai simt singuri uneori şi, neavînd femei în preajmă, folosesc cămila. Comandantul lasă lucrurile aşa şi, peste cîteva săptămîni, le ordonă să aducă cămila în cortul lui.
Peste vreo oră, comandamtul apare ridicîndu-şi pantlonii şi spune:
- Deci aşa o faceţi voi, soldaţii!
Unul dintre soldaţi răspunde:
- Nu, de obicei ne suim pe ea şi mergem în sat!
Sus In jos
Radu Tudor
V.I.P Member
V.I.P Member
Radu Tudor

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 28
Localizare : Targoviste
Reputatie : 5797
Data de inscriere : 06/02/2012

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeMar 10 Dec 2013, 19:33

No comment. Se intampla in Targoviste (chipurile oras european).

Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Weff_zps075c96c2
Sus In jos
AndreiCFRbv

AndreiCFRbv

Numarul mesajelor : 171
Varsta : 25
Localizare : Brasov
Reputatie : 4274
Data de inscriere : 01/09/2013

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeMar 10 Dec 2013, 22:02

Au facut si ei un "împrumut la bancă"
Sus In jos
http://www.railnet.ro
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeDum 15 Dec 2013, 01:24

http://www.timesnewroman.ro/life-death/10993-un-mecanic-de-tren-a-luat-amenda-pentru-stationare-interzisa-desi-se-afla-in-miscare
Sus In jos
Bobby_TM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 679
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Reputatie : 5250
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeLun 16 Dec 2013, 02:14

Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Poza-zilei-iarna

Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Arma-alba

Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Poza-zilei2
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8414
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitimeLun 16 Dec 2013, 19:12

Ehe, telefoane solide dom'le. Un coleg spunea ca a trebuit sa izbeasca de doua ori cu el de perete ca sa il strice...
Eu mai am doua, unul are si acum tipla pe ecran...Nu l-am folosit aproape deloc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem!!!   Să mai şi râdem!!! - Pagina 42 Icon_minitime

Sus In jos

Să mai şi râdem!!!
Sus 
Pagina 42 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 54 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Să mai şi râdem (2)
» Despre transportul public local

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: