Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
+32laurentzu Laurentiu Ciobanu TER200 cfr500 Peter Fodor Luna Cipri Andrei Neculai cristi_tgv aris86 Johnny84 Bebe billy752-istu Adirmvl Adrian78 Nesebar allred ets2oltromânia ALEXCFR marius_catalin84 cardinal SMDS alinx3330 Petre_IFTE t1972 IonutCFR2009 dan tm Dr2005 razvan - trenuri Vitosa AeroX iulyan CalinIonMihai 36 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cardinal
Numarul mesajelor : 3338 Reputatie : 8744 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam Noi 23, 2024 12:27 pm | |
| pana vin organele, pana ancheteaza, dureaza... mai ales daca e linie simpla. am stat si eu 3 ore in Buzau Sud, ca a fost accident spre Cilibia... |
| | | 92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2943 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8375 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Sam Noi 23, 2024 6:26 pm | |
| - Adrian78 a scris:
- I-a surprins iara iarna.Miercuri noapte pentru câteva firicele.de zăpadă s-au blocat macazele.s-a luat tensiunea in Petroșani vai steaua lor .S-a mai pună ceva la.TUI că e puțin mai ales când faci 50 de km in 12 ore cu trenul
1765 anulat de la.Salva și 1863 anulat de la.Vatra Dornei că iara au picat copacii pe acolo
https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2024-11-22/Trafic-feroviar-blocat-intre-Suceava-si-Ardeal-Transbordare-auto-intre-Vatra-Dornei-si-Salva Deda-Toplita prabusita la fel, s-au indrumat DA-urile 908 si 759 ptr pendularea trenurilor 1642-406 , 1641 - 407 Rastolita - Stanceni si retur. Cele mai multe minute le are 406le inca mai este in tara. 4506 nici nu s-a apucat sa mearga de la Mures, i-a fost anulata trasa Mures-Toplita, s-a format din Toplita. |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9104 Reputatie : 13012 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Ieri la 8:06 am | |
| Pierderile economice sînt mai mari decît valoare comercială, peisagistică și de mediu a cîtorva copaci crscuți în apropierea liniei si ajuni la maturitate prin neîntreținerea căiiferate. nu îmi dau seama de ce nu are nimeni curajul să găsească o soluție pentru a îi tăia. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Ieri la 10:02 am | |
| Pai trebuie 1000 de avize și aprobări sa taie niste copaci că îs in arie protejată ,dar aia in Maramureș și Suceava au ras munți întregi sa nu mai vorbim că se taie și în Retezat unde e parc national |
| | | Laurentiu Ciobanu
Numarul mesajelor : 1421 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4071 Data de inscriere : 24/08/2017
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] Astazi la 9:10 am | |
| Da inainte de 89 cum se putea curata linia de copaci iar acu' stam in coispe avize.
Nu se poate pune o exceptie in legea mediului (sau cum s-o chema) prin care obtinerea de avize sa nu fie obligatorie in cazul cailor de comunicatii? Acum cativa ani a cazut un copac de pe un versant prin zona Pojorata peste o masina si a omorat unul din pasageri. Atunci toate ONG-urile de mediu au tacut malc. La noi trebuie sa moara cineva ca sa se schimbe ceva: pana la copilul sfasiat de cainii vagabonzi, toate ong-urile erau cu protejati-l pe Labus. Dupa, li s-a taiat macaroana. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
| |
| | | | Info trafic - trenurile intarziate [3] | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|