Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului

In jos 
+57
Adirmvl
DAS 2011
florin29sv
mielutu zburator
Luca tgv
Katalyn
deconectat
M.I.C.I.
dan tm
Bobby_TM
IonutCFR2009
Cont.dezactivat
Andrey_tm
riciu
cardinal
Ciprian
DUAL
mishu88
stefanb.steff
NicuS
AndreiStefan
bogdan.perejuc
@ndrey
seby1998
kasapis2007
Dutzu
Tomi13leu
Dr2005
cfr500
Kriszti219
Katalin4653
AndiCFR
nenuandrei
Semafor
ldh80
Norbi
Vitosa
mihaiuc
Balto
ATM
brandiburu
Adrian78
IRISBUS
Lucian Sv
eu
ionutz85
Bogdan-CFR
bogdan srl
COSTACHE MIHAIL
Nesebar
Ionutz
cortexedge
lovekomotive
Vlad
mardaryroby
cristi CFR
myster2008
61 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Urmatorul
AutorMesaj
Bogdan-CFR

Bogdan-CFR

Numarul mesajelor : 105
Varsta : 29
Localizare : Suceava
Reputatie : 5467
Data de inscriere : 27/03/2010

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeMier 30 Mar 2011, 20:32

karpaty a scris:
Ceva noutati din nord ? Sunt sanse sa vedem trenuri pe ruta asta sau ramne inchisa pentru x ani ?

Am inteles ca se lucreaza atata timp cat vremea e frumoasa. Si cum vremea a fost desul de buna in ultimul timp, nu stiu exact cam cat va mai fi inchisa Neutral
Sus In jos
brandiburu

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 40
Reputatie : 5019
Data de inscriere : 11/04/2011

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 24 Apr 2011, 09:06

Nu are legatura neaparat cu ruta dar are cu localitatea.

Anul trecut au fost niste inundatii nasoale in zona despre care toata lumea de pe aici stie foarte bine. S-a dus naibii teresamentul pe vreo 10-20km daca nu ma insel si a fost intrerupta linia care ducea catre Ucraina, in fine, scandal mare atunci.

Au refacut portiunea cu costuri de aproximativ 110 miliarde lei vechi ceea ce mi se pare enorm pentru o sectiune asa de mica dar deh, traiesc in tara fluturilor care scriu cu oi pe dealuri.

In schimb, in acea perioada, am primit un telefon de la un prieten care mi-a comunicat cum ca niste baieti dintr-un sat din vecinatate faceau planuri despre cum sa fure cablurile de tensiune si tot ce putea fi valorificat la fier vechi. Am incercat sa alertez pe cine am crezut de cuviinta, am ajuns sa postez comentarii la ziare locale, doar doar vede cineva. N-a durut capul pe nimeni, dar de ce m-ar mira? La cateva zile/1-2 saptamani a aparut un articol prin Monitorul de SV daca nu ma insel in care se dezbatea fix aceasta problema la modul "au furat". Mai pot cere ceva?

Daca le spui nu e bine, daca nu le spui iarasi nu e bine. Sa fie sanatosi.
Sus In jos
Bogdan-CFR

Bogdan-CFR

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 24 Apr 2011, 13:15

Are mai mare importanta cu ruta decat crezi Wink
Daca se mai intampla ceva pe partea cealalta, atunci pe la Cacica se va devia mersul trenurilor. Iar refacerea liniei era/este cred, de o importanta destul semnficativa.
In privinta furturilor, nu e de mirare, mai ales ca de la Darmanesti inspre Cacica, localitatile "detin" si asa cetateni Sad
Cat a fost chestia pe M500 intre Suceava Nord si Darmanesti, unde erau cabluri scoase afara din cauza surparii pamantului, se furau fara incetare. . .desi a mai ramas ceva Smile
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 24 Apr 2011, 16:38

Ce se mai stie de lucrarile la linia asta ?. Ca acus se face un an de cand s-a inchis.

Bogdan-CFR

Bogdan-CFR

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 24 Apr 2011, 16:41

cristi CFR a scris:
Ce se mai stie de lucrarile la linia asta ?. Ca acus se face un an de cand s-a inchis.
Pe la sfarsitul lunii mai, sau mai repede s-ar reda durmul circulatiei . . .
Se lucreaza inca la acel pod, care a fost luat de ape. In rest, au cam terminat . . .
Sus In jos
ATM

ATM

Numarul mesajelor : 1371
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6638
Data de inscriere : 10/07/2010

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 24 Apr 2011, 22:52

Dar cei de la Ferotrans-TFI ce hram poarta, si ce automotoare zic ei ca au adus? pe net nu am dat decat de un interviu de prin 2010, care nu edifica mai nimic, iar pe forum am vazut doar o Malaxa inchiriata de la CFR ...
pentru cine poate fi interesat de "planul de viitor" care e deja trecut:
http://www.obiectivdesuceava.ro/index.php?page=articol&ids=118903
numai ca realitatea actuala se bate cap in cap cu ce declara directorul lor:
-Darmanesti-Cacica e lejer inchisa si acuma
-Vama-Moldovita idem
-Dornesti-Putna din cat stiu eu e in continuare deservita de CFR...
deci Ferotrans, in afara ca da interviuri, ce fac ei de fapt? mai traiesc, mai au cu ce sa presteze?
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9705
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 24 Apr 2011, 23:28

Liniile au fost predate la CFR SA , contractele de inchiriere au fost reziliate.

Vama - Vatra Moldovitei hc este deschisa, numai ca CFR Calatori nu vrea sa circule.

Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 15 Mai 2011, 15:51

Astazi am fost la Cacica, unde am facut cateva poze feroviare cu ce am apucat.

2 vagoane abandonate in gara Cacica, pe ultima linie

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Photo0746

Spre gara

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Photo0748

Iesire din gara

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Photo0749copy

Trecere la nivel

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Photo0751

Spre gara Cacica

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Photo0750

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Photo0752

Cam asa arata linia in acea zona, am fost surprins sa vad ca nu e circulata, deoarece aveam impresia ca a fost reparata de la inundatii si nu am citit acest topic inainte.
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5729
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: cacica   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeSam 21 Mai 2011, 17:40

Este pacat ca aceasta linie este abandonata!! Mai este si electrificata....
Are potential turistic enorm, nu lasati lucrurile asa cei care sunteti din zona!!!
Sus In jos
mihaiuc

Numarul mesajelor : 267
Reputatie : 5519
Data de inscriere : 14/07/2010

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 22 Mai 2011, 16:21

eu a scris:
Este pacat ca aceasta linie este abandonata!! Mai este si electrificata....
Are potential turistic enorm, nu lasati lucrurile asa cei care sunteti din zona!!!

Linia nu e abandonata. A fost luata de ape anul trecut si inchisa circulatiei. S-au alocat bani pentru refacere, se lucreaza, si urmeaza a se da drumul circulatiei cand va fi gata.
Sus In jos
Bogdan-CFR

Bogdan-CFR

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeDum 22 Mai 2011, 16:22

Se lucreaza . . . mda Smile)
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6771
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeSam 18 Iun 2011, 21:56

Dupa lungi asteptari, vine si o veste buna care ne mai da sperante. Very Happy

Linia CFR Suceava - Cacica va fi dată din nou în folosinţă în luna iulie !

Tronsonul de linie ferată Suceava – Cacica – Păltinoasa va fi dat în folosinţă până la mijlocul lunii iulie 2011. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care a inspectat în cursul zilei de ieri lucrările de refacere a porţiunilor de cale ferată care au fost distruse în urma inundaţiilor din vara anului trecut. Flutur a amintit că torenţii au distrus linia ferată în două puncte, la Soloneţ şi la Todireşti, Guvernul României alocând o sumă de aproximativ 5,5 milioane de lei (55 de miliarde de lei vechi) pentru lucrările de refacere.

„Lucrările sunt realizate de o firmă din Iaşi specializată în construcţii feroviare. Şi sper ca în 15 iulie să dăm drumul la circulaţia trenurilor pe ruta Suceava – Cacica - Păltinoasa. Inundaţiile de anul trecut au făcut pagube mari, iar eu am cerut încă din toamna anului trecut alocarea de resurse pentru lucrările de refacere. Ministerul Transporturilor a dat atunci bani pentru linia ferată Suceava – Putna, pentru lucrările din zona Dărmăneşti, care a fost deja reparată. În acest an s-au apucat de acest tronson care pare părăsit, or locuitorii din zonă aşteaptă să circule trenurile”, a declarat Flutur.

El a adăugat că drumul judeţean care trece prin localitatea Todireşti spre Cacica, afectat de inundaţiile de anul trecut, au fost finalizate în totalitate. Gheorghe Flutur a mai precizat că în prezent se mai lucrează la refacerea unor poduri.

Sursa: http://www.monitorulsv.ro/Local/2011-06-18/Linia-CFR-Suceava-Cacica-va-fi-data-din-nou-in-folosinta-in-luna-iulie#cacica
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15504
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 23 Iun 2011, 20:13

Paul CFR a scris:
.

2 vagoane abandonate in gara Cacica, pe ultima linie

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Photo0746

.

Daca nu ma insel, vagonul din stanga este o remorca de automotor din seria 700 insa este putin modificata!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeVin 24 Iun 2011, 09:48

Pentru ce e panoul ala cu plasa pe stilpii aia? protectie la ce?
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitimeVin 24 Iun 2011, 23:56

dan tm a scris:
Pentru ce e panoul ala cu plasa pe stilpii aia? protectie la ce?
Descarcare cu macaraua, ptr a nu ajunge bratul la firul de 27000V
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului   513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

513 : Dărmăneşti - Cacica - Gura Humorului
Sus 
Pagina 6 din 23Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gura Humorului Oraș (502)
» Campulung Est - Gura Humorului
» Darmanesti (M500)
» Valea Uzului- Rafinaria Darmanesti
» Cacica (513)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 500-
Mergi direct la: