|
| Program voce anuntare trenuri in statii | |
| | Autor | Mesaj |
---|
seby1998
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 26 Localizare : Giurgiu Reputatie : 4978 Data de inscriere : 01/07/2011
| Subiect: Program voce anuntare trenuri in statii Vin 31 Ian 2014, 21:13 | |
| Stie careva dintre voi ce program folosesc cei de la CFR pentru a anunta trenurile in statii dupa acea melodie si daca este downloadabil? Ma refer la garile in care este vocea inregistrata(Focsani, Buzau, Campina, Ploiesti Sud). Va multumesc anticipat!!! |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5654 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Program voce anuntare trenuri in statii Vin 31 Ian 2014, 22:03 | |
| - seby1998 a scris:
- Stie careva dintre voi ce program folosesc cei de la CFR pentru a anunta trenurile in statii dupa acea melodie si daca este downloadabil? Ma refer la garile in care este vocea inregistrata(Focsani, Buzau, Campina, Ploiesti Sud). Va multumesc anticipat!!!
Peste tot este inregistrat mesajul , cel putin in ultimii ani . Prin cate gari am trecut sau am fost si am stationat ceva timp, anunturile erau facute in acelasi stil . Pe lista sunt Bacau ( evident) Burdujeni(Suceava) , Arad , Pascani , Buzau , Adjud ,Constanta. Daca nu ma insel in Bucuresti nord se fac live anunturile . Dupa mine anunturile inregistrate sunt o prostie . Trenurile sunt deja garate(evident pot veni si timpuriu) cand anuntul , anunta ca o sa soseasca trenu' x la linia y . |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20591 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25509 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Program voce anuntare trenuri in statii Vin 31 Ian 2014, 22:05 | |
| La Braşov şi Alba Iulia când se anunţă plecarea, trenul e deja la semnalul de ieşire ) La Bucureşti Nord se anunţă live într-adevăr. _________________ :TTT:
|
| | | seby1998
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 26 Localizare : Giurgiu Reputatie : 4978 Data de inscriere : 01/07/2011
| Subiect: Program voce anuntare trenuri in statii Vin 31 Ian 2014, 22:15 | |
| Tare faza cu anuntul si trenul e deja plecat! Am patit-o si eu la Brasov!!! Pe de alta parte, intreb daca CFR foloseste un program cu acea voce de femeie, si daca se gaseste pe internet si este downloadabil! |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11633 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Program voce anuntare trenuri in statii Vin 31 Ian 2014, 23:12 | |
| Și în Radna se anunță live trenurile. Partea rea este că cei care anunță trenurile vorbesc repede și nu se prea înțelege ce spun. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5769 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Program voce anuntare trenuri in statii Vin 31 Ian 2014, 23:23 | |
| - andrey_tm a scris:
- Și în Radna se anunță live trenurile. Partea rea este că cei care anunță trenurile vorbesc repede și nu se prea înțelege ce spun.
TgMures bate pe toti: "Atenţie călăo trenumru domipastepaşo în dereţa luduş războieni alba iulia vinţu de jos sibiu se afl fora la linia doi" macar muzica (evident neidentificata si "unica" in tara) e letala |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13784 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Program voce anuntare trenuri in statii Dum 08 Iun 2014, 09:37 | |
| Am observat că au început să introducă anunarea trenurilor cu mesaj înregistrat şi în gări mici. Pe 502 au băgat deja în multe din ele (inclusiv Câmpulung Est). |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Program voce anuntare trenuri in statii | |
| |
| | | | Program voce anuntare trenuri in statii | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |