Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| Simian Simion | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Simian Simion Mier 10 Iul 2013, 21:37 | |
| in mersul trenurilor apare Simion dar pe ea scrie Simian DE CE? Citeam pe forum ca o locomotiva electrica a ars in Simian. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Simian Simion Joi 11 Iul 2013, 07:19 | |
| Gara (halta) din poză se află pe linia 402 neelectrificată între Săcuieni Bihor şi Valea lui Mihai. Se află pe teritoriul localităţii Şimian judeţul Bihor şi poartă numele de Simion hc. în mersul trenurilor şi pe Infofer. Nu am idee de ce pe clădire scrie Şimian, probabil s-a schimbat între timp...
Localitatea Şimian, unde a ars locomotiva, se află în judeţul Mehedinţi, iar gara de pe teritoriul acestei localităţi se numeşte Drobeta Turnu Severin Mărfuri, care, în trecut, se numea Şimian. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Simian Simion Joi 11 Iul 2013, 08:35 | |
| Stiu despre Simianul adevarat de la Severin. De vreme ce poza e facuta de mine se prezuma ca stiu pe ce ruta ma aflam fata de Simianul de Severin.
De aceea am si deschis topicul. Ca sa arat ceea ce sustin de multa vreme: sint la CFR oameni care n-au habar ce cuprinde calea ferata.
Cine sa constate ca cei care au facut tabla cu numele bilingv au tradus numele real al localitatii? nimeni, s-a luat dreptul si da-i inainte ca doar de aceea anumite ruine a sau cladiri mici de halte au 2-3 table cu numele garii.
La fel am sustinut si atunci cind in rapoartele AFEr a aparut gara Tirgoviste Sud care nu exista ins am fost contrat, ca stii ca in vorbirea curenta se foloseste , ca a vrut sa fie. Noi nu folosim vorbirea populara aici ci limbajul oficial. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13807 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Simian Simion Joi 11 Iul 2013, 08:43 | |
| Se pare că cineva a constatat eroarea.
Am găsit o poză pe Google Earth făcută în martie 2013 în care se vede că acum e trecută denumirea adevărată pe halta de pe linia 402. Poza nu îmi aparţine http://static.panoramio.com/photos/original/87580618.jpg |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Simian Simion | |
| |
| | | | Simian Simion | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|