Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Ian 2015, 12:49
Karpaty a scris:
Trenul 5005 Bucuresti-Comanesti chiar este folosit de calatori pe intreaga distanta, nu multi dar sunt, azi am aflat de la cineva ca la clasa 1 au fost 5 calatori Bucuresti-Comanesti, cu bilet de clasa 2 evident ca trenul firgureaza doar cu clasa 2 in sistem iar pe teren are si 36-16. Probabil in celalalte vagoane mai sunt si altii.
In M.T. scrie ca circula pana la Buzau.
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Ian 2015, 12:55
Din Buzau garnitura lui 5005 devine 5115 pana la Marasesti unde priemste numarul 5303 si continua la Comanseti, dar daca cauti Bucuresti-Comanesti ai sa vezi ca apare 5005 direct, asa a primit si bilet persoana care a plecat cu el, un bilet direct Bucuresti-Comanesti la trenu 5005.
Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Ian 2015, 15:59
Acelasi 2038, de data asta pleaca din Simeria
TonyGFR
Numarul mesajelor : 1198 Varsta : 27 Localizare : Breaza Reputatie : 6380 Data de inscriere : 24/10/2010
Subiect: Re: Trenuri Regio Mar 13 Ian 2015, 21:38
7038 azi
COSTACHE MIHAIL
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 16:39
Karpaty a scris:
Din Buzau garnitura lui 5005 devine 5115 pana la Marasesti unde priemste numarul 5303 si continua la Comanseti, dar daca cauti Bucuresti-Comanesti ai sa vezi ca apare 5005 direct, asa a primit si bilet persoana care a plecat cu el, un bilet direct Bucuresti-Comanesti la trenu 5005.
Incurcate mai sunt caile ferate ale domnilor, ieri l-am vazut si eu pe 5006 avea 3 vagoane etajate iar pe placute scrie Comanesti - Bucuresti, de ce oare trebuie sa figureze cu 3 numere ?
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 19:00
Se schimba nasii si cand se schimba nasii ei schimba si numarul trenului plus ca cica nu mai vor sa existe tren Regio direct pe distanta mare dar in realitate exista. Multe prostii care se bat cap in cap, asta e la CFR multa prostie, cu ce strica ca lasau trenurile Regio pe distante lungi numai ei stiu, dar daca ii intrebi fiecare zice altceva deci ceva concret nu exista, doar prostie multa, asta exista fara numar la CFR.
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 19:29
Staţi aşa... se poate cumpăra bilet direct Bucureşti - Comăneşti, dacă cineva caută pe infofer îi apare tren direct... de ce vă deranjează atât de mult bucătăria internă a CFR S.A. şi CFR Călători? Unde e problema?
_________________ :TTT:
COSTACHE MIHAIL
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 19:42
Pai se poate numai daca alegi trenul asta dar multi nu stiu pentru ca in cartea cu M.T. nu este specificat acest aspect. Asa ca putini sunt cei doresc sa ajunga in Comanesti si vor sa plece cu 5005.
TonyGFR
Numarul mesajelor : 1198 Varsta : 27 Localizare : Breaza Reputatie : 6380 Data de inscriere : 24/10/2010
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 19:49
R.3007
Nesebar Administrator
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 20:04
Dr2005 a scris:
Staţi aşa... se poate cumpăra bilet direct Bucureşti - Comăneşti, dacă cineva caută pe infofer îi apare tren direct... de ce vă deranjează atât de mult bucătăria internă a CFR S.A. şi CFR Călători? Unde e problema?
Ma deranjeaza ca nu apare in carte direct 5005 Bucuresti-Comanesti, ma deranjeaza ca nu apare in carte 5001 Bucuresti-Marasesti, si multe altele, daca garnitura e directa de ce sa ii tot schimbe numarul, asta nu are rost!!!
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 20:10
Dar care e spilul cu prostia asta cu trenurile de nu le mai stiu nici ceferistii? Vine omul la gara sa mearga cu Sightul si vede pe panoul Becleanul.
Hai ca intreaba la casa dar daca da peste o casiera proasta ca aia data exemplu mai sus cu Dejul? Dar daca pleaca crezind ca nu e tren?
Ce spil o fi?
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 20:17
România are cel mai rapid internet din Europa, are printre cele mai multe conexiuni de internet mobil... doar nostalgicii se mai iau după carte. Iar când suni la gară să întrebi, ar trebui să ţi se spună că ai tren direct (e drept, nu am încercat să sun la 021-9521 să întreb).
Numărul se schimbă din motive de turnus al personalului, eventual al locomotivelor. Dar asta e bucătăria internă a CFR Călători. Şi traseele de autobuz şi dubă interurbană au număr în acte, dar puţină lume ştie că ia cursa 30100 + 30300 (numere fictive), ci ştie că ia maşina Bucureşti - Cheia (din nou, un exemplu fictiv), chiar dacă acolo sunt 2 trasee Bucureşti - Ploieşti şi Ploieşti - Cheia.
