Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Depouri si remize

In jos 
+79
Luna
George CFR
catalinu'
StefanD_
spiderpc
alinutz23
ALEXCFR
Feroviar_18
Ciprian
dan tm
c o r v i n
Andrey_tm
mihai_cfr_bacau
Jhonyla
maris.constantin
marcelbanu
ldh80
cfr500
electrica912
NicuS
DUAL
The Legend
eu
kristi kkk
Katalin4653
Sergiu rmn
Adirmvl
IceShadow
Dr2005
Balto
Alex Avram
Kriszti219
M.I.C.I.
Teodor
R936
cont inactiv
Nesebar
AndiCFR
gheorghita
TVlad
VeV
AndreiCFRBucuresti
Vitosa
redeme
Desiro256
Lafont
halmarius
marius_catalin84
Semafor
Adrian78
jionutz
mureseanu_976
electrica675
cont dezactivat .
stefan_br
kaylyn
tudor_vl
Mihay
Lde 2100
Zoly87
Cito
lovekomotive
bogdan srl
membru inactiv
srazvi
alex.alexus.tm
stinky
sorinucu
MariusM
Horea
Vlad
mi.tudor
didi
Hurricane
Ionutz
vrabieionut
cortexedge
Codrut1985
COSTACHE MIHAIL
83 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Urmatorul
AutorMesaj
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7938
Data de inscriere : 16/04/2009

Depouri si remize - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeMier 09 Dec 2009, 08:37

Felicitari Ionut pentru prima poza, in care ai surprins acele locomotive, toate clase diferite!! Bravo!! cheers

Ultima editare efectuata de catre lonutz in Mier 09 Dec 2009, 13:09, editata de 1 ori
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13808
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeMier 09 Dec 2009, 12:58

Foarte reusita fotografie.. Sunt de fapt 6 locomotive, toate de clase diferite
Sus In jos
Horea

Horea

Numarul mesajelor : 154
Varsta : 33
Localizare : Turda
Reputatie : 5973
Data de inscriere : 18/01/2009

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeMier 09 Dec 2009, 13:02

Vrabieionut fara suparare dar poza cu locomotivele de diferite clase nu iti apartine,daca dai un search pe google ai sa o gasesti acolo
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeMier 09 Dec 2009, 14:42

Horea a scris:
Vrabieionut fara suparare dar poza cu locomotivele de diferite clase nu iti apartine,daca dai un search pe google ai sa o gasesti acolo

Da uite aici
http://pisti91.myfreeforum.org/about1058.html
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9362
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeMier 09 Dec 2009, 15:33

Nu stiu cate poze din cele postate sunt ale lui, dar undeva sub 10%. Evil or Very Mad
Sus In jos
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

Numarul mesajelor : 1172
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 7062
Data de inscriere : 06/10/2009

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeMier 09 Dec 2009, 15:56

cortexedge a scris:
Nu stiu cate poze din cele postate sunt ale lui, dar undeva sub 10%. Evil or Very Mad

nu ai de unde sa stii unde am fost eu,am permis si ma plimb peste tot cand am timp,80% imi apartin 20% nu...ceel cu locomotive le am de la liceu,am un dvd cu poze,daca sunt si pe alte siteuri n-o sa le mai postez
Sus In jos
http://500px.com/ionutvrabie
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeMier 09 Dec 2009, 16:50

Aproape toate pozele postate de tine le-am mai vazut pe alte site-uri... plus ca nu seamana nici pe departe cu pozele pe care le faci tu.
Si daca tot ai permis si umbli pe unde vrei, de ce nu pui o descriere la fiecare poza?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 10 Dec 2009, 08:54

Vezi, cortexedge, asta e frumusetea expeditiilor feroviare: investesti BANI, timp, riscuri, sanatate ca sa ajungi undeva pe o linie, faci poze, faci un reportaj si apoi il impartasesti altora.

In timp cresc alti copii, apar alti pasionati, apre si ,,concurente" e infiinteaza forumuri si din fata monitorului se posteaza pozele pentru care altii au trecut prin cele descrise mai sus.

pe alt forum un user mi-a spus pe privat ca n-am habar de ce e pe calea ferata si ca el are muuuuulte poze pentru ca are acces in depouri si chiar in fabrici, dar nu le posteaza.

Ce ii spunea Cocosila lui Moromete: ,,pe astilalti nu-i salut. e prosti!"
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 10 Dec 2009, 12:23

Asta e, intotdeauna au fost si vor fi oameni de genu'.
Sus In jos
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 10 Dec 2009, 17:41

cortexedge a scris:
Aproape toate pozele postate de tine le-am mai vazut pe alte site-uri... plus ca nu seamana nici pe departe cu pozele pe care le faci tu.
Si daca tot ai permis si umbli pe unde vrei, de ce nu pui o descriere la fiecare poza?

INTRA PE http://calatorii.myfreeforum.ro/forum.htm SI CONVINGETE PE UNDE AM FOST SI NU MAI VB AIUREA SI INCA NU AM POSTAT TOATE POZELE,NU AI HABAR PE UNDE AM FOST EU
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 10 Dec 2009, 17:53

Nu am zis ca nu ai fost, am zis doar ca pozele astea nu-s ale tale.
Greu de priceput?
Sus In jos
vrabieionut
V.I.P Member
V.I.P Member
vrabieionut

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 10 Dec 2009, 18:06

cortexedge a scris:
Nu am zis ca nu ai fost, am zis doar ca pozele astea nu-s ale tale.
Greu de priceput?

DE UNDE STII TU CA 20% SUNT FACUTE DE MINE? EU ITI POT DEMONSTRA CA 90% SUNT ALE MELE
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 10 Dec 2009, 18:13

Nu am zis 20...ca 10.
plus ca, daca ar fi facute de tine, banuiesc, ca ar avea toate aceeasi dimensiune si calitate... sau vorbesc prostii?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13808
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 10 Dec 2009, 18:18

Eu zic sa terminati cu cearta asta pentru ca deja sunteti off-topic.
Dl vrabieionut, eu sunt sigur ca puteti demonstra ca 90% din fotografii sunt ale dumneavoastra, problema nu e asta si vad ca nu ati inteles. Problema e cu celelalte fotografii, acel procent de 10%. Una din regulile de baza ale forumului este mentrionarea sursei fotografiilor care nu ne apartin. Tot ce ne dorim de la dumneavoastra e sa mentionati sursa sau autorul fotografiilor care nu va apartin. ATAT. E chiar asa de greu de inteles?
Sus In jos
mi.tudor

mi.tudor

Numarul mesajelor : 148
Varsta : 31
Localizare : Iasi
Reputatie : 5667
Data de inscriere : 19/11/2009

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 10 Dec 2009, 18:49

Acel procent de poze care nu-i apartin este mai mare de 10%,apopiindu-se de 99,99%.Dovada este aici:
http://www.railfaneurope.net/pix/ro/misc/bogie/pix.html
http://www.railfaneurope.net/pix/ro/misc/depot/pix.html

Asteptam demonstratia.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Depouri si remize   Depouri si remize - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Depouri si remize
Sus 
Pagina 3 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFRASTRUCTURA FEROVIARA :: INFRASTRUCTURA-
Mergi direct la: