Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Multumesc Si Salutari!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
TonyCFR

TonyCFR

Numarul mesajelor : 419
Varsta : 24
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 4017
Data de inscriere : 25/02/2015

Multumesc Si Salutari!  Empty
MesajSubiect: Multumesc Si Salutari!    Multumesc Si Salutari!  Icon_minitimeVin 27 Feb 2015, 22:02

Salut! Eu sunt Tony si traiesc in Alba Iulia, dar aici pe internet sunt TonyCFR. Azi este prima mea zi pe acest forum, si numa pot sa zic cat de fain ii. Am vrut sa fiu pe el de mult, si cand am vazut ca o fost contul verificat, eram tare bucuros. Acest forum ii cel mai mare si ocupat forum cu trenuri din Romania, si find un mare pasionat de trenuri de cand eram mic, eu regret ca nu l-am mai gasit mai devreme. Administratori o administrat forumul asta tare bine, si vreau sa zic feliciari la ei, salut la toatalumea, si stiu ca o sa am multa distractie aici. Smile

Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9338
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Multumesc Si Salutari!    Multumesc Si Salutari!  Icon_minitimeVin 27 Feb 2015, 22:23

Salut si bine ai venit. Poti intra si fara proxy, asta in caz ca nu esti vreunul din lista de banati. Smile

TonyCFR

MesajSubiect: Re: Multumesc Si Salutari!    Multumesc Si Salutari!  Icon_minitimeVin 27 Feb 2015, 22:26

Very Happy
Sus In jos
M.I.C.I.

M.I.C.I.

Numarul mesajelor : 541
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5296
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Multumesc Si Salutari!    Multumesc Si Salutari!  Icon_minitimeSam 28 Feb 2015, 16:03

Eu la inceput te-am confundat cu TonyGFR pana am bagat de seama ca de fapt esti TonyCFR, chiar ma miram cum de ai asa putine mesaje postate. Eu zic ca ai sa te simti bine pe acest forum. Numai ca mai sunt si unii care cam ataca crud, te sfatuiesc sa nu ii bagi in seama, nici sa ii provoci dar nici sa te superi si din cauza lor sa nu mai postezi nimic! Treci mai departe. Suntem atatia care asteptam poze, impresii si informatii de la tine!
Sus In jos
TonyCFR

TonyCFR

MesajSubiect: Re: Multumesc Si Salutari!    Multumesc Si Salutari!  Icon_minitimeSam 28 Feb 2015, 19:40

Multumesc pentru sfaturile tale MICI, cred ca o sa fie utile! abere
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Multumesc Si Salutari!    Multumesc Si Salutari!  Icon_minitime

Sus In jos

Multumesc Si Salutari!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Informatii despre Mersul Trenurilor din anii anteriori
» COLECTIA ,,MERSUL TRENURILOR DE CALATORI"
» Diverse
» P6817(Baia Mare-Debrecen) si P6816(Debrecen-Baia Mare)
» LINIA FERATA BUCURESTI NORD-BUCURESTI COTROCENI-BUCURESTI FILARET-BUCURESTI PROGRESU

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: