Am fost foarte norocos sa pot sa vizitez niste depouri CFR din zona, pentru ca am un prieten care lucreaza la CFR in pozitie adminstrativa. Am vrut sa merg la depoul Teius de niste timp, pentru ca e un oras care il stiu, si chiar daca nu este depou mare acolo, eram sigur ca o sa fie o excursie interesanta, si asa a fost. Era special pentru ca strabunicul meu lucra in depoul CFR Teius, si tatal meu a vizitat aceasi depou asa cum l-am vizitat si eu. Am condus de la Alba Iulia pana in Teius cu masina, dar m-am intors in Alba Iulia cu R2343 de la Coslariu. Am vazut si biroul de miscare acolo in Teius, era foarte interesant. Am facut niste poze, nu am avut camera mea cu mine deci am trebuit sa folosesc camera de pe telefon.
Am trecut linia sa merg la depoul CFR Teius, si am facut o poza cu vedere spre gara Teius, si in poza se vede turnul de apa vechi pentru locomotive aburoase, o locomotiva electrica in gara, si cladirea de la depou.
Depoul CFR Teius, unde se vad niste locomotive LDH.
Se pare ca in acest depou sunt multe locomotive LDH, mai ales de marfa. Am fotografiat LDH-urile, si acesta poza e cu 81-0037-2.
Un vagon CFR marfa interesant, nu stiu exact pentru ce e folosit acest vagon, cu schema de vopsire superba.
Locomotivele LDH 81-0037-2 si alta locomotiva LDH.
Un vagon CFR Marfa alb interesant.
Locomotivele din depoul Teius, niste LDH-uri, cea cu Sulzer e 81-0568-6, EA-uri si vagonul de CFR Marfa.
Placa din Depoul Teius. Sunt visibile niste vagoane CFR Marfa.
Locomotivele din Depoul Teius, LDH-uri, un Sulzer.
Locomotiva 81-0037-2.
Locomotiva 81-0353-3 cu niste locomotive EA.
Locomotiva 81-0353-3, in fundal se vede o locomotiva Clasa 82.
Cladirea din Depoul CFR Teius, cu o locomotiva EA.
Locomotiva 80-0553-0. In prima poza se vede si o locomotiva LDH albastra.
Locomotivele LDH din Depoul CFR Teius.
Depoul CFR Teius, un depou foarte frumos.
Am condus cu masina pana in Coslariu, unde am asteptat trenul R2343 (Teius - Simeria) si am mers cu R2343 pana in Alba Iulia. Am si vazut biroul de miscare in Coslariu, care a fost interesant. A fost o vizita foarte frumoasa la un depou interesant, si am invatat mult despre istoria depoul Teius si despre calea ferata in aceasta zona. Si era special pentru mine pentru ca am vizitat unde a lucrat strabunicul meu, si unde a mers tatal meu cand era mai tanar. Sper ca va placut acest reportaj.