|
| Depouri si remize | |
|
+79Luna George CFR catalinu' StefanD_ spiderpc alinutz23 ALEXCFR Feroviar_18 Ciprian dan tm c o r v i n Andrey_tm mihai_cfr_bacau Jhonyla maris.constantin marcelbanu ldh80 cfr500 electrica912 NicuS DUAL The Legend eu kristi kkk Katalin4653 Sergiu rmn Adirmvl IceShadow Dr2005 Balto Alex Avram Kriszti219 M.I.C.I. Teodor R936 cont inactiv Nesebar AndiCFR gheorghita TVlad VeV AndreiCFRBucuresti Vitosa redeme Desiro256 Lafont halmarius marius_catalin84 Semafor Adrian78 jionutz mureseanu_976 electrica675 cont dezactivat . stefan_br kaylyn tudor_vl Mihay Lde 2100 Zoly87 Cito lovekomotive bogdan srl membru inactiv srazvi alex.alexus.tm stinky sorinucu MariusM Horea Vlad mi.tudor didi Hurricane Ionutz vrabieionut cortexedge Codrut1985 COSTACHE MIHAIL 83 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Depouri si remize Joi Dec 10, 2009 9:02 pm | |
| Baieti! Nu va mai certati! Vrabie Ionut este (apropape)nevinovat! Si am sa va demonstrez si de ce! El este un pasionat de trenuri, si totodata a prins si drag de acest forum, in care a dorit sa posteze poze cat mai multe, spre a ne incanta si pe noi! A postat poze din cd-urile lui, a spus si celorlalti colegi de la scoala ca este membru pe forumul acesta, iar colegii i-au dat si ei cd-uri de ale lor, spunandu-i lui ionut ca sunt pozele lor. Si ionut nestiind ca pe acele cd-uri ale colegilor sunt si poze preluate de pe alte forumuri, le-a postat si pe acelea! Si uite asa fara sa vrea, a ajuns victima!
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Vin Dec 11, 2009 1:37 am, editata de 1 ori |
| | | mi.tudor
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 31 Localizare : Iasi Reputatie : 5665 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: Re: Depouri si remize Joi Dec 10, 2009 9:12 pm | |
| Daca e asa cum ai spus tu Costache atunci ar fi trebuit sa fi spus de la inceput ca "ma nu stiu ale cui sunt pozele,nu-mi asum nici un merit pt ele fiindca nu sunt ale mele dar vi le prezint fiindca sigur v-ar interesa" Dar desi stia prea bine ca nu sunt ale lui a pretins in continuare ca ii apartin. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Depouri si remize Joi Dec 10, 2009 9:19 pm | |
| Din pacate vrabieionut este un baiat foarte timid, dar nu la topicul acesta, ci la altul, a specificat ca nu toate pozele sunt ale lui. Acest lucru l-a aflat dupa ce l-am atentionat noi, ca el nu stia, colegii lui nu i-au spus absolut nimic, ci doar i-au inmanat cd-urile si i-a spus sa puna pozele de pe ele pe forum! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Depouri si remize Joi Dec 10, 2009 9:27 pm | |
| Nu mai stau sa caut, dar de exemplu aici a specificat clar NU TOATE SUNT FACUTE DE MINE! http://trenuletz.forumz.ro/garile-din-romania-f12/gari-din-tara-t120-90.htm si mai sunt si alte locuri in care a specificat ca nu toate sunt pozele lui, asta dupa ce fusese atentionat de noi! |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Depouri si remize Joi Dec 10, 2009 9:34 pm | |
| Acum ca am clarificat si problema asta eu cred ca ar fi cazul ca un admin sa stearga ultimele mesaje din acest topic sau sa le mute deoarece nu au ce cauta aici... Si dl vrabieionut ar trebui sa specifice care nu sunt pozele lui ca sa nu mai fie certuri. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Depouri si remize Joi Dec 10, 2009 9:37 pm | |
| Le mai lasam Vlad cateva zile, ca sa vada si alti membri clarificarea situatiei, si inclusiv vrabieionut, apoi daca myster e de acord, le vom sterge! |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Depouri si remize Vin Dec 11, 2009 8:38 am | |
| Eu propun sa ramina aici mesajele.
Ideea pina la urma este de a posta pozele personale, sau daca altcineva are poze mai deosebite si ti le inmineaza ca sa le postezi, nu e greu de precizat:,, un prieten mi-a dat aceasta poza cu locomotiva DF la TIB. Tatal lui a fost cel care a dus-o acolo"
Acuma e de la sine inteles ca aproape nimeni de pe forum nu poate avea o asemenea poza. Nu este insa de nici un folos sa postezi poza cu locomotivele expuse in depoul Timisoara mai ales daca nu sint ale tale, doar din dorinta de posta poze.
Se poate intimpla insa ca in cadrul unei discutii sa fie nevoie de exemplificare, si atunci pot posta o poza sau un link spre o poza a facuta de cortetexedge de exemplu cu o dubla jonctiune.
De asemenea nu are nici un rost sa ne laudam ca avem 10 000 de poze, nu foloseste nimanui si ar trebui depasit stadiul asta de lauda. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Depouri si remize Vin Dec 11, 2009 9:21 am | |
| I-am propus lui vrabieionut ca sa ma intalnesc cu el. Aseara am aflat ca locuieste la nici 5 minute distanta de mine. Am sa incerc sa il conving ca a facut mici greseli pe forum, am sa il rog sa isi verifice mesajele, sa adauge si faptul ca unele poze nu ii apartin, si sunt preluate de pe alte forumuri dar nu stie exact adresa intrucat pozele sunt primite de la niste colegi, am sa il rog sa posteze noile poze si mesaje conform regulamentului, si nu in ultimul rand va trebui sa il conving sa nu plece de pe acest forum, si sa nu fie suparat pe nimeni. Si sunt sigur ca va intelege, de aceea voi face acest lucru, si mai ales ca sa nu fie suparat pe careva dintre noi, si nici voi sa nu fiti mahniti pentru ca a postat ceva ilegal, si mai ales sub nici o forma nu mi-as dori ca cineva dintre voi sa fie suparat pe mine pentru ca intr-un fel, i-am tinut partea. Trebuie ca toti sa fim impacati si intelegatori, iar in ceea ce ma priveste pe mine am incercat ca discutia aceasta sa nu o ia intr-o directie gresita. Cum mesajele de mai sus nu au vreun continut vulgar sau indecent sau imoral, la fel ca si dantm, as propune ca mesajele acestea sa ramana pe forum. Myster doreste ca acest forum sa fie unul transparent, si cu aceasta ocazie si alti membri noi care se vor loga si din nestiinta vor face unele erori, atunci cand vor citi aceste mesaje, isi vor da seama cum trebuie postata o poza si in ce masura daca aceasta nu le aprtine! |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6567 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Depouri si remize Dum Dec 20, 2009 2:55 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre didi in Joi Sept 23, 2010 7:39 pm, editata de 1 ori |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7060 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: DEPOUL GOLESTI 12.12.2009 Dum Dec 20, 2009 5:15 pm | |
| |
| | | vrabieionut V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1172 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 7060 Data de inscriere : 06/10/2009
| Subiect: DEPOUL PITESTI 12.12.2009 Dum Dec 20, 2009 5:20 pm | |
| |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6567 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Depouri si remize Mier Dec 23, 2009 3:07 pm | |
| ...........................
Ultima editare efectuata de catre didi in Joi Sept 23, 2010 7:39 pm, editata de 1 ori |
| | | Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7936 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Depouri si remize Mier Dec 23, 2009 4:51 pm | |
| Frumoase poze Diana..Poate ai folosit si zoom-ul digital....Daca te limitezi la cel optic si tii bine aparatul, sau il pui pe ceva, vor iesi bine. |
| | | didi
| Subiect: Re: Depouri si remize Mier Dec 23, 2009 5:10 pm | |
| Da am folosit zoom-ul digital pentru ca era distanta prea mare si cel optic nu mai ajungea.Prima e facuta cu cel optic.Am umblat si la contrast ca era vremea urata afara si au iesit intunecate pozele.Depou de la Iasi e mai ferit , din gara nu se vede .singura cale de acces e pasarela care traverseaza calea ferata ce desparte gara de cartieru Dacia , parca . Exista si o straduta care trece pe langa depou dar ai vedere laterala, si nu prea se observa depou pentru ca e un gard inalt de sarma, si nu frontala ca pe pasarela. |
| | | didi
| Subiect: Re: Depouri si remize Mar Dec 29, 2009 1:16 am | |
| .................................
Ultima editare efectuata de catre didi in Joi Sept 23, 2010 7:40 pm, editata de 1 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Depouri si remize | |
| |
| | | | Depouri si remize | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |