Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6390 Data de inscriere : 16/09/2011
Subiect: Vagoane Abandonate din remiza Basarab Dum 27 Noi 2016, 20:03
În data de 12 noiembrie 2016 mi-am propus de a intra in parcul rece al depoului Basarab pentru a poza vagoanele din remiza acolo am gasit foarte multe vagoane din fosta remiză de vagoane de la Obor si 2 rame TE etajate care una din ele este arsa si este acoperita cu panza neagra ca să nu se vada ca au luat foc si se mai afla şi doua vagoane etajate.Aceste vagoane se afla într-o stare deprorabila si eu personal nu cred că se mai poate face nimic cu ele deşi eu cred ca aceste vagoane mai asteapta autogenul. Ce vreau sa mai subliniez este faptul că unele din aceste vagoane sunt devastate altele sunt mai ok
P.S. Acesta este primul meu reportaj si sper sa fiţi cu toţi multumiţi
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
Subiect: Re: Vagoane Abandonate din remiza Basarab Dum 27 Noi 2016, 20:09
Cum ai scapat de vigilenta celor din zona? Ciini vagabonzi mai sint pe acolo?
nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6390 Data de inscriere : 16/09/2011
Subiect: Re: Vagoane Abandonate din remiza Basarab Dum 27 Noi 2016, 20:23
Cei din zonă mau văzut şi mau întrebat ce fac pe acolo şi mau mai întrebat dacă fac grafiti si le-am zis ca fac niste poze,iar cu caini de acolo nu am avut probleme pentru că sau speriat când mau văzut
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Vagoane Abandonate din remiza Basarab