Stie cineva ceva de trenul IR 10642 Cluj Napoca - Bucuresti? Nu stiam nimic de acest tren, dar acum cateva zile, venind de la mare, am facut cruce cu el in Izvoru Muresului (unde nu a oprit) si am vazut ca scrie pe el Cluj Napoca - Bucuresti... Curios fiind, am inceput sa caut pe net, si intr-un final l-am gasit pe infofer, si am constatat ca nu are opriri in statii clasice de IR, gen Saratel, Toplita, Gheorgheni sau Baile Tusnad. E tren temporar oare pe perioada verii? Ma mir fiindca ruta e mai lunga decat prin Teius, iar daca se voia pe aici se putea pune o ramura la clasicul 1642 (dar facea mai mult).
Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8669 Data de inscriere : 19/04/2009
Stie cineva ceva de trenul IR 10642 Cluj Napoca - Bucuresti?
Este trenul Express Cluj - Bucuresti cu opriri putine ca sa faca cat mai putin intre cele doua capete de traseu, circula de la noul mers din decembrie 2016, practic este fosta grupa a trenului 1642.
Este primul tren de noapte nou adăugat de CFR Călători, fiind cel mai rapid tren pe relația Cluj-București Nord. Are foarte puține opriri, fiind singurul tren care nnu oprește la Deda.
Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7936 Data de inscriere : 16/04/2009
Este primul tren de noapte nou adăugat de CFR Călători, fiind cel mai rapid tren pe relația Cluj-București Nord. Are foarte puține opriri, fiind singurul tren care nnu oprește la Deda.
Opreste le Deda. Statiile importante unde nu opreste sunt Saratel, Toplita, Gheorgheni si Baile Tusnad.
Iar cel mai rapid tren pe Cluj - Bucuresti nu e acesta, ci IR 1538, care merge pe M 300.