Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6667 Data de inscriere : 27/06/2010
Subiect: Re: Banat Express Joi 15 Aug 2024, 10:00
AeroX a scris:
dan tm a scris:
sint la distractie nu la fite.
Confirm. I-am vazut in gara Orsova, pareau sa n-aiba niciun stres! Iar returul a plecat destul de intarziat. Se balaceau tinerii intr-o balta dupa ploaie, dansau si fredonau. Inclusiv batrani erau acolo cu chicoteli, pai la varsta lor pensionarii nostri romani ar fi invidiosi, nestiind decat sa faca coada la farmacii si la piata. Pacat. Vorba unui nene in IR 73: "Orsova, cand ai mai vazut tu atata lume in gara?"
A avea aer conditionat intr-un tren de tipul asta e curata blasfemie. Fix de asta te duci cu un tren, pentru nostalgie nu pentru AC. Pana si la trenul turistic Myrdal Flam (unde e frigu'-frigului) se deschid geamurile!
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6768 Data de inscriere : 25/05/2012
Subiect: Re: Banat Express Joi 15 Aug 2024, 16:06
Nu e doar asta, dar sper in orice caz sa ajung si in Norvegia (e pe lista). Dar pur si simplu la noi avem Oravita - Anina, te duci exact pentru un scop anume, nu ca sa primesti lux. Desi preturile bat in directia aia tot mai mult, experienta in sine da cu virgula. Macar de ar fi ruta cat mai toaletata, sa nu-ti intre crengile in ochi. Ca locomotiva cu abur de unde.
Bine, noi ca noi, dar chiar exista si oameni plictisiti rau acasa care nu agreeaza experienta unui tren care nu ofera confort. Te intrebi de ce naiba au mai venit. La mocanita din Maramures la fel iarna nu voiau sa le faci curent, nu puteai filma de ei pe geam ca sa nu le fie lor frig cumva ca au si copii (cica pentru ei au venit, iar copiii nu vedeau nimic din experienta, probabil abuzau telefoanele sau tabletele parintilor). Nici nu se bucurau de un fluier sau aburul ala mirific in fundal de zapada. Unii oameni chiar sunt drastic de limitati in a fi capabili sa se bucure de o experienta sau un moment. Dar stiu sa vina sa produca suferinta si stres altora cand locul lor nu e acolo.
In orice caz, ca sa revenim si la subiect, mai las si montajul meu cu acest tren in 2022, surprins la Baile Herculane.