Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"

In jos 
+6
Simply18
c o r v i n
deconectat
LanceR
COSTACHE MIHAIL
19jimmy84
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11196
Data de inscriere : 09/10/2014

Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"   Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" - Pagina 2 Icon_minitimeMar 03 Noi 2015, 23:31

Chiar esti un copil pe langa mine si ar trebui sa incetezi cu circul ia spune-mi cu ce ma fac eu singur de ras ca asa ai inceput sa zici in urma cu cateva postari. Eu din cate imi aduc aminte nu ti-am raspuns tie nimic, il citasem pe domnul c o r v i n, dar te mananca pe tine undeva sa te bagi ca musca in lapte sa provoci, sa razi de alti sa faci circ la limita regulmanetului apoi tot tu incepi sa latri ca de ce domne pe userul x l-ati primit inapoi si pe y nu Wink

Stai in banca ta ca esti doar o masina de latrat nu te mai baga aiurea mereu in discuti ce nu au legatura cu tine.

Litere si cifre asta esti tu si multi alti si vezi ca e creatia mea, nu am copiato de la nimeni si nici nu mi-a spus altcineva asta, dar iti dau voie so folosesti si tu la randul tau mai departe desi la mine in cartier exista o vorba : COPIA N-ARE VALOARE !

Cat despre motivul circului pe care il faci si te agati din nou de mine ti-am raspuns un pic mai sus chiar in aceasta postare Wink

Fi baiat destept si ignora'ma sau cauta sa te iei de altul, copchile.

Apropo, varsta de la profil nu e cea reala deci tzeapa din nou pentru tine cat despre tampenile pe care le-ai postat aici, daca te mai nasti de 5 ori si f2f nu ai fi avut curaj sa mi le spui.

Fa-te ca nu ma vezi si cauta-ti alta gasculitza care sa-ti tolereze comportamentul.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"   Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 04 Noi 2015, 08:53

kerpeten ali a scris:
Apropo, varsta de la profil nu e cea reala
Uite cine vorbeşte...

Lăsaţi-o mai moale, că altfel se va lăsa cu sancţiuni, mai ales că ploieşteni nu am mai sancţionat de mult.

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11196
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"   Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 04 Noi 2015, 13:51

Doctore spunei sa termine, uita-te in spate sa vezi cum a inceput, eu i-am raspuns civilizat si pasnic lui c o r v i n si vine copilul asta prost crescut si alintat la cateva zile distana si incepe cu teoriile lui, problema lui eu o cunosc si nu are rezolvare.

Ce ploiesteni vrei sa sanctionezi ? Ca am fost vreo 6, am mai ramas doar eu si cu EuroNight si vezi ca nu sunt obligat sa pun varsta si restul datelor personale gratis intr-un mediu virtual unde sunt si alte cateva zeci de categori de nebuni. Cum ar fi sa pun direct numele, varsta, adresa eventual si cele ale apropiatilor mei, sa fie tacamul complet pentru toti nebuni sa ma trezesc apoi ca sunt chemat pe la Militie aiurea ca-i mananca pe alti unde nu trebuie.

Uita-te in urma daca tot vrei sa sanctionezi pe cineva si o sa gasesti Wink
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6910
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"   Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 04 Noi 2015, 14:38

Mai terminati odata cu prostiile astea. "Mami, X m-a injurat, du-te si bate-l"
Intru si eu din cand in cand pe aici, si vad ca la aceleasi *ahaturi ati ramas, ceruri peste certuri.

Culmea, aceleasi persoane Smile).
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15507
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"   Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" - Pagina 2 Icon_minitimeMier 04 Noi 2015, 20:43

Nu stiu cu ce va alegeti si la ce va folosesc postarea acestor mesaje care nu au nici un rost aici pe forum!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"   Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ" - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» SFERTURI (4) FOTO 25 CU FOTO 29
» SFERTURI (3) FOTO 18 CU FOTO 23
» SEMIFINALE (1) FOTO 7 CU FOTO 9
» SEMIFINALE (2) FOTO 18 CU FOTO 25
» FINALA FOTO 9 CU FOTO 18

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum