Nu a zis nimeni nimic de Electric Castle care se întâmplă chiar acum. Din ce am văzut e cel puțin interesantă vremea și cantitatea impresionantă de noroi.
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6964 Data de inscriere : 07/09/2014
La Electric deja știe toată lumea, e plin facebookul. Am un prieten care a mers, zice că e destulă apă cât să irigi Etiopia și toate țările alea.
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5769 Data de inscriere : 21/07/2012
Subiect: Re: Festivalurile verii Sam 27 Iun 2015, 01:51
Am fost sfatuit de un coleg de forum sa postez si aici... Daca considerati ca nu e locul potrivit, se poate muta Nu e festival de muzica, ci o expozitie artistica, facuta din piese LEGO. Vor fi mozaicuri facute din sute si mii de piese, seturi oficiale lansate de compania din Billund, masini de teren motorizate si functionale, creatii proprii de marimi si teme diferite, de la autospeciale de pompieri la scara "omuletilor" LEGO pana la Jango Fett de 3-4 ori cat o minifigurina etc etc Pentru cine are posibilitatea merita din plin sa viziteze expozitia, este prima de acest fel organizata de RoLUG si sustinuta de LEGO Group. Va fi tombola, cupoane cu reduceri si "piesa de rezistenta", un concurs Trial Truck in care concurentii isi vor pune la incercare vehiculele construite pe un teren cu obstacole in Parcul Carol. Ar mai fi multe de amintit, dar daca mergeti veti vedea cu ochii vostri. Link catre siteul oficial RoLUG. Aici evenimentul pe Facebook
Daca mergeti la expozitie, cascati ochii dupa o drezina alb cu rosu, ascunsa printre celelalte vehicule de interventie Este mandria exponatului meu
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6964 Data de inscriere : 07/09/2014
In perioada 23-26 iulie e PadinaFest care a ajuns la cea de-a 6 editie bun prilej pentru cei carora le place muntele, muzica, concursuri si drumetiile.
Vor canta Firkin, Suie Paparude, Alternosfera, Luna amara, Robin and the Backstabbers, Firma, Niste Baieti si celebrul maraton al Bucegilor. Mai multe detali la :
http://www.padinafest.ro/ si https://www.facebook.com/events/1605547056344109/
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13081 Data de inscriere : 06/04/2012
Am mers si eu la 3 editii Padina pana acum, dar a devenit din ce in ce mai rau. Raportul om ce merge la munte (aka cocalar)/om ce merge pe munte (turist civilizat) tinde spre infinit. Ar fi fost fain sa se organizeze festul intr-un loc unde nu se poate ajunge cu masina. Atunci ar fi fost mai "de munte" festivalul.
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13081 Data de inscriere : 06/04/2012
Lasa, ca in Delta, aia pe care i-am tocmit sa ne duca cu barcile undeva in Cristian dadeau si amenzi pentru campare acolo. Si la plecare ne-au zis sa lasam gunoaiele acolo, ca nu voiau sa le ia in barcile lor, desi le-am fi lasat in statia navei. Degeaba sint acolo tantari care sa-i tina departe pe melteni daca fix oamenii locului nu tin curat.
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11171 Data de inscriere : 09/10/2014
Pai ne-am cocalarizat in ultimi ani si masinile s-au inmultit si daca nu era TransBucegi poate ca nu mai ajungeau toti cocalari la Padina. Eu de 2 ani ma chinui sa ma duc ca vizitator ca tovarasi pasionati de muzica rock nu au fost interesati de acest festival. Anul asta o sa ajung cu bicicleta bag odihna si fac cateva poze si seara o iau inapoi spre Sinaia.
De Stufstock de la Vama Veche imi pare rau, nu sunt eu cu rockul dar era un festival frumos.
In tinerete am avut prieteni, amici si colegi care ziceau sa mergem la munte dar muntele pentru ei inseamna doar Sinaia unde intram intr-un restaurant/bar/pub si stateam la bautura, biliard si ping-pong sau iarna la Predeal pe partie cu paharul de vin in mana. I-am scos demult din schema caci eu vroiam sa urc pe munte nu sa ma duc sa beau la munte lucru care l-am fi putut face si in IrishPub din Ploiesti.
Tin minte ca in decembrie 2006 am mers cu un grup ( eu fiind ghidul ) la Sinaia si au facut cumparaturi de la magazinul ala sportiv de la baza hotelului New Montana dupa care am stat 3 ore intr-un bar si am venit acasa. Pai eu m-am dus la munte sa-si cumpere aia adidasi de 250 lei din Sinaia ?
E frumos la Padina macar sa tina vremea sa pot ajunge uscat acolo.
Adirmvl V.I.P Member
Subiect: Re: Festivalurile verii Mar 30 Iun 2015, 01:53
Padina promite tocmai pentru combinatie: trupe bune plus munte. Dar cum oamenii de la tine din zona sint satui de trupele alea... Deh, Bucurestiul e aproape, au tot vazut trupele alea, vin o gramada de afara, e pe undeva normal sa nu ii intereseze.
Adirmvl V.I.P Member
La Germanos in Manastur nu le mergea sistemul, la Orange Store-u' de langa mi-au spus ca doar de la Orange Shop se poate, pe net nu ma lasa site-ul Eventimului, iar in centru am stat 15 min fara sa fie nimeni in fata mea la coada. Zici ca trimiti rachete-n spatiu...
Adirmvl V.I.P Member
Si ca sa fie bine, sa nu fie rau, acum vazui ca din Brasov nu mai sint trenuri la ora spre Zarnesti. Deci ca vreau sau nu, de cand ajunge Corona in Brasov pana sa pot pleca mai departe la Rasnov tre' sa stau vreo 3 ore cu cor, sac de dormit si izopren dupa mine.
Intrebarea e: chiar asa de nasoala e situatia pe linia asta? Atat de putini calatori aveau trenurile alea de nu le mai pot tine ca inainte?
mielutu zburator
Pentru bilet la Behemoth am mers la Humanitas Galați, tipa nu știa să lucreze cu sistemul, a zis că are o defecțiune, am stat 10 minute, m-a trimis acasă să revin la prânz, am revenit după 5 ore, iarăși nimic, și așa că am luat în ziua concertului de la Cărturești.