@dantm: păi nu au tot cerut unii colegi de forum trenuri directe de oriunde până oriunde? Acuma iar nu-i bine, că e tren direct dar are mai multe numere, grupe, grupuleţe... păi şi înainte nu era la fel? Niciodată în Gara de Nord din Bucureşti nu a fost afişat pe tabelă trenul Bucureşti - Piatra Neamţ, ci doar Bucureşti - Suceava, da' tot omul ştia că la trenul ăla ultimele 5 - 6 (acum probabil 3) vagoane merg la Piatra Neamţ, mai ales că şi scria pe ele, iar de la casa de bilete îşi luau bilet direct Bucureşti - Piatra Neamţ, fără schimbare în Bacău, deşi trenul îşi schimba numărul de la Bacău la Piatra Neamţ.
Dacă casiera e proastă, ar trebui înlocuită, că sunt 10 oameni la uşă care vor postul ăla. Dar stai, că noi avem 1000 de sindicate şi casiera e membră de sindicat, deci e greu s-o dai afară dacă e incompetentă.
_________________ :TTT:
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 20:28
Doctore, lumea vrea direct dar nu stie ca 3 trenuri de fapt sint un tren direct. Si nu vad legatura intre internet si cei care cumpara mers de tren.
Eu ma descurc mai bine cu mersul decit cu internetul sa apas pe cal, pe sapun, pe balon, pe autobuz, sa bag codul de apa si iar sa apas pe ochelari, pe pistil si tot asa ca sa vad un tren. Sa nu mai zic ca mi-a dat tren de la Mangalia la Timisoara de exemplu cu legatura inclusiv pe la Razboieni. Noi ne descurcam, dar altii nu prea.
Si s-ar putea ca aia care au net de viteza de 1000Mb ca Alex de exemplu, sa vada ca viteza trenurilor e invers proportionala cu viteza trenurilor, sau ca acceleratele sint gituite cu mers de personal si atunci tot netul de viteza le ofera alternative, nu?
Dar nu toata lumea are net la indemina.
Nesebar Administrator
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 20:30
Aici e vorba de 5005 care se putea pune sub un singur numar, ce ma intereseaza pe mine ca si calator ca se schimba locomotive, nasii si alte bazaconii pe parcurs, pe un calator obisnuit care nu are treaba cu trenurile il duci in eroare cu aceste tampenii marca CFR, se uita pe panou si vede Buzau dar el circula la Comanesti, cum vine asta? Pentru multi e greu sa judece de asta le trebuie mura in gura, nu ii mai pupa atat in dos pe astia de la CFR ca parca nu iubeai aceast sport, ti cu ursu in loc sa ti cu, calatorul.
Cand au bagat 9023 la Slatina, venea lumea pe peron si vedea pe tren Bucuresti-Slatina si ce faceau, intrebau care e trenu de Pitesti :shock: :shock: :shock: , pai asta e trenu, la care lumea zicea , nuuuu asta scrie Slatina pe el, eu vreau trenu de Pitesti !!!! Deci asta e nivelul de educatie din tara noastra, pentru aceasta populatie trebuie sa pui mura in gura.
Pe net se descurca tineretu si nici aia toti ca am persoane care la 23 de ani ma intreaba pe mine ce tren au la Rosiori, le zic sa se uite pe net ca scrie la care ei la 23 de ani zic ca nu se descurca ca e complicat acel site, deci ce vrei mai mult, asta e. Si eu ma descurc mai bine cu, cartea, in carte cand o deschizi vezi tabela x, acolo ai toate trenurile care circula in ziua respectiva pe acea linie, deci le vezi extra bine, legaturi, tot ce vrei, e super in carte, in schimb pe net pana gasesti o legatura te doare capu, ca iti da ce vrea calculatoru. Cand imi fac un traseu, intai il fac dupa carte cu legaturi si tot ce trebuie, apoi caut pe net pentru a combina trenurile sa vad cum imi da legaturile si sa stiu ce ii cer dobitoacei de la casa ca si acolo daca nu te duci cu lectia invatata aia nu stie sa iti dea un bilet la 4 trenuri legate si lista continua. E o adevarata provocare sa calatoresti cu trenul prin Romania, daca nu sti mersul si legaturile mori prost si cu gramada de bani data pe bilete la IR ca asa e facut sistemul sa te jupoaie de bani la IR desi poti merge si cu Regio combinate la jumatate de pret dar asta o fac doar aia 5% care au habar de mersul cu trenul prin Romania posibil.
Subiect: Re: Trenuri Regio Joi 15 Ian 2015, 20:37
Pentru calatori ca cei de mai sus cu Slatina ar trebui facute niste foi ca cele de la vagoanele de dormit cu toate statiile in care opreste trenul si lipite pe geam. Poate poate stiu sa citeasca si se lumineaza si ei.